Det danske modebrand Nümph og hjælpeorganisationen Little Big Help har indgået et længerevarende samarbejde, der skal støtte og sætte fokus på fattige kvinder og børn i Indiens slumområder.

Modebrandet Nümph er gået sammen med hjælpeorganisationen Little Big Help med målet om at skabe opmærksomhed og indsamle penge til fattige kvinder og børn, der lever i Indiens slumområder.

Det første projekt, som de to samarbejdspartnere har indgået, er en t-shirt. T-shirten, med ’Sisterhood’ skrevet på brystet, skal være med til at skabe opmærksomhed om organisationens arbejde i Indien, ligesom den skal være med til at indsamle penge dertil.

I en pressemeddelelse fra Nümph fremgår det, at pengeindsamlingen allerede begyndte ved indsalget af Nümphs hovedkollektion spring 2019. Konceptet videreføres i brandets fremtidige hovedkollektioner, således at Nümph kontinuerligt arbejder med pengeindsamlingen og ikke kun gennem en enkelt kollektion eller t-shirt.

T-shirten koster 200 kroner og vil blive solgt fra medio marts gennem numph.dk og lykkebylykke.dk. Halvdelen af t-shirtens pris vil gå ubeskåret til Little Big Helps arbejde i Indien.