Inspiration

Opråb til branchen: ”Hjælp os forbrugere med at tage det gode valg”

Et nyt fænomen kaldet ‘one-outfit-one-week’ præger de sociale medier og opfordrer forbrugerne til at kigge deres tøjforbrug efter i sømmene en ekstra gang. Visionen bag er at skabe større fokus på kvalitet og bæredygtighed.

Kom til trends and talks på Børsen i København

I samarbejde med Wear inviterer pej gruppen dig til pop-up-shop og spændende talks på Børsen i København mandag den 8. april 2019.

Trendkonference: For dig som arbejder med modetrends

pej gruppen inviterer til Trendkonference om farver og materialer for sæsonen AW 20/21. Vær first…

Er ægte pels på vej ud?

Inden for de seneste seks måneder har high-end brands som Gucci, Versace og Michael Kors fjernet ægte pels fra deres produktion. London Fashion Week siger ‘nej tak’ til ægte pels, og kendisser, som Kim Kardashian, nægter nu også at bære det bløde materiale. Vi må derfor spørge os selv: Er ægte pels på vej ud, eller er der tale om en forbigående tendens, som vi har set før?

Trend- og farveguide: AW 19/20 sætter fokus på det enestående

Er du klar til sæsonen AW 19/20? I den nye udgivelse af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends kan du blive klædt på til den kommende modeuge med pej gruppens trend- og farveguide.

Strategikonference 2019: Du er inviteret

Står ledelse og virksomhedsstrategi højt på din dagsorden? Og har du brug for input og ny viden? Så kom med til pej gruppens årlige Strategikonference, hvor du kan opleve faglige indlæg og inspirerende cases leveret af kompetente indlægsholdere.  

Forbes fremhæver danske modebrands

Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes er kommet med et bud på 13 fremstormende modebrands, man bør holde øje med i 2019. To danske brands har fundet vej ind på listen. 

Uddan dig til fremtiden

Arbejder du med nye visioner eller forretningsmodeller? Hos Future Navigator kan du lige nu melde dig til et fem måneders intensivt uddannelsesforløb, der giver dig konkrete værktøjer til at få greb om fremtiden.  

Knowledge Cotton Apparel – om at arbejde med farver

Hos Knowledge Cotton Apparel handler valget af farver til kollektionerne om en solid mavefornemmelse blandet med mange års erfaring. Læs mere om, hvordan det danske herrebrand arbejder med farver. 

Mest læste nyheder i 2018

Vi er ved at nå til vejs ende af 2018, og det er dermed blevet tid til at gøre status. Her kan du se listen over årets 10 mest læste historier på TØJs portal. Se hvilke begivenheder og brands, der høstede flest klik.

Résumé – om at arbejde med farver

Hos Résumé finder de hovedsageligt inspiration til farver i genbrugsbutikker, magasiner og på sociale medier. Læs mere om, hvordan de arbejder med farver hos det danske modebrand. 

Mads Arlien-Søborg om trends i 2019

Trendeksperten Mads Arlien-Søborg giver sit bud på de største bevægelser og koncepter i 2019. Vi vil blandt andet gå på pension som 40-årige, definere mandens rolle på ny og imødekomme Millennials behov inden for retail.