Et dansk sportsbrand forener performance og mode i et nyt samarbejde med modedesigner Julie Fagerholt. Samarbejdet lanceres i januar 2019.

Den danske designer Julie Fagerholt, som står bag modebrandet Heartmade, meldte i marts 2018 ud, at hun stoppede som designer for brandet. Designeren ønskede at gå nye veje, og nu er stien lagt for et nyt samarbejde.

Læs også: Et knust hjerte hos Heartmade: Succesdesigner stopper

I en pressemeddelelse præsenterer det danske sportsbrand H2O sit nye sportsmærke, H2O Fagerholt, som er skabt i samarbejde med Julie Fagerholt.

Kollektionen begrænser sig til nogle få fokuserede hovedelementer i form af jakker, fleecetrøjer og sportsdragter, som er præget af ’drengede’ proportioner og funktionelt detaljearbejde med striber, reflekstape samt rummelige lommer. Udtrykket i kollektionen er tro mod Julie Fagerholts stil og bærer diskrete hints af hippienoter.

”Mit udgangspunkt for kollektionen var en drøm om eventyr, en kvinde, der altid er på farten med sit liv pakket ned i en rejsetaske og et kamera og en notesbog ved hånden – stærk og modig. Kollektionen er en smule rebelsk og det er et stort fokus på anvendelighed og funktion. Jeg ønskede virkelig, at alle elementer var praktiske og skabt efter funktionalitet og brug. Jeg har elsket at arbejde sammen med H2O og at dykke ned i deres univers,” fortæller Julie Fagerholt.

H2O Fagerholt vil blive lanceret i januar 2019.