På en af årets varmeste dage slog Revolver i går dørene op til sommerens modemesse i Øksnehallen. Der var god stemning på åbningsdagen, hvor TØJ fik en snak med Oliver Grundahl, som har videreført modebrandet Ivan Grundahl efter sin far.

For to år siden overtog Oliver Grundahl det anerkendte modebrand Ivan Grundahl efter sin far. Selv om han i mange år har siddet i bestyrelsen hos modebrandet og fulgt sin fars arbejde på nærmeste hold, så var det alligevel en ny verden, som han trådte ind i, da han valgte at føre det danske modebrand videre.

”Jeg er uddannet arkitekt, og indtil for to år siden var det primært inden for arkitektverdenen, at jeg havde mit netværk. Men efter to år føler jeg, at jeg har fundet mit fodfæste i modebranchen,” forklarer Oliver Grundahl til TØJ.

Ny chefdesigner viderefører modebrandets dna
Da Oliver Grundahl overtog modebrandet for to år siden, ansatte han den danske designer Roy Krejberg som kreativ direktør til at videreføre Ivan Grundahl-dna’et.

”Valget om at ansætte Roy Krejberg var mit, men når man har været selvstændig designer, kan det være svært at skulle arbejde hos et etableret modebrand, som allerede har en grundlæggende designidentitet, som kollektionerne skal lægge sig op ad,” fortæller Oliver Grundahl om ansættelsen af designeren, som fratrådte sin stilling i starten af året efter halvandet år hos Ivan Grundahl.

Læs også: Reportage Revolver: Hunkøn fejrer forskelligheden

For nylig blev det offentliggjort, at Nicholas Nybro er blevet ny chefdesigner for Ivan Grundahl, og ifølge Oliver Grundahl er dét det helt rigtige match for modebrandet.

”Nogle gange skal man ud for at finde hjem, og med den nye SS 19-kollektion, som Nicolas Nybro har skabt, føler jeg, at vi har fundet den stil og det dna, som kendetegner Ivan Grundahl-brandet,” lyder det fra direktøren

hos det danske modebrand, som især er kendt for sit sorte designunivers.

Revolver skaber de rigtige rammer
”Jeg kunne slet ikke forestille mig ikke at være på messe”

Sådan svarer Oliver Grundahl på spørgsmålet om, hvorfor han udstiller på Revolver.

”Her i Øksnehallen er vi blandt de brands, som vi hører sammen med, og det er vigtigt for os at være på messen, da det er her, at vi har mulighed for at få nye kunder, som er på udkig efter nye brands til deres butikker,” konkluderer Oliver Grundahl