Efter kun en uge som DK Company-brands frasælges to brands fra det konkursbegærede CNS Group til Minus A/S.

På grund af et storkundekollaps måtte den danske modekoncern CNS Group indse, at de ikke længere kunne få virksomheden til at køre rundt og fremsendte således selv en konkursbegæring til Skifteretten i Kolding den 7. maj.

I samme uge kom det frem, at DK Company valgte at opkøbe de fire brands, Solid, Tailored & Originals, Desires og Peppercorn, fra det konkursramte CNS Group.

I forbindelse med overtagelsen af de fire brands udtalte koncernchefen i DK Company, Jens Poulsen, i en pressemeddelelse, at opkøbet især var med de to herrebrands, Solid og Tailored & Originals, for øje.

Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at DK Company nu efter en uges ejerskab frasælger de to damebrands, Desires og Peppercorn.

”I DK Company glæder vi os over, at det er lykkedes at få handlen hurtigt på plads, således den fremadrettede drift bliver mindst muligt påvirket. Vi er overbeviste om, at de nye ejere er et optimalt match og har den rigtige platform. Vi tror på en god fremtid for de to brands,” siger Jens Poulsen i en pressemeddelelse omkring frasalget af de to brands.

Opkøberen er Ikastbrandet Minus A/S. Her er de to ejere ligeledes begejstrede for købet, og de glæder sig til at byde nye kollegaer velkommen og til den rejse, der nu ligger foran dem som et multibrandhus.

”Vi ser et stort potentiale i at videreføre de to brands og de planer, der allerede var blevet søsat, inden de havnede i den triste situation, der lidt uforskyldt førte til konkursen for nyligt,” siger Minus-ejerne Charlotte Kjær Bruun og Irena Riberholt Jørgensen.