Ivan Grundahl har ansat en ny salgschef. Copenhagen Fashion Week, som starter i næste uge, bliver således startskuddet for den nye medarbejderprofil.

Jonas Østerby skal agere ny salgschef hos tøjbrandet Ivan Grundahl.

”Vi valgte i efteråret at søge efter en profil som kunne servicere det danske marked, men som samtidigt også har en klar international tilgang, og i Jonas mener vi, at vi har fundet netop denne profil,” fortæller CEO Oliver Grundahl i en pressemeddelelse.

Siden Ivan Grundahls død i foråret 2016, har det været nødvendigt at foretage interne ændringer i virksomheden, og ansættelsen af Jonas Østerby er et centralt led med henblik på at holde brandets løfte til forbrugerne.

Læs også: Anerkendt modebrand har røde tal på bundlinjen

Den internationale profil Jonas Østerby har tidligere arbejdet som salgsmanager hos brands såsom Barbara i Gongini og Monarc1, og er nu spændt på at tage hul på de forestående muligheder og udfordringer hos Ivan Grundahl.

”Jeg ser frem til at viderefører husets arv og deltage i arbejdet med at få brandet ført videre i den rette ånd. Jeg er overbevist om, at Ivan Grundahl har et stort internationalt potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse i samarbejde med resten af det fantastiske hold,” fortæller den nye salgschef.