Det danske modebrand Skall Studio har ansat en ny PR- og kommunikationsansvarlig til at formidle brandets visioner og udbrede kendskabet til Skall Studio.

Modebrandet Skall Studio har ansat Louise Nyboe Andersen som ny PR- og kommunikationsansvarlig.

Louise Nyboe Andersen er uddannet journalist og har i en lang årrække bidraget fast til både danske og internationale medier som Elle, Elle Decoration, Innovators Magazine, Fibre2Fashion og Weekendavisen. Hun har desuden også erfaring som PR- og kommunikationsansvarlig hos Stilleben og onlineredaktør hos Skagerak Denmark.

Skall Studio-stifterne er ikke i tvivl om, at Louise Nyboe Andersen er den rigtige profil til stillingen.

”Louise deler de samme værdier og holdninger til bæredygtig mode, som vi gør, og derfor ved vi, at Louise er den helt rigtige til at formidle vores visioner og udbrede kendskabet til Skall Studio sammen med os. Vi er glade for at kunne byde Louise velkommen i vores Skall-familie,” udtaler søskendeparret Marie og Julie Skall Fruensgaard om ansættelsen.

Også Louise Nyboe Andersen glæder sig til at arbejde videre med nogle af de udfordringer, som bæredygtig mode står over for.

”Jeg lavede et af de allerførste interviews med Skall Studio og har med stor beundring fulgt deres imponerende udvikling. Der er ingen tvivl om, at bæredygtige brands går en ekstremt spændende tid i møde, hvor dokumentation og gennemsigtighed i leverandørkæden kommer til at spille en helt afgørende rolle. Ikke mindst fordi forbrugerne kommer til at efterspørge det. Det er et område, som jeg ved, at Skall Studio arbejder intensivt med, og som jeg glæder mig til at kunne formidle – ligesom jeg glæder mig til at arbejde videre med deres fine univers og fortsætte med at udbrede kendskabet til Skall Studio internationalt,” påpeger hun.

Louise Nyboe Andersen er tiltrådt i stillingen den 1. februar 2021 og ser som det første frem til at opleve Skall Studios digitale show ved modeugen, som netop er skudt i gang i dag.

Skall Studio: Louise Nyboe Andersen