Minus går tilbage til rødderne med efterspurgt jakkeunivers

Efter at have opdaget at deres næsten ti år gamle jakker stadig gik til en høj pris som secondhand, har Minus nu valgt at relancere de populære jakker.

Lige siden Irena Riberholt Jørgensen og Chalotte Kjær Bruun i 2013 satte sig i front for det danske brand Minus med mantraet ’Redefined Scandinavia’, har ønsket om at skabe en stærk kollektionen af jakker stået højt på ønskelisten.

Hos Minus gjorde på et tidspunkt en interessant opdagelse, og det satte gang i en anderledes proces, der nu kan indfri ønsket om en ’ny’ jakkekollektion. De to kvinder bag Minus har valgt at gå tilbage til rødderne og relancere et populært jakkeunivers, der går næsten et årti tilbage.

”Vi kunne se på Trendsales og andre secondhand-sites, at jakkerne fra Minus stadig blev solgt til relativt høje priser. Og det gør tøj kun, hvis kvaliteten, pasformen og looket holder. Derfor gik vi systematisk til værks; talte med leverandører fra dengang, som vi i øvrigt stadig bruger, kunder og slutbrugere. Vi finkæmmede nettet, opkøbte alle de populære jakkemodeller, vi kunne finde og pillede dem bogstaveligt talt fra hinanden for at blive skarpe på hvad, der har gjort jakkerne til yndlingsjakker blandt danske kvinder,” fortæller Chalotte Kjær Bruun i en pressemeddelelse.

Varme, kvalitet og look
Jakkerne fra Minus var kendetegnet ved at være funktionelle; quiltet foer, dun, wind cuffs, dobbeltlagslukning med lynlåse, hvilket vil sige, at de er varme på trods af, at de samtidig var feminine og sofistikerede i snittet. Minus vil have varmen, kvaliteten og looket tilbage:

”Vi har valgt de allerbedste jakker fra dengang og givet dem en markant opdatering. Kollektionen består af kortere og mere figursyede jakker – et look, som har været overset de senere år, men som går godt i spænd med tidens trends. Jakkerne er klassiske uden at være forudsigelige, hvilket præcis er den signatur, som de oprindelige jakker også havde,” siger Irena Riberholt Jørgensen og slutter:

”Vi tror på, at her er en vigtig og overset del af vores identitet, som gennem en relancering vil udfylde et vigtigt behov for de kvinder, der i forvejen har Minus som deres foretrukne brand. Derfor glæder vi os rigtig meget til at vise jakkerne frem i løbet af 2017.”

Kollektionen af jakker fra Minus vises frem på CIFF i København fra starten af februar sammen med den øvrige kollektion, hvor især smukke prints, nye kvaliteter og kjoler til alle lejligheder dominerer i kollektionen. Minus kan findes på stand C3 107C