Efter kriseramte måneder hos Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen vælter det ind med penge igen. 

Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen har stået på skud for meget, siden marts, hvor Covid-19 kom til Danmark og lagde landet ned.

Allerede få dage efter nedlukningen af Danmark trak Bestseller overskrifter landet over med den store fyringsrunde af 750 medarbejdere. Dengang udtalte Anders Holch Povlsen i en pressemeddelelse, at “Vi er alle havnet i en helt ufattelig situation, som lige nu rammer samfundet omkring os. For vores virksomhed betyder det, at vi pludselig befinder os i en krise, som vi alle ville have svoret, aldrig ville være mulig for os.”

Pengene fossede mildest talt ud af både Bestsellerkoncernen og ejerens egen formue. På to uger røg 11 mia. kroner af formuen og placeringen som nummer 392 på Blombergs liste over verdens rigeste personer. Det skriver Finans.

Men kort tid efter begyndte det dog allerede at gå fremad igen. Siden marts er formuen blevet over 16 mia. kroner mere værd, og Anders Holch Povlsen har nu igen fået en plads på Blombergs liste – denne gang som nummer 374.

Papirformuen har på nuværende tidspunkt en værdi på mere end 37 mia. kroner, og det er særligt modeselskaberne Asos og Zalando, der har sendt formuen til tops.

Foto: Anders Holch Povlsen, Bestseller