Det strategiske kommunikationsbureau henter erfaren brancheprofil til topposten, idet den nuværende direktør, Hanna Renlund Westerberg, skal prøve kræfter med nye udfordringer.

Efter næsten 13 år på posten som CEO i det strategiske kommunikationsbureau Patriksson Group er det blevet tid for Hanna Renlund Westerberg til nye udfordringer.

Hun giver stafetten videre til den erfarne brancheprofil Jesper Kling, der siden 2002 har opnået solid erfaring inden for kommunikationsbranchen. Han er blandt andet en af grundlæggerne af kommunikationsbureauet Jung Relations, som voksede fra tre til næsten 50 medarbejdere på ti år.

Jesper Kling tiltræder stillingen som CEO i Patriksson Group efter at have siddet som adm. direktør for reklamebureauet B-Reel siden 2017, hvor han har udviklet globale udbud for kunder som LVMH og H&M.

Ejer og bestyrelsesformand, Lena Patriksson, udtaler om direktørskiftet:

”Hanna har spillet en afgørende rolle i Patrikssons udviklings- og vækstrejse og har bidraget med stor viden til udviklingen af et trygt lederskab. Personligt har det også været fantastisk at arbejde side om side med Hanna i købet af disse 13 år. Samtidigt glæder jeg mig til at fortsætte udvidelsen af Patriksson med Jesper. Jeg er overbevist om, at hans færdigheder som leder inden for digitalisering og kommunikation for internationale mærker vil tilføre Patriksson Group nye kræfter.”

Under Hanna Renlund Westerbergs ledelse er virksomheden vokset fra 11 til over 70 medarbejdere, ekspanderet på det europæiske marked og oplevet en stærk udvikling af virksomhedens drift.

I dag består Patriksson Group primært af det strategiske kommunikationsbureau Patriksson med de tre underafdelinger Brand Strategy, Creative Studio og Brand Communications og har kontorer i fire lande. I disse dage lanceres Patriksson Group seneste initiativ og udvidelse, Inc. Society. En digital netværksplatform, der er rettet mod influencer marketing og content creation.

Jesper Kling begynder hos Patriksson Group den 4. oktober 2021 og tager dermed gradvist over for Hanna Renlund Westerberg, der fratræder sin stilling den 31. oktober 2021.

Foto: Jesper Kling og Hanna Renlund Westerberg