CEO i Sports Group Denmark A/S, Bjarne Jeppesen, modtager prisen for Årets Ejerleder 2019 i Midt- og Vestjylland.

Der er god grund til begejstring hos sportstøjsvirksomheden Sports Group A/S, der sælger sports- og fritidsbeklædning og blandt andet står for salget af Björn Borg Footwear i Norge og Danmark. Stifter og adm. direktør, Bjarne Jeppesen, har nemlig vundet prisen for Årets Ejerleder 2019 i Midt- og Vestjylland ved gårsdagens regionale kåring.

”Bjarne  er en målrettet og ambitiøs ejerleder, og så er han god til at inkludere den øvrige ledelsesgruppe i sine ideer og beslutninger, så alle trækker i samme retning på vækstrejsen. Han er informerende og involverende, og det giver engagerede og motiverede medarbejdere, som i fællesskab arbejder for at nå vækstmålene,” udtaler viceregionsdirektør i Nykredit, Christian Vejling, i en pressemeddelelse og henviser til, at Sports Group Denmark allerede nu er foran i planerne om at realisere målet om en omsætning på 1 mia. kr. i 2023.

Sportsdirektøren vinder prisen fordi, at han på syv år har skabt en international virksomhed, der hvert år har givet overskud og samtidig har en klar holdning til bæredygtighed. Sådan lyder begrundelsen fra juryen, der består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere. Bag prisen står PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, og årets tema er ’formål og værdier.’

”Bjarne har store mål for virksomheden og fremtiden, og de er ikke kun økonomiske. Bjarne vægter bæredygtighed højt, og for ham er det vigtigt at kommunikere åbent og ærligt om virksomhedens og produkternes miljømæssige fodaftryk. Der sættes handling bag ord, og Bjarne har inkorporeret mål og politikker i leverandørvalg og -aftaler,” lyder det fra markedsdirektør i Dansk Erhverv, Jakob Ullegård.

Sports Group Denmark A/S er stiftet i 2012 og har domicil i Silkeborg. Virksomheden designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til både mænd, kvinder og børn og er indehaver af i alt 15 brands. Sports Group Denmark har kontorer over hele Europa og i Kina, sælger tøj i mere end ti lande og omsætter i dag for mere end 500 mio. kroner.

Bjarne Jeppesen har tidligere været direktør for en dansk sportstøjsvirksomhed i Hong Kong og er én af i alt syv regionale vindere, der går videre til landskåringen, der uddeles den 14. november.