Fashionseminar.dk indbyder modebranchen til seminar

Igen i år afholder Fashionseminar.dk et gratis seminar med fokus på at skabe de bedste betingelser for vækst.

Under temaet ‘Hands-On’ inviterer Fashionseminar til en dag fyldt med inspirerende talere fra blandt andet Microsoft og Deloitte, der vil give deres bud på, hvordan modeindustrien skal tackle et stigende pres på priser, et stigende behov for en omnichannel-strategi, forbrugernes forventninger til returret og meget mere.

De sidste to år har over 500 modevirksomheder deltaget i de mode- og tekstilspecifikke seminarer, der i år afholdes hos Deloitte.

Seminaret starter i år med en økonomiske gennemgang fra Deloitte, der ser på de forskellige muligheder og trusler for branchen. Dernæst vil Thomas Halse fra Microsoft fortælle, hvordan Microsoft laver skalerbar IT baseret på forskellige Microsoft- og Officetjenester.

Seminaret byder desuden på tre overordnede løsninger, der løbende vil inddrage deltagerne.

  1. Delogue fra Danmark fortæller om deres løsninger, der kan forbedre time-2-market via optimeret leverandørkommunikation.
  2. Pepperi fra Israel er verdens førende indenfor B2B i form af mobil ordreoptagelse, B2B-e-commerce samt ikke mindst en helt ny måde at tænke supplering.
  3. Det hollandske firma IT’s Perfect vil fortælle om konceptet ‘native data’, og hvordan selv de mindste virksomheder kan komme hele vejen rundt med B2B, B2C, POS, EDI og BI. En løsning der vurderes til at være den hurtigst voksende i Europa lige nu.

Seminaret afholdes d. 15 november i Aarhus kl. 7.30-11.30 og senere samme dag i Kolding kl. 14.30-18.45 og atter onsdag d. 16 november i København.