Efter 13 år: Direktør forlader BC Hospitality Group

Den afgåede topchef forlader stillingen efter en gensidig aftale. Den kommercielle direktør er indsat som midlertidig direktør i stedet.

Direktør for hotelkæden BC Hospitality Group, Allan Agerholm, der blandt andet står bag driften af Bella Center, som afvikler modemessen CIFF, og står bag de tre hoteller AC Bella Sky, Marriott Copenhagen Hotel og Crowne Plaza Copenhagen Tower, går nu af. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det sker efter en gensidig aftale med ejeren, Solstra Capital.

”Jeg har de seneste 13 år haft en helt fantastisk rejse med det, der startede med opførelsen af Crowne Plaza Copenhagen Towers og endte i BC Hospitality Group – rejsen har budt på spændende opkøb, fusioner og vækst. Sammen med et helt fantastisk dygtigt team, har vi sammen skabt en stærk og stor virksomhed. Efter 13 års fælles rejse og rigeligt tid til at tænke under coronakrisen – synes jeg dog, at tiden er rigtig til at kigge mod nye faglige udfordringer i oplevelsesøkonomien lidt bredere set. Jeg vil gerne takke ejerne af BC Hospitality Group og teamet for et fantastisk samarbejde gennem årene og ønske dem alt godt fremover – mon ikke vi mødes igen på den ene eller anden måde”, lyder det fra Allan Agerholm.

Ifølge et Linkedin-opslag fra den afgåede direktør vil han i første omgang holde en god juleferie, hvorefter han “vil fokusere på bestyrelsesposter som formand for Visitdanmark og formand for Hotel og Restaurantskolen samt dialog med interessante nye muligheder”.

Ifølge Børsen er det virksomhedens kommercielle direktør, Christian Folden Lund, der er indsat som midlertidig direktør i BC Hospitality Group.

Foto: BC Hospitality Group, Allan Agerholm