Smykkevirksomheden har de seneste år oplevet massiv fremgang og har derfor ansat en CFO, der skal bidrage til brandets vækstrejse.

Nye butikker, nye markeder, nyansættelser, en fordobling af væksten og en fremtid i flere europæiske lande samt USA.

Maanesten har de seneste år udviklet sig med sådan en fart, at brandet har brug for en større finansiel og økonomisk ekspertise. Derfor ansætter Maanesten nu sin første CFO, og valget er faldet på Nicholas Yates, tidligere CFO hos Ganni og med en lang karriere hos Pandora bag sig.

“Nicholas er second to none. Maanesten har påbegyndt en vækstrejse, og vi drømmer om at kunne tage nogle kvantespring inden for en kortere årrække med Nicholas’ kæmpe erfaring fra branchen,” siger Henrik Venø Callesen, grundlægger af og kreativ direktør i Maanesten, og fortsætter:

“Han har et andet mindset end vores; han er englænder og uddannet inden for management accounting, og hans hjerne fungerer helt anderledes. Han kan udregne, beregne og gennemskue nogle processer, vi ikke kan. Og så er han et ekstremt behageligt menneske med de rigtige værdier. Han deler ikke vandene, han samler dem.”

Nicholas Yates får ansvaret for revision, kontrakter, forhandlinger, lejemål, investeringer – alt på den finansielle front.

Han fortæller, at han blev draget af de to grundlæggeres værdier samt potentialet i firmaet.

“Det er et utroligt spændende tidspunkt at blive en del af Maanesten lige nu set fra mit forretningsperspektiv. Der er så mange udviklingsmuligheder for eksempel den internationale ekspansion i Europa og USA, og det er imponerende, hvordan væksten stiger,” siger Nicholas Yates.

Nicholas Yates er netop tiltrådt stillingen.

 

Foto: Nicholas Yates