Den nye direktør tiltræder stillingen med 15 års erfaring med brandudvikling, kommunikation og PR inden for mode- og livsstilsbranchen. “Jeg glæder mig til at opbygge et tidssvarende og relevant CIFF,” lyder det fra den kommende direktør. 

Fra den 1. oktober sætter brancheprofilen Christina Neustrup sig i stolen som direktør for modemessen CIFF. Det oplyser BC Hospitality Group i en pressemeddelelse.

Den kommende direktør tiltræder stillingen med mere end et årtis erfaring med brandudvikling, kommunikation og PR inden for mode- og livsstilsbranchen.

“Jeg glæder mig til at opbygge et tidssvarende og relevant CIFF. Et format, der kan inspirere og incitere – både fysisk og digitalt. Vi skal skabe den store oplevelse og de bedste rammer for handel og samarbejde. Som min mangeårige ven og mentor Malene Birger siger: ‘Der er jo ikke meget sport i at skabe en masse smukke design, hvis der ikke er nogen der køber’. Det er det, CIFF altid har kunnet – vi tager vores kunders forretning alvorligt, og det gør vi hele året – ikke kun under de to modeuger. Det ser jeg frem til at bygge på og bidrage til sammen med det stærke team hos CIFF,” lyder det i pressemeddelelsen fra Christina Neustrup.

Christian Folden Lund, der er CCO hos BC Hospitality Group, siger:

“Virksomheden har gennemgået store og nødvendige forandringer gennem det sidste års tid, og der er behov for en ny og tydelig ledelse i spidsen for arbejdet med at udvikle CIFF gennem det sidste af Covid-19-krisen og sikre vækst på den anden side. Det er ikke en let opgave, men jeg er overbevist om, at Christina sammen med CIFF-teamet udgør det helt rigtige hold til i tæt dialog med branchen at udvikle de årlige messer og de faste showrooms i Bella Center Copenhagen. Vi skal sikre et stærkt CIFF, der sammen med de øvrige aktører i Copenhagen Fashion Week skal fastholde og udvikle København og Danmarks position som international modedestination. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

En afgørende faktor for alle BC Hospitality Groups forretningsområder er bæredygtighed, hvilket også har været fokuspunkt for CIFF de seneste sæsoner. Derfor vil det også blive Christina Neustrups opgave at integrere og implementere bæredygtighed i CIFFs aktiviteter og initiativer fremadrettet.

Foto: Christina Neustrup