Karen By Simonsen lancerer et nyt partnerskab, der indebærer et designsamarbejde, fælles værdier og dedikation. Karen Simonsen fortæller her mere om samarbejdet.

Det nye partnerskab er med Danner, som er en privat organisation dedikeret til at bekæmpe vold mod kvinder og børn både nationalt og internationalt.

Det er derfor essentielt, at der indsamles midler til at hjælpe voldsudsatte kvinder og børn nu. Den 2. november 2023 lancerer Karen by Simonsen en bluse, der vil være tilgængelig gennem Karen by Simonsens salgskanaler i ni lande, hvor al overskud går til Danner.

”I stedet for at lave en billig basic t-shirt med et slogan, har vi designet og produceret en bluse, som ligger i tråd med vores relevante trends og kollektioner for at opnå maksimal indtjening til Danner. Blusen er designet ud fra en bestseller, som vores loyale kunder tidligere har købt i stort antal,” fortæller Karen Simonsen, kreativ direktør.

I marts besøgte Karen Simonsen Danners domicil i hovedstaden og blev hurtigt grebet af organisationens værdier og dedikation:

“Alle i huset havde ét fælles mål – at stoppe vold mod kvinder og børn og skabe frihed og ligeberettigelse på tværs af kulturer. Jeg ser frem til et succesfuldt partnerskab med Danner, hvor vores forenede kræfter kan gøre en positiv forskel for voldsudsatte kvinder og børn,” slutter Karen Simonsen.

Fakta:
I Danmark bliver 118.000 kvinder hvert år udsat for vold af deres partnere, og hvert femte barn oplever vold i hjemmet. Desværre er der kun plads til 2.600 kvinder og deres børn på landets krisecentre, hvilket efterlader hundredetusind af voldsudsatte uden nogen form for hjælp til at undslippe voldens greb.

Foto: Karen by Simonsen