Ecco Sko A/S tilføjer ny, erfaringsrig kandidat til virksomhedens bestyrelse.

Ecco har for nyligt indleveret virksomhedens hidtil bedste regnskab. Et resultat, der for Steen Borgholm, direktør i Ecco, var meget tilfredsstillende i forhold til de udfordringer som detailbranchen står over for lige nu.

Den 28. marts 2019 kunne Ecco Sko så meddele, at der kommer en ny, erfaringsrig mand til bestyrelsen.

Det er den 45-årige iværksætter, Lars Hemming, der den 29. maj 2019 indvælges i skovirksomhedens bestyrelse ved en generalforsamling.

Lars Hemming har haft en lang international karriere, hvor han primært har arbejdet med marketing, branding og strategi. De sidste par år har han arbejdet som CCO i Vice Media i New York og som CEO for Virtue Worldwide.

Ecco skriver i en pressemeddelelse, at Lars Hemming skal hjælpe virksomheden med at kunne opretholde niveauet, selv om markedet står over for forandringer:

”Lars Hemmings erfaring vil kunne styrke virksomheden og hjælpe selskabet i den omstilling, man er i gang med for at kunne møde den nye realitet i retailmarkedet.”

Bestyrelsen i Ecco Sko består efter Lars Hemmings tiltrædelse af Hanni Toosbuy Kasprzak, K. Borch, Erik G. Hansen, André Kasprzak, Tom Behrens-Sørensen og Lars Hemming.