Inspiration

Bliv klogere på arbejdet med farver og trends eller få mere at vide om trendkonferencer og -seminarer med nogle af modebranchens største trendguruer.

Tidsånd 2019/20: Luksusbegrebet eroderer – masseturismen boomer

Førhen var luksus forbeholdt de få. Luksus skulle være besværligt at erhverve, det skulle koste mange penge, og det skulle for det meste være materielt. Sådan er det ikke mere, for luksusbegrebet er under forandring.

Helhjertet Ledelse
Helhjertet ledelse 

Morten Mortensen blev ansat hos Bestseller som medarbejder nummer 22 og var del af den kraftige vækst og globalising af koncernen gennem 28 år, specielt med fokus på herrebrandet Jack & Jones. I dag er han selvstændig og har udgivet bogen ’Helhjertet ledelse’, som denne artikel er baseret på. 

Classical creativity is no longer enough: What is the future of creative work?
Classical creativity is no longer enough: What is the future of creative work?

It is not the robots we should worry about when it comes to the future of creative careers – instead we should be looking at our schools. 

De løgnagtige forbrugere kræver at få sandheden at vide

Der er mange udfordringer og dilemmaer i analysen af enhver tidsånd, og uden en kraftig portion sund skepsis, kritisk sans og kildekritiske evner, samt indsigt i kulturforskningens mange metoder, så bliver man nemt snydt og drager forkerte konklusioner.

Blomsterkoncept tilbyder bæredygtigt alternativ
Blomsterkoncept tilbyder bæredygtigt alternativ

Flotalia, der er en blomstervirksomhed, tilbyder et bæredygtigt alternativ til friske blomster. Virksomheden vil hjælpe udstillere på messer og i showrooms med at give deres stande ”liv” med kunstige blomster.

Ny bog hjælper kvinder gennem tøjjunglen
Ny bog hjælper kvinder gennem tøjjunglen

Liselotte Thygesen er stylist og mener, at alle kvinder, uanset alder og størrelser, kan tage deres favorittøj på hver dag. Det har hun skrevet en bog om, der hedder ’Bliv din egen stylist – en guide til kvinder i alle aldre og størrelser’.

Tidsånden retter blikket mod udskamning, klimareligiøsitet og dræbersnegle

Hvad skal man med en tidsånd? Skal man tilpasse sig den, gå imod den, ironisere over den, udnytte den, eller elske den? Eller skal man nøjes med at analysere den og sætte ord og billeder på, og så ellers holde lidt distance til den?

Trendstefan spår: Dette bliver modefarverne for 2020

Gik du glip af denne sæsons Berlin Fashion Week, kan du her få en kort opsummering af, hvilke farver der bliver de mest populære i 2020.

Mangler du læsning til sommerferien?

Det er ved at være tid til ferie. Mangler du lidt læsestof til afslapningstimerne i skyggen? Læs det nye Wear Magazine: Et spændende branchemagasin, der denne gang sætter fokus på retail.

Få kickstartet produktudviklingen med Beyond Borders

“Heart for the earth, the art of being.” Birgitta de Vos har endnu en gang udgivet en inspirationsgivende bog, der kan give masser af kreative indspark i din produktudvikling.

Smykker: 5 tendenser du skal holde øje med

Læs med, når pej gruppens trendredaktør præsenterer fem smykketendenser, som du skal holde øje med de kommende sæsoner. Byd velkommen til et legesygt mismatch af øreringe, forskellige statement-halskæder i lag, natursten, kunstneriske former samt nostalgisk inspiration fra 90’ernes punk- og grungestil. Fremtidige tendenser og trends, som alle er præget af ’statements’ og appellerer til en stigende forbrugerefterspørgsel på karakterfulde smykker til alle – uanset køn, identitet og personlig stil. 

AW 20/21 trends ifølge trendforecastingbureauet Nelly Rodi

Cécile Rosenstrauch, Global Artistic Director hos trendforecastingbureauet Nelly Rodi, lagde den 13. juni 2019 vejen forbi pej gruppen for at tale om AW 20/21 fashiontrends. Læs om nogle af de fremtrædende trends for sæsonen her.