Coops baby- og børnetøjsmærke, Friends, får sin egen butik, og flere butikker er måske på vej. Hidtil er varerne kun blevet solgt i Kvickly, SuperBrugsen og på Coop.dk Shopping.

Torsdag den 11. oktober åbner den første Friends-butik i et nyt center på Søtorvet i Hvalsø. Butikken er 150 kvadratmeter og indeholder det fulde sortiment af Friends baby- og børnetøj, suppleret med legetøj og Änglamark-produkter til samme målgruppe, de 0-10 årige.

Friends er Coops eget mærke inden for baby- og børnetøj, og brandet har gennem mange år været kendetegnet ved kvalitet, test og skærpede krav til indhold af kemi.

”Friends er et af Danmarks tre mest kendte mærker inden for børnetøj. Derfor synes vi, at det er spændende at prøve, om mærket kan klare sig på egen hånd, altså i sin helt egen butik,” siger kategorichef i Coop, Anne Marie Hartmann, i en pressemeddelelse.

Læs også: Supermarkeder er med i kampen om klædeskabet

Indtil nu er varerne kun blevet solgt i Kvickly, SuperBrugsen og på Coop.dk Shopping.

Coop er klar til at åbne flere selvstændige Friends-butikker, hvis butikken i Hvalsø bliver en succes. I forvejen har Coop de seneste år haft stor fremgang for de selvstændige FDB Møbler-butikker.