Fra december sætter en ny mand sig i direktørstolen hos modevirksomheden. Den nye direktør har erfaring fra topposter i modebranchen og har senest fungeret som CEO i Hay.

Fra december 2020 sætter en ny direktør sig i stolen hos den danske modevirksomhed Masai. Den nye mand på posten er Henrik Steensgaard, som i øjeblikket er direktør for designvirksomheden Hay. Det skriver Finans.

”Masai er et brand, jeg længe har beundret, og jeg er enormt spændt på at blive en del af teamet, hvor vi ser frem til at fortsætte selskabets indenlandske og internationale ekspansion,” udtaler Henrik Steensgaard til mediet.

Den nye direktør har siden 2017 været ansat som direktør hos Hay, hvor han overtog posten fra stifteren Rolf Hay.

Henrik Steensgaard har tidligere erfaring fra modebranchen med ansættelser hos brandet Baum Und Pferdgarten og modevirksomheden IC Company.

Ifølge bestyrelsesformand hos Masai, Margaret McDonald, skal Henrik Steensgaard være med til at udvide Masais forretning globalt.

I efteråret 2019 trådte den daværende CEO, Sune Bjerregaard, ud af direktionen i Masai efter at have siddet på posten i 7 år. Dengang overtog Margaret Mcdonald både direktørstolen og bestyrelsesformandsposten, men sidder altså nu kun på sidstnævnte post.

Foto: Masai