Det tyske sportsbrand har valgt at beholde Kasper Rørsted i direktørstolen i fem år mere.

Adidas’ kontrakt med den danske direktør Kasper Rørsted skulle være udløbet i juli 2021. Nu meddeler den tyske sportsgigant, at bestyrelsen har valgt at forlænge kontrakten med direktøren med fem år – indtil den 31. juli 2026. Det skriver Adidas på sin hjemmeside.

Den 58-årige Kasper Rørsted har siden oktober 2016 stået i spidsen for Adidas. Før Kasper Rørsteds tid hos Adidas var han administrerende direktør for tyske Henkel, der sælger skønheds- og husholdningsprodukter.

”Kasper Rørsted har drevet implementeringen af ​​vores langsigtede strategi ‘Creating the new’ med stor energi og succes. Han satte tydeligt sit præg ved at koncentrere virksomheden om bæredygtig vækst og øge dens rentabilitet,” lyder det fra formanden for bestyrelsen, Igor Landau.

Direktørens største opgave lige nu er at få Adidas godt ud på den anden side af coronakrisen. Som rigtig mange andre virksomheder har Adidas været nødsaget til midlertidigt at lukke butikker, og det har været en bekostelig affære både for salget og indtjeningen.

 

Foto: Kasper Rørsted, Adidas