Clipper A/S har per 10. oktober 2022 fået en ny administrerende direktør, som kommer med mere end 30 års erfaring fra tekstilbranchen og er således en stærk tilføjelse til virksomheden.

Det er en branchekendt profil, som per 10. oktober 2022 er tiltrådt som ny administrerende direktør for virksomheden Clipper A/S, der producerer strikvarer. Søren Holstein Thygesen har mere end 30 års erfaring fra tekstilbranchen, og med den stærke og kompetente profil skal han nu stå bag roret hos Clipper, der har hovedkontor i Herning og egen produktionsfabrik i Letland. Det skriver Clipper i en pressemeddelelse.

En af opgaverne for den nye administrerende direktør bliver at skabe en stærkere position for Clipper på allerede eksisterende markeder og at bidrage til etableringen af nye.

”Det er med glæde, jeg nu påbegynder min rejse med Clipper A/S, og jeg tilgår min nye rolle med dedikation og respekt. Jeg ser frem til at blive del af en virksomhed med en lang og stolt tradition, respekt for håndværket, og som er bygget på et fundament af viden og innovation – jeg kommer til at bidrage med mine kompetencer og sætte mine erfaringer i spil, således jeg i samarbejde med medarbejderne kan skabe udvikling og vækst,” siger Søren Holstein Thygesen.

Clipper blev etableret i 1955 og har siden været kendt for deres kvalitetsstrikvarer, som kombinerer design, funktionalitet og kvalitet. Under herretøjskoncernen Clipper hører de tre brands; Clipper, Belika og CC55, og hvor de to førstnævnte tilbyder klassisk herrestrik til detailhandlen, står CC55 for skræddersyede løsninger til erhvervsbeklædning.

Hans Henrik Kærgaard har siden 1. april 2022 været interim direktør, og han giver nu stafetten videre til Søren Holstein Thygesen. Hans Henrik Kærgaard fortsætter i bestyrelsen.

Foto: Clipper