Jesper Uggerhøj takker af efter to år i direktørstolen hos Kopenhagen Fur. Den nye direktør er fundet internt.

Kommerciel direktør for Kopenhagen Fur, Jesper Lauge Christensen, er med virkning pr. 1. december 2018 udnævnt til ny adm. direktør hos Kopenhagen Fur. Han afløser Jesper Uggerhøj, der fra årsskiftet skal være adm. direktør i Løgismose Meyers.

Jesper Lauge Christensen er en dygtig og erfaren branchemand, der kender alle led i vores værdikæde indgående, og derfor har han alle forudsætninger for at fortsætte den vigtige udvikling af Kopenhagen Fur som verdens førende bæredygtige pelshus,” siger bestyrelsesformand, Tage Pedersen, i en pressemeddelelse.

Jesper Lauge Christensen er uddannet ingeniør og har været ansat i Kopenhagen Fur de seneste 18 år, blandt andet som produktionsdirektør, chef for skindindsamling og senest som kommerciel direktør.

”Jeg er nærmest opvokset sammen med virksomheden, hvor jeg blev ansat som nyuddannet ingeniør i 2001. Kopenhagen Fur er en virksomhed, som konstant er i rivende udvikling for hele tiden at sikre de danske pelsdyravlere bedst mulige rammevilkår og den bedst tænkelige platform for salg af verdens bedste minkskind. Det arbejde fortsætter ufortrødent,” siger Jesper Lauge Christensen.