Stifter og adm. direktør i Claire Group, Anders Hust, har frasolgt hovedparten af sine aktier. Køberen er sønnen Nikolaj Hust.

Den 1. juni 2019 var det ikke længere stifter og adm. direktør Anders Hust, der stod som hovedaktionær i familievirksomheden Claire Group A/S.

Derimod har sønnen, Nikolaj Hust, købt størstedelen af aktierne, så fordelingen nu hedder 90/10.

Ledelsesmæssigt sker der på nuværende tidspunkt ingen ændringer i virksomheden. Claire Group oplyser dog i en pressemeddelelse, at der er lagt en strategi for den fremtidige rollefordeling.

”At Nikolaj har overtaget aktiemajoriteten i Claire Group er et drømmescenarie for mig. De værdier og den virksomhedskultur, jeg har grundlagt, kan han fuldt ud stå inde for og bære videre. Han har bevist, at han har et forretningsmæssigt talent og et ægte engagement i virksomheden, og det glæder mig dybt. Nikolaj har været med til at skabe den økonomiske fremgang og kontinuitet, vi har demonstreret de seneste fem år, og jeg er helt sikker på, at han evner at fortsætte med at drive Claire Group fremad og opad,” siger Anders Hust og afslutter:

”I dag er Nikolaj involveret i alle forretningsområder, og vi har et fantastisk parløb, som jeg glæder mig til at fortsætte – nu med Nikolaj som hovedaktionær.”

Claire Group har tre forretningsben: Børnetøjsmærket Hust&Claire, modebrandet Claire Woman og retail-afdelingen, som tæller én butik i Danmark og 20 i Norge.