Inspiration

Bliv klogere på arbejdet med farver og trends eller få mere at vide om trendkonferencer og -seminarer med nogle af modebranchens største trendguruer.

Kom med til Nelly Rodi-seminar

Du har mulighed for at komme med, når pej gruppen i samarbejde med trendforecastingbureauet Nelly Rodi, afholder to forskellige seminarer den 13. juni 2019.

Copenhagen Fashion Summit 2019: Fire nøgleord gik igen

TØJ var med på førstedagen af dette års Copenhagen Fashion Summit. I løbet af dagen stod det klart, at de professionelle aktører i branchen er enige: Vejen til en mere bæredygtig modebranche handler om samarbejde, kreativitet, dedikation og action. Læs om hovedpointerne fra branchefolk som Eva Kruse, Francois-Henri Pinault fra Kering og Charlotte Eskildsen fra Designers Remix.

Optakt til Copenhagen Fashion Summit 2019

Flere og flere i modebranchen vil gerne kunne ride med på den bæredygtige bølge, der inden for de sidste par år er blevet et uundgåeligt samtaleemne. Den 15. og 16. maj 2019 samles 1.300 folk fra branchen til Copenhagen Fashion Summit for at tale om emnet, der bliver mere og mere presserende at få gjort noget ved – for alvor.

Trendkonference: For dig som arbejder med modetrends

Vil dig og dine kollegaer blive klædt på til fremtidens farver, materialer trends frem mod efterår og vinter 20/21? pej gruppen inviterer til Trendkonference i maj.

Ny bog udforsker upcoming modetrends

Er du interesseret i at få et svar på, hvordan din virksomhed i fremtiden står bedre rustet til en bæredygtig modebranche? En ny trendbog udforsker upcoming trends i samfundet, som kan hjælpe dig med at forblive forbundet til dine kunder.

Opråb til branchen: ”Hjælp os forbrugere med at tage det gode valg”

Et nyt fænomen kaldet ‘one-outfit-one-week’ præger de sociale medier og opfordrer forbrugerne til at kigge deres tøjforbrug efter i sømmene en ekstra gang. Visionen bag er at skabe større fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Kom til trends and talks på Børsen i København

I samarbejde med Wear inviterer pej gruppen dig til pop-up-shop og spændende talks på Børsen i København mandag den 8. april 2019.

Er ægte pels på vej ud?

Inden for de seneste seks måneder har high-end brands som Gucci, Versace og Michael Kors fjernet ægte pels fra deres produktion. London Fashion Week siger ‘nej tak’ til ægte pels, og kendisser, som Kim Kardashian, nægter nu også at bære det bløde materiale. Vi må derfor spørge os selv: Er ægte pels på vej ud, eller er der tale om en forbigående tendens, som vi har set før?

Trend- og farveguide: AW 19/20 sætter fokus på det enestående

Er du klar til sæsonen AW 19/20? I den nye udgivelse af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends kan du blive klædt på til den kommende modeuge med pej gruppens trend- og farveguide.

Strategikonference 2019: Du er inviteret

Står ledelse og virksomhedsstrategi højt på din dagsorden? Og har du brug for input og ny viden? Så kom med til pej gruppens årlige Strategikonference, hvor du kan opleve faglige indlæg og inspirerende cases leveret af kompetente indlægsholdere.  

Forbes fremhæver danske modebrands

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes er kommet med et bud på 13 fremstormende modebrands, man bør holde øje med i 2019. To danske brands har fundet vej ind på listen. 

Uddan dig til fremtiden

Arbejder du med nye visioner eller forretningsmodeller? Hos Future Navigator kan du lige nu melde dig til et fem måneders intensivt uddannelsesforløb, der giver dig konkrete værktøjer til at få greb om fremtiden.