Lovechild 1979 ansætter en ny designchef, som skal være med til at videreudvikle virksomhedens internationale designstrategi.

Det danske modebrand Lovechild 1979 har ansat ny designchef. Det oplyser brandet i en pressemeddelelse.

Den nye designchef er Laura Meldal Nørgaard, som kommer fra en stilling som design manager i Birger Christensen, hvor hun har haft ansvaret for mærkerne Rotate og Remain.

”Valget er faldet på Laura grundet hendes erfaring i såvel den kommercielle virksomhed Bestseller, som i den mere designdrevne virksomhed Birger Christensen – et erfaringsmix, der tager udgangspunkt i samme værdisæt som Lovechilds,” udtaler Lovechild 1979’s stifter og kreative direktør, Anne-Dorthe Larsen i pressemeddelelsen.

Lovechild 1979’s designteam ønsker at styrke virksomhedens implementering af en ny og mere international designstrategi, og dette tror de, at Laura Meldal Nørgaard er den rette til at stå i spidsen for.

”Jeg har den største respekt for Lauras passion for materialer og silhuetter, som er vigtig for Lovechilds internationale rejse,” udtaler Anne-Dorthe Larsen.

Selv udtaler Laura Meldal Nørgaard, at hun glæder sig til at blive en del af et nyt kapitel i Lovechild 1979.

”Jeg elsker integriteten og personligheden i Lovechild, som er et unikt clash af cool, skandinavisk minimalisme med globale vintage referencer. Jeg håber at min erfaring sammen med kvalitet, finish og æstetik kan bidrage til at sende Lovechild videre både nationalt og internationalt,” udtaler Laura Meldal Nørgaard i pressemeddelelsen.

Laura satte sig i designstolen hos Lovechild 1979 den 1. februar 2020.