Vil du undgå at blive smidt af, når din prøveadgang udløber?

Så har du mulighed for at forlænge dit abonnement herunder. Forny abonnementet inden din prøveadgang udløber og spar 50 % på det første år.

Ja tak, jeg vil gerne fortsætte

1.150,-

det første år

Normalpris: DKK 2.300,-

Pro abonnement

5 brugeradgange

Fire ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte branchemagasiner

Online artikelarkiv

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Top 100 rangliste over branchens aktører

Én billet til årligt Kick Off-seminar

Vælg abonnement

3.750,-

det første år

Normalpris: DKK 7.500,-

Business abonnement

10 brugeradgange

Fire ugentlige nyhedsmails

Fire årlige trykte branchemagasiner

Online artikelarkiv

Jobbørs

Nyeste regnskaber

Fuld rangliste over branchens aktører

Live brancheanalyse

Fem billetter til årligt Kick Off-seminar

Vælg abonnement

Andre, der abonnerer


Udgivelsesplan 2024


No. 1 2024
23.01.24
(Fashion Week Edition)

No. 2 2024
16.05.24

No. 3 2024
29.07.24
(Fashion Week Edition)

No. 4 2024
27.11.24

Bestil et abonnement

Har du spørgsmål til et abonnement på TØJ – Fashion & Business Trends? Vi sidder klar til at hjælpe dig på support@pejgruppen.dk eller tlf. (+45) 97 11 89 00.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det siger abonenterne


Preben Laust

”Jeg bruger TØJ og deres online update rigtig meget til at give mig de nyeste informationer om, hvad der sker i vores branche. Det giver mig et konkret indblik i, hvordan mine kære kollegaer klarer sig, hvad de laver af spændende ting, og ikke mindst hvad der rører sig i tiden. Og så ser jeg altid frem til at få deres messeudgaver i hånden og læse dem igennem for gode og spændende artikler med nye tiltag hos diverse brands.”– Preben Laust, kreativ direktør hos Second Female

Tina Krath

”Hos DK Company bliver branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends og nyhedsbrevet primært læst af vores ledere og direktører. Nyhedsbrevet holder os up to date, og giver os et hurtigt overview over nyheder i branchen.”

– Tina S. Krath, PA for CEO Jens Obel, DK Company

Helle Bahne

”Jeg føler mig opdateret og får løbende nyt fra modebranchen, som jeg er en del af – nyt omkring salg og udvikling med et bredt perspektiv. Der er regnskaber og dybere skriv, som ikke er tilgængelige så mange andre steder – og så er det også vigtigt for mig at læse TØJs bud på nyheder om blandt andet butikslukninger, konkurser, detail og fremtid.”– Helle Bahne, direktør mode hos Bahne (Abonnent)


Ofte stillede spørgsmål

TØJ giver dig viden om brancheprofiler og brands, regnskabsudvikling, trends, retailudvikling, messer og events, kommunikation og marketing og andre aktuelle emner, der rører sig i branchen.

TØJ – Fashion & Business Trends holder dig dagligt opdateret på branchen på branchebladettoj.dk og i nyhedsmailen. Branchemagasinet udkommer fire gange årligt. Du kan selvfølgelig også læse alle artiklerne fra magasinet online.

TØJ er målrettet dig, der arbejder i eller med – eller blot interesserer dig for – modebranchen. Vi skriver til detaillister, direktører, kædechefer, butikschefer, indkøbschefer, salgschefer, marketingfolk, designere og produktudviklere.