Efter fire år i modebranchen ansætter Moves en erfaren profil, som allerede er godt kendt af modehuset i Balticagade i Aarhus.

Søsterbrandet til Minimum A/S, Moves, kan i år skrive 4-års eksistens i den danske modebranche på CV’et. Det fejrer brandet med ansættelse af en ny, erfaren profil.

Det var Stine Warberg, der den 1. marts 2019 vendte tilbage til modehuset på Balticagade ved havnen i Aarhus.

Senest kommer Stine Warberg fra en stilling som Key Account Manager hos Oriental Import/Eksport Trade, og før det har hun arbejdet i otte år som Buying Manager i Minimums pigeafdeling.

Nu vender Stine Warberg tilbage til selvsamme modehus, dog som Buying Manager hos søsterbrandet Moves. Her får hun ansvaret for indkøb, design og konstruktion.

”Det er en rigtig spændende stilling hos et meget dynamisk brand. Moves har formået at være agile på et marked i stor udvikling, og jeg glæder mig til at være med til at udvikle brandet yderligere,” siger Stine Warberg i en pressemeddelelse.

Peder Tang, der er CEO hos Minimum, er glad for ansættelsen af den nye kandidat. Han siger i pressemeddelelsen, at ansættelsen af den nye profil er med til at markere, at de sidste fire år har været succesfulde hos Moves:

”Vi er rigtig glade for, at Stine vender tilbage til os. Det siger noget om det arbejdsmiljø, vi har skabt – at vi kan hive en så stærk profil tilbage i huset.”