Morten Linnet giver nu direktør-stafetten videre til et internt talent, som skal lede By Malene Birger godt igennem en omfattende digitalisering og forbrugerorientering af forretningen.  

I dag den 7. august har Morten Linnet, der har stået i spidsen for By Malene Birger siden 2015, sidste dag i direktørstolen. Ved årsskiftet opsagde han sin stilling hos det danske modehus for at lade nye kræfter tage over.

”Jeg vil gerne takke Morten Linnet for hans store indsats med at sætte en ny kreativ retning for By Malene Birger samt for den gennemgribende effektivisering og modernisering af brandet, som Morten er lykkedes med. Jeg har værdsat vores gode samarbejde gennem årene – et samarbejde, jeg håber, kan fortsætte også fremadrettet,” udtaler Peter Thorsen, bestyrelsesformand for By Malene Birger, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør er fundet internt i virksomheden. Ellen Dixdotter har indtil nu været Global Marketing & Visual Director hos By Malene Birger, men bliver nu modehusets direktør.

”Ellen Dixdotter er et stort talent og kender modebranchen indgående. Ellen har den rette erfaring og profil til at føre By Malene Birger sikkert igennem en omfattende digitalisering og forbrugerorientering af forretningen, samtidigt med at fortsætte By Malene Birgers internationale udvikling” fortæller Peter Thorsen.

Ifølge Morten Linnet er Ellen Dixdotter den helt rette til at overtage hans stilling.

”Jeg har i min tid som CEO for By Malene Birger gennemført en større transformation af brandet. By Malene Birger har en stærk base i Norden men også fortsat et stort potentiale internationalt, og brandet står nu over for en spændende rejse mod en yderligere digitalisering og fokus på business-to-consumer. Jeg er enormt stolt og glad for at kunne give stafetten videre til et af By Malene Birgers store interne talenter, Ellen Dixdotter, som har den helt rette profil til brandets videre rejse,” forklarer Morten Linnet.

Før sin tid hos By Malene Birger var Ellen Dixdotter Brand Director for svenske Hope samt marketingdirektør for Filippa K.

 

Foto: Ellen Dixdotter, By Malene Birger