I løbet af natten har DK Company og CNS Group brugt det meste af tiden på at indgå en aftale om overtagelse af aktiviteterne i den konkursbegærede koncern. Aftalen er faldet på plads, og DK Company overtager hovedparten af aktiviteterne med omgående virkning.

DK Company har flere gange været ude og opkøbe konkursbegærede brands og virksomheder. Senest opkøbte virksomheden Saint Tropez fra IC Group, og nu har koncernen igen haft pungen op af lommen.

Denne gang er det tøjkoncernen CNS Group, der står til at overgå til nye ejere. Tirsdag den 7. maj 2019 blev det nemlig meddelt, at koncernen indgav konkursbegæring i skifteretten i Kolding. I dag, tre dage senere, overtager DK Company alle aktiviteterne i virksomheden med omgående virkning.

CNS Group er desværre i den situation, at de har mistet en stor, tysk kunde, hvilket resulterede i, at selskabet blev erklæret konkurs. Vi kender CNS Group som gode kolleger i branchen og har stor respekt for det, som de har bygget op. Vi er derfor glade for, at vi i denne situation kan gå ind og overtage aktiviteterne,” udtaler koncerndirektøren i DK Company, Jens Poulsen, i en pressemeddelelse.

Det er især med udkig til de to herrebrands fra CNS Group, Solid og Tailored & Originals, at DK Company overtager aktiviteterne.

”DK Company har længe haft et ønske om at styrke vores satsning inden for herresegmentet. Lige nu arbejder vi med 17 damebrands og tre herrebrands; Matinique, Casual Friday og Blend, og vi ser overtagelsen af Solid og Tailored & Originals som en klar styrkelse inden for herresegmentet. Vi har stor respekt for de to brands, der er bredt funderet inden for wholesale og med egne butikker i Danmark og Norge. DK Company overtager hele CNS Group, hvor hovedfokus vil være på de to herremærker, der står for en omsætning på ca. 200 mio. kr. fordelt på wholesale og retail,” uddyber Jens Poulsen.

Det er DK Company i Vejle, under ledelse af Kasper Philipsen, der bliver det fremtidige domicil for CNS Group. Forhenværende direktør for CNS Group, Peter Mazur, fortsætter som direktør for Solid og Tailored & Originals, hvor cirka halvdelen af hovedkontorets 60 medarbejdere er tilbudt fremtidig arbejdsplads.

”Nattens forhandlinger viser, at DK Company kan reagere hurtigt. Vi er overbeviste om, at der i denne svære situation er fundet en god løsning for alle parter, og vi ser frem til at byde nye medarbejdere og kunder velkomne,” skriver Jens Poulsen afslutningsvist i pressemeddelelsen.