Hun har i flere år stået i spidsen for den bæredygtige omstilling i H&M Danmark. Nu skifter hun branche, men forbliver i det bæredygtige spor. 

Mia Møgelgaard har siden 2011 arbejdet med få H&M’s bæredygtige initiativer implementeret i Danmark. I 2016 – efter et barselsvikariat – blev hun ansvarlig for arbejdet i jobbet som Sustainability Manager, men nu er det tid til nye eventyr.

“Et barselsvikariat blev til et drømmejob inden for CSR, og dygtige kollegaer blev til venner for livet. Jeg vil gerne sige tusind tak til H&M og alle dem, jeg har haft mulighed for at arbejde sammen med igennem de seneste år – jeg har lært en masse, og jeg vil altid være stolt af de resultater, vi har skabt sammen,” skriver Mia Møgelgaard i et opslag på Linkedin.

Det nye eventyr betyder brancheskift, hvor Mia Møgelgaard den 1. april tiltræder stillingen som Global Impact Manager i designvirksomheden Skagerak.

“Det er med stor glæde, at jeg nu tager hul på et nyt kapitel. Den 1. april tiltræder jeg nemlig som Global Impact Manager for Skagerak. Jeg er dybt imponeret over Skageraks arbejde som certificeret B-corp-selskab, deres ambition om at være bedst for verden og deres insisteren på, at der er mange parametre, der skal tages i betragtning, når man måler en virksomheds succes,” skriver hun.

I den nye rolle hos Skagerak skal Mia Møgelgaard arbejde med at minimere det negative aftryk, som virksomheden sætter, og samtidig øge Skageraks positive bidrag til verden, oplyser hun.

“Jeg glæder mig til at komme i gang og blive en del af team Skagerak,” skriver Mia Møgelgaard.

Foto: H&M