IC Group valgte fornyeligt at sælge det profilerede Peak Performance-brand til sportstøjsvirksomheden Amer Sports Corporation. I kølvandet på salget er der opstået spekulationer om, hvorvidt IC Group overvejer frasalg af alle selskabets aktiviteter.

I går blev transaktionen mellem IC Group og Amer Sport Corporation gennemført, og dermed er salget af Peak Performance, som bidrog med op til halvdelen af IC Groups omsætning samt over halvdelen af driftsresultatet, tilendebragt. Det blev til en kontantpris på 1,9 mia. kroner.

Spørgsmålet lige nu er, hvad investorerne kan vente sig i den kommende tid. Der opstår nemlig spekulationer om, hvorvidt IC Group overvejer at sælge flere af selskabets aktiviteter.

Til Børsen udtaler John Stihøj, ejer af og direktør i Aktieinfo, at man må konstatere, at IC Group har en plan om gradvist at sælge hele virksomheden. Han vurderer, at IC Group inden for nogle år vil være fortid.

Børsmægler hos ABG Sundahl Collier, Anne Sophie Riis, har samme opfattelse. Ud fra IC Groups pressemeddelelse, som blev udsendt i forbindelse med salget af Peak Performance, fornemmer hun, at koncernen ønsker at sælge alle brands. Det fortæller hun til Børsen.

I løbet af de sidste par år har IC Group solgt en række mærker fra, og nu står både Saint Tropez og Designers Remix også på salgslisten.

Kilde: Trykt artikel i Børsen den 1. maj 2018