I forbindelse med Dansk Mode & Textil Topmøde 2018 den 10. oktober blev vinderne af den første udgave af DM&T Next Level Award offentliggjort.   

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil hædrede under sit topmøde 2018 det unge brand Résumé og designer Cecilie Bahnsen. Begge modtog Next Level Award – en ny modepris, som skal hjælpe modebranchens vækstlag til næste niveau. Prisen bidrager til at udvikle vindernes forretning.

”Oprindeligt skulle der kun have været én modtager af prisen, men vi havde to meget talentfulde og vidt forskellige navne på blokken, og derfor valgte vi at uddele to priser,” siger As Øland, kreativ chef hos Dansk Mode & Textil, i en pressemeddelelse.

Om vinderne fortæller hun:

”Résumé er et af de mest ambitiøse brands på den danske modescene. De har et fantastisk drive, ligesom de på flotteste vis kombinerer det kreative og kommercielle med både dansk og international appel. Noget som deres debutshow under Copenhagen Fashion Week i august understregede. Cecilie Bahnsen har et unikt designmæssigt udtryk og har formået at få hul igennem til nogle af de mest anerkendte retailere på verdensplan. Hun formår virkelig at tiltrække stor international interesse til dansk mode. Tilsammen viser Cecilie Bahnsen og Résumé hvor bredt dansk mode favner, og hvor stort et potentiale vækstlaget rummer.”

Next Level Award er en pris, der tildeles et ungt modebrand eller en designer, som ligger i vækstlaget mellem de helt nye talenter og de etablerede aktører, og som har formået at skabe national og international interesse.

Vinderne blev tildelt en sammensat præmiepakke, der aktivt understøtter vindernes videre udvikling, hvor mange brancherelevante sponsorer støtter op.

Juryen, der fandt vinderne af prisen, bestod af forskellige aktører i modebranchen:

  • Pernille Teisbæk, Creative Director & Partner, Social Zoo
  • Kristian W. Andersen, Fashion and Design Director, CIFF
  • Jesper Bjerregaard, Grundlægger & adm. direktør, SPY
  • Morten Gade Steinmetz, partner, Deloitte
  • Kasper Staalsø, Strategy & Brand Director, Boozt.com
  • Dansk Mode & Textils As Øland og Simon Hansen