Inspiration

Kombiner kunst med mode

Fendi gør det. Prada gør det, og sågar Rolls Royce gør det. Luksusbrands har længe samarbejdet med kunstnere, men nu er tiden inde til, at mere kommercielle brands inviterer kunsten indenfor. Strategisk brandrådgiver Manou Messmann fortæller her, hvad kunst kan gøre for jeres brand.

Hvem er de digitale indfødte?

Interessen for de digitale indfødte Z’ere breder sig, fordi de yngste i målgruppen er i de ældste klasser, og de ældste er under uddannelse eller ude på arbejdsmarkedet. Alle taler om de digitale indfødte, men hvem er de, og hvad kendtegner dem? 

Fremtidens brands er hypertransparente

Det etablerede brandingparadigme bygger på en kontrakt mellem virksomhed og kunde, som en ny generation nægter at underskrive. Det baner vejen for en ny type hypertransparente brands, der etablerer sig i alle brancher og truer gamle kendinge.

Video: London Fashion Week SS 19

Se videoen, hvor WGSN giver et indblik i trends og atmosfæren fra London Fashion Week, som for nylig løb af stablen. Her kan du hente inspiration fra modige print og grafiske udtryk.

Seminar: Li Edelkoort om fremtidens trends

Vil du have et indblik i fremtidens trends? Den hollandske trendguru Li Edelkoort indtager igen scenen med seminar i København den 12. november 2018.

Vidste du, at 93 % køber et produkt baseret på farve?

Farve spiller en vigtig rolle i alle aspekter af vores liv. Derfor bør brands og producenter have en god forståelse for farvepsykologi for at kommunikere mere tydeligt til kunderne. Her får du gode råd til, hvordan farven kan arbejde til din fordel. 

Vejen til flere danske modeeventyr på den internationale scene kræver forbedret lokalt afsæt

I kølvandet på endnu en københavnsk modeuge og i forlængelse af regeringens nedsatte vækstteam, der skal komme med anbefalinger til styrkelse af væksten inden for de kreative erhverv, giver det god mening, at sætte den danske modebranche i rampelyset.

Video: Copenhagen Fashion Week SS 19

Se videoen, hvor WGSN er gået på opdagelse under Copenhagen Fashion Week, og lad dig inspirere af de moderigtige påklædte kvinder.

Få mere ud af dit besøg til Copenhagen Fashion Week

Skal du til Copenhagen fashion week? Så kunne du med fordel slå et smut forbi nogle af Copenhagen Fashion Weeks sideløbende modearrangementer, som er åbne for offentligheden.

Fem gode råd: Har du styr på din farvestrategi?

Her får du fem gode råd til, hvordan du skal designe produkter eller emballager, og dermed få mest muligt ud af din farvedesignstrategi.

Youshoot: ”Professionelle produktbilleder uden at være fotograf”

”Man kan fotografere sine produkter, når man selv har tid – professionelle billeder med øjeblikkelig fritlæggelse og prismæssigt end del billigere, end så mange andre løsninger,” er budskabet fra en af indehaverne af konceptet Youshoot, Kim Ørum Derlich. Men hvorfor er konceptet så smart, og hvordan kan netop din virksomhed drage nytte af det nye værktøj?

4 inspirerende initiativer inden for fashion retail

Verdenen inden for fashion retail er stor. Fra luksus til discount, og fra fast-fashion til håndlavede ting. Det er aldrig ’one-size-fits-all’. Og det betyder, at detailhandlernes strategier hverken kan være enten eller. Den måde, vi køber mode på, ændres også. Læs dig ind i nogle inspirerende initiativer, som kan bevæge din forretning skridtet videre.