På grund af reduktion i stillingen som daglig leder stopper brancheprofilen og kaster sig over nye udfordringer.

Mange er nok stødt på Jannike Moe, der er daglig leder i Norwegian Fashion Center. Men fremover kaster hun sig over nye udfordringer. Det skriver Tekstilforum.

Årsagen er, at bestyrelsen i Norwegian Fashion Center har været nødt til at reducere stillingen med 50 procent for at nedbringe omkostningerne.

“Jeg synes, det er trist, fordi jeg har et stort engagement for centeret og ønsker lejerne alt godt. Men det var desværre ikke muligt for mig at gå med på en løsning med en 50 procent stilling,” fortæller hun til Tekstilforum.

Bestyrelsesformand Henrik Renner Fredriksen er også ked af, at Jannike Moe stopper.

“Hun har gjort et stort stykke arbejde for Norwegian Fashion Center i mange år,” siger han og fortsætter:

“Samtidig er det nødvendigt at reducere omkostningerne, og bestyrelsens vurdering har været, at den stillingsreduktion, som blev besluttet, var fuldt ud forsvarlig.”

 

Klar til to nye brancher

Jannike Moe har allerede styr på, hvad hun fremover skal arbejde med.

“Jeg har to spændende projekter på én gang. Sammen med en partner skal jeg drive eventselskabet Mountain High. Derudover skal jeg etablere et helt nyt koncept i Norge: Clean My Bed. Det er et system, som renser madrasser for støvmider og affaldstoffer,” fortæller hun og tilføjer:

“Konceptet er rettet mod både B2B og B2C og skal gradvist udbygges med samarbejdspartnere, så vi til sidst dækker hele landet.”

Når Clean My Bed er godt etableret i Norge, står Danmark som det næste land i rækken.

 

Foto: Jannike Moe