Nye kræfter og kapital kickstarter Won Hundred

Med et tocifret millionbeløb i kapitalindskud og to nye ansigter i ledelsen, med erfaring fra henholdsvis Masai og Ganni, ser fremtiden en smule lysere ud for det anerkendte modebrand Won Hundred.

Michael Mortensen, der har sin erfaring fra byggebranchen og blandt andet står bag typehusvirksomheden Huscompaniget, investerer nu i fremtiden for modebrandet Won Hundred. Det skriver Børsen. Han har i flere år haft aktier i virksomheden og er privat ven med grundlæggeren af brandet Nikolaj Nielsen.

Michael Mortensen har købt de to Samsøe & Samsøe-mænd, Per Ulrik Andersen og Peter Sextus Rasmussen, ud af virksomheden. Derudover indskyder han omkring 20 millioner kroner i forretningen, hvilket gør det muligt at ansætte nye kræfter: Peter Knudsen, der har en baggrund som økonomidirektør i Masai, og Frans Truelsen, stifter af Ganni.

Med nye kræfter og ny kapital tror Nikolaj Nielsen igen på fremtiden for Won Hundred, der ellers har haft svært ved at tjene penge.

“Nu tror jeg mere på det end nogensinde før. Hvis det ikke lykkes nu, så lykkes det aldrig, eller så skal det i hvert fald ikke være med mig i spidsen,” siger Nikolaj Nielsen til Børsen.

Kilde: Børsen

Foto: Won Hundred