Christian Stadil har taget de indledende skridt i forhold til et kommende generationsskifte. Det er hans fire børn, der står til at overtage foretagendet.

Erhvervsmanden Christian Stadil er gået i gang med et generationsskifte af milliardforetagendet Thornico. Det er hans fire børn, der står til at skulle overtage det, og de er netop blevet ejere af et selskab, der har fået Hummel-aktiviterne under sig. Det skriver Finans.

Børnene ejer Hummel Holding gennem selskabet Hummel Invest, men stemmerettighederne og kontrollen i Hummel er stadig i Thornico – og dermed hos Christian Stadil.

Til Finans fortæller han, at de er i gang med “første indledende skridt i forhold til et kommende generationsskifte, som bliver i mindre portioner”.

I november 2021 fortalte han til Børsen, at han forventer, at Thornico vil vokse voldsomt de kommende år, både på omsætning og indtjening. Dermed vil værdien af koncernen formentlig stige og gøre det endnu dyrere i fremtiden at videregive Thornico til børnene. Det er noget af årsagen til, de allerede nu er gået i gang med generationsskiftet.

 

Fotokredit: Thomas Lekfeldt