Inspiration

Bliv klogere på arbejdet med farver og trends eller få mere at vide om trendkonferencer og -seminarer med nogle af modebranchens største trendguruer.

Mangler du læsning til sommerferien?

Det er ved at være tid til ferie. Mangler du lidt læsestof til afslapningstimerne i skyggen? Læs det nye Wear Magazine: Et spændende branchemagasin, der denne gang sætter fokus på retail.

Få kickstartet produktudviklingen med Beyond Borders

“Heart for the earth, the art of being.” Birgitta de Vos har endnu en gang udgivet en inspirationsgivende bog, der kan give masser af kreative indspark i din produktudvikling.

Smykker: 5 tendenser du skal holde øje med

Læs med, når pej gruppens trendredaktør præsenterer fem smykketendenser, som du skal holde øje med de kommende sæsoner. Byd velkommen til et legesygt mismatch af øreringe, forskellige statement-halskæder i lag, natursten, kunstneriske former samt nostalgisk inspiration fra 90’ernes punk- og grungestil. Fremtidige tendenser og trends, som alle er præget af ’statements’ og appellerer til en stigende forbrugerefterspørgsel på karakterfulde smykker til alle – uanset køn, identitet og personlig stil. 

AW 20/21 trends ifølge trendforecastingbureauet Nelly Rodi

Cécile Rosenstrauch, Global Artistic Director hos trendforecastingbureauet Nelly Rodi, lagde den 13. juni 2019 vejen forbi pej gruppen for at tale om AW 20/21 fashiontrends. Læs om nogle af de fremtrædende trends for sæsonen her.

Kom med til Nelly Rodi-seminar

Du har mulighed for at komme med, når pej gruppen i samarbejde med trendforecastingbureauet Nelly Rodi, afholder to forskellige seminarer den 13. juni 2019.

Copenhagen Fashion Summit 2019: Fire nøgleord gik igen

TØJ var med på førstedagen af dette års Copenhagen Fashion Summit. I løbet af dagen stod det klart, at de professionelle aktører i branchen er enige: Vejen til en mere bæredygtig modebranche handler om samarbejde, kreativitet, dedikation og action. Læs om hovedpointerne fra branchefolk som Eva Kruse, Francois-Henri Pinault fra Kering og Charlotte Eskildsen fra Designers Remix.

Optakt til Copenhagen Fashion Summit 2019

Flere og flere i modebranchen vil gerne kunne ride med på den bæredygtige bølge, der inden for de sidste par år er blevet et uundgåeligt samtaleemne. Den 15. og 16. maj 2019 samles 1.300 folk fra branchen til Copenhagen Fashion Summit for at tale om emnet, der bliver mere og mere presserende at få gjort noget ved – for alvor.

Trendkonference: For dig som arbejder med modetrends

Vil dig og dine kollegaer blive klædt på til fremtidens farver, materialer trends frem mod efterår og vinter 20/21? pej gruppen inviterer til Trendkonference i maj.

Ny bog udforsker upcoming modetrends

Er du interesseret i at få et svar på, hvordan din virksomhed i fremtiden står bedre rustet til en bæredygtig modebranche? En ny trendbog udforsker upcoming trends i samfundet, som kan hjælpe dig med at forblive forbundet til dine kunder.

Opråb til branchen: ”Hjælp os forbrugere med at tage det gode valg”

Et nyt fænomen kaldet ‘one-outfit-one-week’ præger de sociale medier og opfordrer forbrugerne til at kigge deres tøjforbrug efter i sømmene en ekstra gang. Visionen bag er at skabe større fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Kom til trends and talks på Børsen i København

I samarbejde med Wear inviterer pej gruppen dig til pop-up-shop og spændende talks på Børsen i København mandag den 8. april 2019.

Er ægte pels på vej ud?

Inden for de seneste seks måneder har high-end brands som Gucci, Versace og Michael Kors fjernet ægte pels fra deres produktion. London Fashion Week siger ‘nej tak’ til ægte pels, og kendisser, som Kim Kardashian, nægter nu også at bære det bløde materiale. Vi må derfor spørge os selv: Er ægte pels på vej ud, eller er der tale om en forbigående tendens, som vi har set før?