Nümph Holding A/S med hovedsæde i Kolding, og ejer af de tre modebrands, Nümph, And Less og Anerkjendt A/S, er solgt til Ronald Holding A/S.

Ronald Holding A/S har overtaget samtlige aktier og aktiviteter i Nümph Holding A/S og fremstår således som eneste ejer af Nümph pr. 14. november 2018. Knud Hjort-Madsen forsætter som arbejdende bestyrelsesformand, indtil de nye ejere har fundet en ny CEO.

Den hidtidige hovedaktionær Capidea Kapital K/S har været glade for de otte års ejerskab af virksomheden, og handlen sker som en naturlig del af den strategi, der er for fondens investeringer. Det har ifølge partner Nicolai Jungersen fra Capidea Kapital K/S været en spændende rejse i en udfordrende, men også meget interessant branche.

Ronald A/S, der startede som smykkevirksomhed i 1913, fokuserer i dag blandt andet på private label modetilbehør og tekstilprodukter til massemarkedet i Nordeuropa. Hos Ronald A/S ser man frem til at bidrage til videreudviklingen af Nümphs stærke brands og samarbejdet med virksomhedens dygtige team af medarbejdere.

Knud Hjort-Madsen, nuværende bestyrelsesformand i Nümph Holding A/S, udtaler i en pressemeddelelse, at salget til Ronald A/S er en sikkerhed for investeringer i fremtiden og den forsatte udvikling af virksomheden. Han fremhæver også, at det er en fordel, at de nye ejere kender branchen og de markedsforhold, der gør sig gældende, så hele medarbejderstaben kan have fokus på udviklingen af forretningen.

Ny ejer med erfaring inden for modebranchen
Medarbejderne er i går, onsdag den 14. november 2018, blevet informeret om overdragelsen af ejerskabet. Knud Hjort-Madsen udtaler til TØJ – Fashion & Business Trends, at han selv og alle medarbejderne er glade for, at der nu er tale om én ejer, og ikke mindst en industriel aktør med erfaring inden for modebranchen.

“Når man er kapitalfondsejet, er det naturligt at skifte ejer,” fortæller Knud Hjort-Madsen og lægger ikke skjul på, at det længe har ligget i kortene, at et ejerskifte skulle finde sted, men at det har været en lang proces at finde den rette.

”Det nye ejerskab er supergodt for virksomheden. Der er nu en erfaren ejer, der er klar til at bringe virksomheden, de stærke brands og de mange medarbejdere videre. Jeg mener, at dette er det bedste for alle parter – både for Nümph Holding A/S, Capidea Kapital K/S og Ronald Holding A/S,” siger han til TØJ.

Nümph Holding A/S har leveret stærke regnskaber de seneste år og har fremvist positiv udvikling på både toplinje såvel som bundlinje. Koncernen præsenterede i 2017-regnskabet en forbedret EBITA, der var gået frem med 3,5 mio. kroner i 2017 sammenlignet med forrige år. Den samlede EBITA udgjorde i nyeste regnskab 11,5 mio. kroner. I 2017 rundede koncernen året af med en bruttofortjeneste på 30,2 mio. kroner og en egenkapital på 74,5 mio. kroner. Efter afskrivninger endte årsresultatet således på 5 mio. kroner.

Knud Hjort-Madsen er af de nye ejere udpeget som bestyrelsesmedlem i den nye bestyrelse for at være med til at sikre kontinuitet i virksomhedens fortsatte udvikling.