Smykkebrandet Maanesten, der blev grundlagt i 2010, har vind i sejlene og udvider nu med to nye butikker i henholdsvis Stavanger og på Grünerløkka i Oslo.

Nye butikker fyldt med glitrende smykker slår nu dørene op i Norge, da smykkebrandet Maanesten, som blev grundlagt i 2010, har valgt at åbne to nye butikker i Stavanger og på Grünerløkka i Oslo. Målet er at blive repræsenteret længere nordpå end Trondheim. Det skriver norske Tekstilforum.

I dag har Maanesten 11 butikker, netbutik og B2B-salg hos mere end 100 high-end modeforhandlere og guldsmede i Norge, men drømmene rækker længere.

”Som et brand med store drømme skal vi fortsætte med at ekspandere ud i verden. Vi er nu repræsenteret i Danmark, Sverige og Tyskland udover Norge. UK, USA og Schweiz er lige om hjørnet,” fortæller Country Manager hos Maanesten Norge, Ida Jensen, og tilføjer:

”Vi ønsker at være nummer et blandt verdens smykkebrands. For at opnå dette må vi til stadighed forny os, se på rutiner, bæredygtighed og selskabet som helhed.”

Det er dog ikke kun nye fysiske butikker, som Maanesten er i gang med at etablere. Brandet har netop lanceret en ny netbutik, som skal være med til at tage det ekstra tryk, der blandt andet kommer ved julehandlen.

Selvom Maanesten oplevede en markant fremgang i nethandlen under coronapandemien, og at den økonomiske situation lige nu er svær, kan virksomhedens butikker ikke mærke nogen væsentlig ændring.

”Jeg kan ikke sammenligne tallene med sidste år, da vi havde en helt sindssyg vækst og fremgang under pandemien, men indtil videre synes jeg stadig, at tallene leverer,” siger Ida Jensen.

Maanesten blev grundlagt af Henrik og Lotte Venø Callesen i 2010, og siden er virksomheden med hovedkontor i København vokset til mere end 40 medarbejdere og har over 300 forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Maanestens butikker er ikke ens, da der skal være et specielt særpræg ved hver enkelt butik. Varerne bliver præsenteret i håndlavede messingmontrer, og på gulvene kan man finde marokkanske tæpper.

Foto: Maanesten