Pandora skal bringes tættere på forbrugeren.” Sådan lyder det fra smykkevirksomheden, der henter ny kommerciel direktør som del af deres nyligt annoncerede strategi.

For få uger siden kunne Pandora præsentere en ny strategi, som indebærer en omfattende reorganisering af smykkevirksomheden med henblik på at reducere organisationens kompleksitet og bringe det globale hovedkvarter nærmere de lokale markeder og forbrugere.

Nu kan smykkevirksomheden fortælle, at de ansætter en ny kommerciel direktør. Det er italienske Martino Pessina, der har massiv erfaring fra modebranchen, som tiltræder stillingen. Det oplyser Pandora i en pressemeddelelse.

”Som del af vores nylige annoncerede strategi, vil vi styrke organisationen og bringe Pandora tættere på forbrugerne. Martino har imponerende meget erfaring inden for retail i modebranchen og vil spille en vigtig rolle i denne transformation. Han er den fødte leder og har fremragende analytiske egenskaber samt en dyb forståelse af kundernes behov. Jeg er meget glad for at byde ham velkommen i vores team,” udtaler CEO, Alexander Lacik, i pressemeddelelsen.

Martino Pessina kommer fra den svenske modegigant H&M, hvor han gennem de seneste 20 år har været i en række forskellige ledelsesstillinger. Senest var han direktør for H&M i Nordamerika, hvor han stod i spidsen for omkring 20.000 ansatte. Martino Pessina ser frem til at blive en del af verdens Pandoras team.

”Pandora er verdens største smykkevirksomhed med et retail-netværk, som berør millioner af forbrugere. Virksomheden er nu på en rejse for at styrke brandets relevans og synlighed, og det er utroligt spændende for mig at være blevet en del af. Jeg ser frem til at blive en del af teamet og bidrage til Pandoras transformation,” fortæller Martino Pessina.

Som ny kommerciel direktør vil Martino Pessina være ansvarlig for kommercielle aktiviteter på tværs af virksomhedens mere end 100 markeder. Han vil tilmed lede en ny funktion kaldet ’Network & Franchise Management’, der fører tilsyn med detailsalget og understøtter franchisepartnere globalt.

Martino Pessina tiltræder officielt sin nye stilling den 2. april 2020, hvor han får sin faste base i København.