Det københavnske smykkebrand er kendt for deres elegante smykker og glitrende hårspænder, men nu udvider de med en helt ny kategori.

Maanesten udvider sit univers og lancerer for første gang loungewear. Kollektionen består af tre styles med skjorter, bukser og shorts i to farver af sand og midnatsblå. Hele kollektionen har broderede måner, der er gennemgående i Maanestens designs og DNA, hvor det spirituelle univers er centralt for hele brandet.

Maanestens grundlægger og designer, Lotte Callesen, fortæller:

“I lang tid har vi drømt om at udvide vores accessoriesortiment, og loungewear er det perfekte tilføjelse på grund af dets mange muligheder. Vores accessories er karakteriseret ved at være sjove og legende, hvilket giver vores kunder mulighed for at udtrykke sig frit, uanset køn og alder. Maanestens loungewear følger den samme filosofi.”

Hvad der begyndte som en hobby for Lotte Venø Callesen tilbage i 2010, er blevet et millionforetagende fra hovedkontoret i København. Smykkevirksomheden Maanesten A/S, som hun etablerede i 2014, havde et resultat på 26 mio. kroner i 2022-regnskabet.

Foto: Maanesten