Jens Birkeholm, branchedirektør for Dansk Detail, Skobranchen.dk og Men’s Fashion World, har efter mange år valgt at stoppe på posten.

Et kapitel på hele 19 år lukker sig nu for Jens Birkeholm.

Branchedirektøren, der har stået i spidsen for Dansk Detail, Sko-branchen.dk og Men’s Fashion World, har i forbindelse med en ny strategiperiode meddelt bestyrelsen for Dansk Detail, Skobranchen.dk og Men’s Fashion World, at han ønsker at fratræde sin stilling.

“Gennem alle årene og i særdeleshed under coronakrisen har mine kolleger og jeg været tæt på, har rådgivet og har hjulpet mange virksomheder og mennesker. Det har været et stort privilegie at have den mulighed og samtidig repræsentere branchens synspunkter, virkelighed og oplevelser udadtil. Også henover årene har vi sammen leveret en solid indsats for medlemsvirksomhederne. Jeg har nydt udfordringerne. Det må ingen være i tvivl om. Men hvis jeg skal prøve noget mere i mit liv, så skal det være nu. Tidspunktet er det rigtige. Og jeg har selv truffet beslutningen. Det er ikke en nem beslutning, men det er den rigtige beslutning,” lyder det fra Jens Birkeholm om beslutningen om at stoppe.

Ifølge bestyrelsesformand Jørgen Krebs er arbejdet med at finde den rette branchedirektør nu gået i gang.

“Sammen med Dansk Erhverv går vi nu i gang med at finde en kompetent afløser til posten som branchedirektør,” fortæller han.

Dansk Detail, der siden årsskiftet har været en del af Dansk Erhverv, har omkring 2.000 medlemsvirksomheder i mode-, livsstils- og boligbranchen.

 

Foto: Jens Birkeholm, Pexels