Endnu en gang står den danske modekoncern Bestseller bag en eksklusiv kollektion til de danske olympiske og paralympiske atleter ved legene i Tokyo 2020.

For fjerde gang i træk er Bestseller officiel partner for de danske olympiske og paralympiske atleter, som deltager ved OL og PL i Tokyo i sommeren 2020.

”Det var en ret nem beslutning for os at forlænge vores partnerskabsaftale med Bestseller til Tokyo i 2020. De tilbagemeldinger vi har modtaget fra vores atleter fra de forrige tre olympiske og paralympiske lege har været, at de danske hold har været blandt de bedst klædte,” siger Søren Simonsen, Chef de Mission ved Danmarks Idrætsforbund.

Det er de to Bestseller-brands Jack & Jones og Vero Moda, der har designet kollektionen til atleterne, som de vil bære ved alle lejligheder uden for konkurrencerne. Den endelige kollektion vil blive præsenteret i foråret 2020, men allerede i løbet af de kommende måneder vil udvalgte dele af kollektionen blive afsløret.

”Hos Bestseller tror vi på, at talenter kan opnå stort set alt med den rette opbakning. At designe og levere Danmarks officielle olympiske og paralympiske kollektion er vores måde at støtte de talentfulde og hårdtarbejdende atleter i deres kamp for medaljer,” udtaler Bestsellers kommunikationschef Jesper Stubkier.

Bestseller og Danmarks Idrætsforbund har sat medaljevinderne Eskild Ebbesen, Lasse Norman Hansen og Sara Slott stævne til et gensyn med
de tidligere tøjkollektioner, som de bar ved medaljeceremonierne ved de olympiske lege i henholdsvis 2008, 2012 og 2016. Se videoen med de tre medaljevindere her: