Den nuværende salgsansvarlige for det danske marked ønsker at opprioritere private rammer, og derfor har modebrandet ansat en ny brancheprofil i stillingen. 

Det Aarhusbaserede modebrand Gai+Lisva fortsætter sin succes og er efter indsalget til SS 22 vækstet endnu en gang i form af både større ordrer og nye kunder. Det skriver Gai+Lisva i et opslag på Linkedin, hvor de også meddeler, at SS 22-indsalget er det sidste i Gai+Lisva-regi for den nuværende salgsansvarlige i Danmark Trine Damborg.

Trine Damborg har nemlig opsagt sin stilling med ønsket om at opprioritere private rammer og hendes familie.

“Vi er og har været utroligt glade for at have Trine med på holdet, og hun har bidraget og gjort en væsentlig forskel for os og det danske marked. Hun stopper i Gai+Lisva ved udgangen af denne måned, og vi takker for den indsats, hun har gjort,” skriver Gai+Lisva i opslaget.

Som afløser for Trine Damborg har Gai+Lisva ansat Christina Raaberg, der tiltræder stillingen med erfaring fra modebranchen hos brands som Day, Sand Copenhagen, Hugo Boss og Nümph-mærket And Less.

Både Gai+Lisva og kunder har allerede haft glæde af og mødt Christina Raaberg, hvor hun har været en del af indsalget under Aarhus Fashion Week i sidste uge.

“Vi har kendt Christina i flere år, og vi er sikre på, at hun vil hjælpe os med at nå fremtidige mål,” skriver Gai+Lisva.

Trine Damborg har sidste dag den 31. august, hvorefter Christina Raaberg tiltræder den 1. september 2021.

Foto: Christina Raaberg

Foto: Gai+Lisva