Branchetal

Dansk modeeksport i vækst

Eksporten af mode bidrager positivt til den samlede danske vækst, og er steget kraftigt siden 2009. Analyse fra Dansk Erhverv tyder på, at modeeksporten fortsat vil stige. ”Hvis man ser på perioden 1. januar – 31. maj 2018 har vi haft en fremgang i eksporten på knap 10 procent i forhold til 2017,” kommenterer Nikolai Klausen fra Wear om udviklingen.

Den danske beklædnings- og fodtøjseksport i vækst

Et nyt analysenotat fra Dansk Erhverv afslører en konstant udvikling inden for dansk eksport af beklædning og fodtøj. Udviklingen har været stigende siden 2013.

Forbrugertilliden daler i december

I årets julemåned har forbrugertilliden taget et dyk og er på sit laveste siden maj måned. Dermed er er forbrugertilliden noget under gennemsnittet for de seneste seks måneder.

Forbrugertilliden er status quo

De danske forbrugere ser lyst på fremtiden, der forventes at byde på en bedre økonomisk situation og en faldende arbejdsløshed.

Modebranchens Top 150: Årets højdespringere

Branchebladet TØJ præsenterer hvert år i november den årlige Top 150-analyse, som blandt andet stiller skarpt på de aktører i modebranchen, som har klaret sig godt i det seneste regnskabsår. I denne artikel løfter vi sløret for en lille del af analysen, som udkommer i næste udgave af TØJ den 29. november 2017.

Forbrugertilliden er dalet i oktober

Efter vækst i september måned har forbrugertilliden været faldende i oktober måned.

Forbrugertilliden er status quo

De nyeste tal fra Danmarks statistik viser, at forbrugertilliden stadig ikke er på niveau med den høje tillid i juli måned.

Forbrugertilliden er faldet

De nyeste tal viser, at forbrugertilliden er faldet hen over sommeren. Dog er tilliden på niveau med gennemsnittet for 2017.

Efterspil fra modeugen: For lidt modemesse og for meget nøgenpjank

Den københavnske modeuge er slut for denne gang. TØJ gør status over den danske modebranche, som desværre gør alt for lidt for at placere sig som en seriøs eksportbranche.

Nu rammer Brexit modebranchen

Der er nu gået et år siden Brexit, og nu begynder de danske modevirksomheder at mærke konsekvenserne af blandt andet det faldende pund.

forbrugertrends
De danske forbrugere er optimistiske

Forbrugertilliden steg i juni og ligger nu højere end gennemsnittet for de seneste seks måneder.

Dankortforbruget steg i maj

Efter flere måneder med en flad udvikling i Dankortforbruget, steg det maj. Det tyder på en øget forbrugslyst hos danskerne.