Den danske modegigant rokerer rundt i kommunikationsafdelingen og sætter en ny mand på chefposten. 

“Efter en lang karriere inden for journalistik er jeg stolt og beæret over muligheden for at være i spidsen for kommunikationen i en af Danmarks mest interessante virksomheder samt at kunne bidrage i både gode og vanskelige tider. Jeg går naturligvis til opgaven med stor ydmyghed,” lyder det fra den kommende kommunikationschef hos Bestseller i en pressemeddelelse, der er sendt ud af Bestseller.

Det er Niels Christian Jung, der fremover skal stå i spidsen for den danske modekoncerns kommunikation. Han tiltræder stillingen efter mange års erfaring som journalist hos DR.

“Vi er meget glade for, at Niels Christian har sagt ja til opgaven, og vi ser frem til at få hans færdigheder i spil, så vi bliver endnu bedre til at fortælle omverdenen om de mange initiativer og dagsordener, vi arbejder med i Bestseller,” siger adm. direktør og ejer, Anders Holch Povlsen, i pressemeddelelsen.

“Vi er måske ikke kendt for at tale for meget om os selv. Men vi ønsker imidlertid at kommunikere klart og præcist om de ting, der vedrører os og vores industri. Det kræver nogle nuancer, og vi er overbeviste om, at Niels Christian med sin erfaring kan hjælpe med at skabe plads til netop dette,” slutter Anders Holch Povlsen.

Selv ser Niels Christian Jung frem til at være med til at fortælle Bestsellers historier både ærligt og åbent.

“Bestseller er involveret i så mange initiativer, fra bæredygtig udvikling i modebranchen til velgørenhedsorganisationer og sponsorater. Min ambition på vegne af Bestseller er at fortælle virksomhedens historier med både ærlighed og åbenhed, der afspejler en gennemsigtig virksomhed, der tager ansvar, og som bidrager til det bredere samfund,” lyder det videre fra Niels Christian Jung.

Den nye kommunikationschef tiltræder stillingen den 1. oktober, hvor den nuværende presseansvarlig og midlertidige kommunikationschef, Morten Norlyk, får rollen som bæredygtighedskommunikationschef. Han refererer fremadrettet til Niels Christian Jung, mens kommunikationschefen refererer direkte til Anders Holch Povlsen.

Foto: Niels Christian Jung