Nye spillere i herretøjsbranchen

Der er kommet en ny dreng i klassen hos herretøjsbranchen nemlig brandet 2Blind2C. Brandet er stiftet af to anerkendte mænd fra modebranchen, og det er kommet til, fordi stifterne mener, at der er behov for en ny spiller i branchen.

Bag 2Blind2C står Peter Degn og Lars Vegas Nielsen, der har mere en 30 års erfaring inden for herretøjsbranchen. Brandets identitet har et grundlæggende ønske om at gøre noget rigtigt for branchen, idet mændene mener, at der er behov for en ny ’dreng’ i herretøjsbranchen.

”Vores koncept er bygget på korte kommandoveje og no bullshit. Dette forplanter sig i alt fra prisstruktur til opbygning af showroom, så alle får en bedre oplevelse, end der ellers er tradition for i branchen,” siger Peter Degn i en pressemeddelelse til TØJ.

Kvaliteten skal forhøjes
Ambitionerne for det nye brand er at lave en vare, der har kvalitet, som gør den berettiget til en ordentlig kalkulation for forhandlerne og gør den til et sundt forretningskoncept for alle parter.

”Der er for meget med for ringe kvalitet til for høje priser, og det vil vi gerne være med til at gøre op med”, siger Peter Degn, og Lars Vegas Nielsen supplerer:

”Til forbrugeren vil vi gerne være med til at levere et produkt, som lever op til forventningerne på både pris, design og kvalitet.”

Afsættet ligger i konfektionsbranchens stolte skræddertradition, og brandet har derfor forsøgt at overføre den høje faglighed og gode smag til brandets varegrupper. Stilen i den nye kollektion skal ifølge brandet matche overskriften ’Modern Life’, som er en stil, der rammer manden mellem 25 og 55 år. Stifterne oplever en mærketræthed i markedet, og de tror derfor på, at de kan bidrage med noget nyt, som både forbruger og forhandler har lyst til at købe.

”Lidt frisk sagt, så indeholder navnet 2Blind2C en samlet fortælling, hvor kvaliteten og troværdighed er så meget i orden, at det næsten er umuligt at overse det,” fortæller Lars Vegas Nielsen.

Fairpoint & Degn, som blandt andet forhandler Henri Lloyd, Club of Gents og Camp David, bliver distributør for 2Blind2C på de nordiske markeder

2Blind2C udstiller for første gang i CIFF Showrooms på CIFF-messen til august.