Jobs i modebranchen

161 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼Purchasing ManagerMøbel Kompagniet ApS, HerningAnsøgningsfrist: 07-05-2021
Møbel Kompagniet ApSPurchasing Manager

Møbel Kompagniet ApS, Herning

Skal du med i et start up og have Midtjyllands fedeste arbejdsplads? Interesserer du dig for indkøb, E-commerce og møbler?

Arbejdsopgaver:

 • Udvikling af nye produkter i samarbejde med Marketing (med stor vægt på Private Label)
 • Være ansvarlig for at bygge din egen afdeling, processer og systemer
 • Forhandle terms på eksisterende og kommende samarbejdspartnere
 • Økonomiske dispositioner i samarbejde med Finance
Content specialistBall GroupAnsøgningsfrist: 22-04-2021
Content specialist
Kunne du tænke dig at få ansvaret for, onsite content produktion i en international omnichannel virksomhed ?
Ball Group, Billund
Jobcenter
butiks assistance ca. 0-8 timer om ugenLike AnnaAnsøgningsfrist: 25-04-2021
butiks assistance ca. 0-8 timer om ugen
Vi har travlt, og derfor søger vi assistance 0-8 timer om ugen eller efter aftale.
Like Anna, Thisted
Jobcenter
INTERNATIONAL SALES MANAGERTapet Cafe I/SAnsøgningsfrist: 23-04-2021
INTERNATIONAL SALES MANAGER
Hvis du kan svare ja til nedenstående, er en fuldtids-projektstilling som International Sales Manager i Tapet-Cafe, for vores private label...
Tapet Cafe I/S, Gentofte
Jobcenter
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller WagnerPWT Group A/SAnsøgningsfrist: 07-05-2021
PWT Group A/S
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

PWT Group A/S

Som salgselev hos Tøjeksperten eller Wagner vil du med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team og står altid klar til at yde den bedste kundeservice for alle vores kunder. Du er med til at sikre at butikken er salgsklar hver dag og opnår de målsætninger, der er lavet for dig og din butik.

Du er med til at sørge for varemodtagelse af nye varer til butikken, trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer der er for kæden. Du er med til at tilrettelægge butikkens daglige opgaver og deltage i planlægningen af butikkens og kædens aktiviteter, samt markedsføring på de sociale medier.

Vi lærer dig grundigt op i butikken, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden i centrum.

Facility ManagerBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 25-04-2021
BESTSELLER
Facility Manager

BESTSELLER, Haderslev

Er du en erfaren leder, der brænder for at skabe rammerne for best-in-class facility & security management i en international virksomhed?

Som Facility Manager har du det overordnede ansvar for 220.000 m2 bygninger, alle bygningsrelaterede tekniske installationer, kørende materiel samt udenomsarealer. Endvidere har du det ledelsesmæssige ansvar for Security-delen på alle vores danske logistikcentre. I samarbejde med to dedikerede teamledere sikrer du, at vores service-, kvalitets- og sikkerhedsniveau altid lever op til de stillede krav og forventninger på tværs af vores logistikcentre.

Med afsæt i et allerede højt niveau fortsætter vi i BETSSELLER Logistics vores rejse for at opnå best-in-class facility & security management. Her vil du få en afgørende rolle i at sikre, at vi lykkes, og du får derfor ansvar for at udarbejde strategien og udstikke de væsentligste milepælene for vores rejse.

SALGSASSISTENT NOA NOA LYNGBYNoa NoaAnsøgningsfrist: 25-04-2021
Noa Noa
SALGSASSISTENT NOA NOA LYNGBY

Noa Noa

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som salgsassistent til vores butik på Lyngby Hovedgade. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om jobbet:

 • Tilbyde en helt igennem en super oplevelse for vores kunder.
 • At gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Udover de daglige opgaver forventes det, at du løbende tager initiativ til forbedringer og videreudvikling af butiksdriften. Vi forventer ligeledes, at du er en god kollega, der bidrager til fællesskabet og til at skabe en god atmosfære i butikken. Det er altafgørende, at du som person er selvkørende med positiv og smittende energi.

Noa Noa
Digital Customer Supporter (Barselsvikariat)hummel, AarhusAnsøgningsfrist: 30-04-2021
hummel
Digital Customer Supporter (Barselsvikariat)

hummel, Aarhus

Er du administrativ stærk? Sætter du en ære i at løse problemstillinger samt yde en gennemført service for vores kunder og partnere? Vi søger en struktureret og løsningsorienteret supporter, der skal servicere vores kunder og partnere samt vores back-end på det digitale område, Marketplace.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil indeholde:

 • Kundeservice på Marketplace (Zalando, Amazon, AboutYou, m.fl.) for hummel, Newline og HALO
 • Svare på henvendelser i hummels eget mailsystem, i de respektive Partner Portaler med partneren eller direkte med forbrugeren
 • Eksekvering på indhold af henvendelser og involvering af respektive kolleger for at løse det
hummel
Logistikelevhummel, AarhusAnsøgningsfrist: 07-05-2021
hummel
Logistikelev

hummel, Aarhus

Ser du muligheder, hvor andre ser udfordringer? Så kan du være vores kommende logistikelev.

Elsker du dage, som sjældent er ens? Trives du med at finde hurtige optimale løsninger og tænke ud af boksen når en transport skal håndteres? Vores transporter foregår i hele verden, og derfor er det vigtigt med gåpåmod, og at du har lysten til at være i dialog med forskellige kulturer.

DINE ARBEJDSOPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER:

 • Registrering af varemodtagelse i Navision
 • Lagerkorrektioner, herunder tilpasning af ERP
 • Dokumenthåndtering internt og eksternt
hummel
International Sales Manager, JACK & JONES JUNIORJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 23-04-2021
JACK & JONES
International Sales Manager, JACK & JONES JUNIOR

JACK & JONES, Brande

Do you know what it takes to create growth and win market shares in an international market? Are you motivated by constantly improving performance and results? Then this is your chance of a challenging position with great responsibility in an international fashion company!

You will join a strong international management team in one of Europe’s largest and leading men’s clothing brands. As our new International Sales Manager, you will get independent responsibility for JACK & JONES JUNIOR, and our goal is to further strengthen our foothold in the market and to expand to our maximum potential.

You will be deeply involved in growing JACK & JONES JUNIOR, and your primary responsibility will be to create growth in all our markets and to develop the market position within our segment.

Butikschef, VERO MODA EsbjergVERO MODAAnsøgningsfrist: 26-04-2021
VERO MODA
Butikschef, VERO MODA Esbjerg

VERO MODA

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Esbjerg? Der er tale om et tidsafgrænset barselsvikariat.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift. Yderligere vil du:

 • Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver som planlægning, prioritering
 • Sikre at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
 • Sikre en høj butiksstandard med fokus på salg og indtjening
 • Sørge for en dynamisk og salgsklar butik
Indkøber, SkoPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 07-05-2021
PIECES
Indkøber, Sko

PIECES, Aarhus

Har du stor erfaring med udvikling og indkøb af sko? Er du klar til at tage udfordringen op og føre PIECES & YAS SHOES til det næste niveau og gøre det til to førende europæiske skomærker? Så har vi en mulighed til dig!

Du bliver ansvarlig for genopbygningen af PIECES SHOES, samt den fortsatte udvikling af YAS SHOES. Du kommer til at samarbejde med design og salg, hvor dit ansvar bliver at sikre kvalitet, pris og fitting er 100 % i orden. Du får et stort ansvar i processen, og du vil få en bred kontaktflade til vores internationale leverandører og samarbejdspartnere.

Du vil blive involveret i hele produktprocessen fra start til slut, ligesom du vil deltage aktivt i præsentationen af skokollektionerne i forbindelse med kollektions- og salgsmøder.

PIECES
Business AnalystSELECTED, BrandeAnsøgningsfrist: 25-04-2021
SELECTED
Business Analyst

SELECTED, Brande

Brænder du for at agere business partner for forretningen som en del af teamet med ansvar for SELECTEDs økonomistyring og performanceopfølgning?

Du bliver en central person i den interne økonomistyring, hvor du sikrer transparens og et godt beslutningsgrundlag. Hos os bliver du den katalysator, der ”spotter” og deltager i gennemførsel af optimeringer, både i forhold til processer og forretningens drift. Du medvirker desuden til at udvikle og implementere fælles arbejdsgange på tværs af organisationen.

Samtidig bliver du ansvarlig for følgende:

 • Udarbejdelse af salgs- og indkøbsbudgetter og løbende opfølgning herpå
 • Opbygning og vedligeholdelse af vores interne BI-rapporteringsplatform
 • Analyse af den løbende performance (kalkulationer, indsalg m.v.)
 • Identificering og implementering af udviklingstiltag i relation til optimering.
Timeansat til Broen EsbjergPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-05-2021
Pilgrim A/S
Timeansat til Broen Esbjerg

Pilgrim A/S

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Som timeansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Dine primære opgaver:

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
Pilgrim A/S
SalgsassistentThiele Briller og KontaktlinserAnsøgningsfrist: 03-06-2021
Salgsassistent
Vil du være den manglende brik i Thiele Svendborg.
Thiele Briller og Kontaktlinser, Svendborg
Jobcenter
PraktikantUnited ScreensAnsøgningsfrist: 06-06-2021
Praktikant
United Screens er nordens største YouTube- og online videonetværk.
United Screens, København K
kommunikationsforum
Head of WholesaleNoa Noa, KvistgårdAnsøgningsfrist: 30-04-2021
Noa Noa
Head of Wholesale

Noa Noa, Kvistgård

Er du drevet af salg og resultater? Er du troværdig og har du et stort drive og erfaring fra modebranchen? Er du motiveret af ambitiøse målsætninger, ansvar samt personlig og faglig udvikling?

Vi søger en erfaren og resultatorienteret Head of Wholesale for vores tre brands Noa Noa (Dametøj), Noa Noa miniature (Børnetøj) og Unmade Copenhagen (accessoires). Ansvarsområdet dækker over alle kundetyper i DK, Skandinavien og på vores eksportmarkeder samt agentnetværk og distributører.

Du bliver en del af et tempofyldt og internationalt miljø, og får selvstændigt ansvar for at opbygge og udbygge markeder og store kunder sammen med et dedikeret salgsteam. Du definerer salgsstrategien sammen med selskabets direktør og i tæt dialog med teamet

Noa Noa
Head of Paid Media til ambitiøst og prisvindende e-commerce smykkebrand i international vækstCamille Brinch Jewellery ApS, AarhusAnsøgningsfrist: 06-05-2021
Camille Brinch Jewellery ApS
Head of Paid Media til ambitiøst og prisvindende e-commerce smykkebrand i international vækst

Camille Brinch Jewellery ApS, Aarhus

Drømmer du om at stå i spidsen for en ambitiøs Paid Media strategi, eksekvere et adspend +7 mio DKK i 2021, komme med på en international e-commerce vækstrejse og bygge dit eget team?

Hos Camille Brinch Jewellery er vi kendt for vores eksperimenterende og nytænkende tilgang til digital marketing. Det ses blandt andet til vores Black Friday, hvor vi sidste år omsatte for over 2,5 mio DKK de første 10 minutter ved brugen af fx Facebook Messenger.

Hos os behøver du ikke forklare vigtigheden af dig som Head of Paid Media: Du kommer til at være en af de vigtigste personer på vores internationale vækstrejse - og det ved vi.

På kun 4 år er Camille Brinch Jewellery vokset fra et hobbyprojekt i et skur til et anerkendt dansk smykkebrand og vundet prisen som Danmarks bedste nye e-handelsvirksomhed 2020.

Camille Brinch Jewellery ApS
Digital Marketing Specialist, SwedenMiinto A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 06-05-2021
Miinto A/SDigital Marketing Specialist, Sweden

Miinto A/S, Copenhagen

Are you result-driven, excited about data, and do you have an interest in digital marketing? We are looking for a motivated and hardworking Digital Marketing Specialist to take care of one of our mature markets: Sweden. You’ll be part of a young and vibrant team of digital marketeers that are each responsible for their respective markets. You’ll work together with all the different disciplines within the marketing team to reach the best result possible for the Swedish market.

What you'll do

 • Developing and executing the digital marketing strategy for the Swedish market
 • Drive and optimize Google Ads, Facebook Ads, Bing Ads, and Affiliates
 • Work on SEO through keyword analysis, link building and third-party content

Working in the digital marketing team at Miinto means a lot of freedom, responsibilities, and big budgets. Join us if you want the unique opportunity to make a real impact on the business.

Indkøbsassistenter til mode- og sportsbrands i vækstSTARTEX ApS, StøvringAnsøgningsfrist: 20-04-2021
STARTEX ApSIndkøbsassistenter til mode- og sportsbrands i vækst

STARTEX ApS, Støvring

STARTEX søger indkøbsassistenter med en bred baggrund fra mode, sport eller livsstil, og som har lyst til at arbejde i en nordjysk vækstvirksomhed.

STARTEX designer, producerer og sælger mode og sportstøj enten via licenser eller egne brands til en bred vifte af kunder i hele Europa. Vores brands er i en flot vækst, og vi har derfor brug for flere dygtige indkøbsassistenter. Du vil blive en del af et erfarent indkøbs- og designteam, der er passionerede omkring deres opgaver, og hvor der er fokus på nyudvikling og produktion af styles i alle kategorier af mode og sportsverdenen. Du vil få dine egne selvstændige ansvarsområder, og du vil blive teamet op med en indkøbsansvarlig i et af vores brands.

Online koordinatorPrimetime Denmark A/S, SøborgAnsøgningsfrist: 06-05-2021
Primetime Denmark A/S
Online koordinator

Primetime Denmark A/S, Søborg

Brænder du for salg, rådgivning af kunder & E-Commerce? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov, kombineret med et højt serviceniveau? Så har du nu muligheden for at blive en del af Primetime Nordic A/S og arbejde med et af verdens største brands inden for sport og mode.

Hos Primetime Nordic A/S vil dine primære arbejdsopgaver være følgende:

 • Kundebetjening, herunder salg, rådgivning og tilbudsgivning via telefon og mail
 • Ordrebehandling B2B og B2C
 • Vedligeholde og opdatere produktsortiment i webshoppen

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedssikring og gode arbejdsforhold. Fuldtidsansættelse i en virksomhed i fortsat udvikling, med mulighed for faglig såvel som personlig udvikling.

Primetime Denmark A/S
Administrative Sales CoordinatorMOSS CPH A/S, VejleAnsøgningsfrist: 06-05-2021
MOSS CPH A/S
Administrative Sales Coordinator

MOSS CPH A/S, Vejle

Vi søger ny kollega i form af en Administrative Sales Coordinator til vores wholesale-afdeling på vores hovedkontor i Vejle.

Moss Copenhagen er i konstant udvikling, hvorfor den rette kandidat må være omstillingsparat, fleksibel og have lyst til at være en del af en virksomhed i vækst, hvor dagligdagen er uforudsigelig og spændende.

ANSVARS- OG ARBEJDSOPGAVER
Administativ support for off– og online Key Accounts, herunder:

 • Håndtering af alle salgsordrer, herunder pricats, templates m.m.
 • Ordre-effektuering på alle Key Accounts samt forsendelse.
 • Daglig kommunikation med Key Accounts samt salgsteam.
 • Daglig planlægning af alle tiltag.
TIMEANSAT TIL BRUUNS GALLERIPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-05-2021
Pilgrim A/S
TIMEANSAT TIL BRUUNS GALLERI

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Pilgrim søger en fleksibel, servicemindet og ansvarlig timeansat til en 0-8 timers stilling til Bruuns Galleri i Århus.

Som timeansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker. I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
SALGSASSISTENT (37 TIMER) - AALBORG STORCENTER - DAME-AFDNIELSENsAnsøgningsfrist: 06-05-2021
SALGSASSISTENT (37 TIMER) - AALBORG STORCENTER - DAME-AFD

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent 37 timer pr. uge til NIELSENs dameafdeling i Aalborg Storcenter. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er frisk, udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER:

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER:

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
IT Business Analyst, Supply ChainBESTSELLER, Brande eller HaderslevAnsøgningsfrist: 20-04-2021
BESTSELLER
IT Business Analyst, Supply Chain

BESTSELLER, Brande eller Haderslev

Does working in the intersection between IT, logistics and transportation management spike your interest? If you’re also motivated by forming your own role and driving implementation projects in a fast-paced environment, then you may be just the one we are looking for.

You contribute directly to the team’s overall objective, which will require you to work not only TMS and MCSS, but also in the cross field between multiple other systems, such as our custom-built ERP system, warehouse management systems (WMS), EDI and BI tools.

More specifically your tasks include:

 • Taking part in implementing new systems and processes in specific logistics- and transportation-related areas
 • Taking part in implementing integrations between TMS/MCSS and surrounding systems
 • Taking part in TMS/MCSS vendors’ implementation of EDI to carriers
DELTIDSANSAT TIL HERNING CENTRETPilgrim A/SAnsøgningsfrist: 06-05-2021
Pilgrim A/S
DELTIDSANSAT TIL HERNING CENTRET

Pilgrim A/S

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Pilgrim søger en fleksibel, serviceminded og ansvarlig deltidsansat til en 10-15 timers stilling til Herning Centret.

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være serviceminded til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det afgørende, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og bidrage med godt humør og gode resultater.

Pilgrim A/S
Dygtig sælger på fuld tidTøjeksperten A/S, HolstebroAnsøgningsfrist: 05-05-2021
Tøjeksperten A/SDygtig sælger på fuld tid

Tøjeksperten A/S, Holstebro

Som sælger brænder du for salg og mode, og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik og er evt. uddannet som salgsassistent. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et spændende team.

Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille, samt udfordres og motiveres af at toptrimme og matche butikken.

E-mail Campaign Specialist - TEMP (12 months)PANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 30-04-2021
PANDORA A/SE-mail Campaign Specialist - TEMP (12 months)

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you passionate about E-mail Marketing? Do you want to be a part of launching new marketing campaigns globally and being a key stakeholder in driving personalized e-mails to our newsletter subscribers and club members?

As an E-mail Campaign Specialist, you will be joining the Global E-mail Marketing team in Copenhagen. You will be responsible for developing high impact Global e-mail marketing campaigns in a cross functional set-up with other digital channels.

The E-mail Campaign Specialist will have the end-to-end responsibility for the e-mail campaign process. The campaign creation requires great collaboration skills as it involves alignment with a wider cross-functional group. It also requires a fair amount of technical ability to understand and navigate the marketing tools used for email send-outs.

PANDORA A/S
Salgsassistentelev til Textil - HelsingørføtexAnsøgningsfrist: 06-05-2021
føtexSalgsassistentelev til Textil - Helsingør

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Head of MarketingPOMPdeLUX, HinnerupAnsøgningsfrist: 06-05-2021
POMPdeLUX
Head of Marketing

POMPdeLUX, Hinnerup

Har du lyst til at være med til at udvikle og sikre vores visuelle identitet på tværs af alle kanaler? Med din solide viden om B2C omnichannel, marketing og E-commerce, samt din analytiske tilgang – skaber du værdi og evner at omsætte viden til handling.

Hvis du drømmer om at have ansvaret for videreudvikling af vores branding strategi og du samtidig er æstetiker til fingerspidserne – så er det måske dig vi leder efter.

Du bliver en del af vores dedikerede marketingafdeling på 10 personer. Du får det overordnede ansvar for at drive leads- og conversion-genererende marketingtiltag via POMPdeLUXs digitale kanaler sammen med dit team

POMPdeLUX
Graphic Print Design AssistantVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 06-05-2021
VERO MODA
Graphic Print Design Assistant

VERO MODA, Aarhus

Are you a passionate and creative Graphic Print Designer, who enjoys playing with colour combinations? Do you want to contribute to the continuous development of graphics and prints for a successful fashion brand? Then here is your opportunity.

You will work with the development, design and production of prints and participate in the entire process from idea to implementation. The role will involve design of placement prints, all over prints and graphics for our fast fashion brand, which requires an eye for trend and a commercial mindset.

Your responsibilities will among others include:

 • Trend research
 • Development, design and production of prints
 • Meeting all deadlines and organizing your work load according to priority
 • Preparing artworks for production
 • Communication with suppliers and their design teams
Senior Frontend EngineerFinematterAnsøgningsfrist: 05-06-2021
Senior Frontend Engineer
Finematter is a fashion-tech start-up, on a mission to digitalize the EUR 300bn+ jewellery market, one of the last remaining analog industries in the global retail landscape.
Finematter, København
The Hub
HusmodelOBJECT, Viby JAnsøgningsfrist: 04-05-2021
OBJECT
Husmodel

OBJECT, Viby J

Har du interesse for mode og de nyeste trends og har du lyst til at spille en vigtig rolle i den rette pasform af vores styles? Så har du nu muligheden for at blive en del af OBJECTs kreative konstruktionsafdeling.

Som husmodel hos vores womenswear brand OBJECT vil dine primære opgaver være at afprøve og opmåle vores tøjkollektioner i samarbejde med vores konstruktør. Du bliver en del af en stærk og passioneret konstruktionsafdeling, hvor du får muligheden for at komme helt tæt på og få et godt indblik i hverdagen i en international modevirksomhed.

Stillingen vil også indebære andre opgaver af både praktisk og administrativ karakter på tværs af OBJECTs afdelinger - herunder Indkøb, Design og Salg.

Kreativ in-house fotograf og digital konceptudviklerA-TEX A/S, HerningAnsøgningsfrist: 30-04-2021
A-TEX A/S
Kreativ in-house fotograf og digital konceptudvikler

A-TEX A/S, Herning

Elsker du at skabe digitalt indhold og ønsker du at blive en del af et kreativt miljø i en marketingafdeling med store ambitioner? Nu har du chancen for at være med til at udvikle og opretholde Trimco Groups digitale og visuelle identitet.

Om jobbet:

 • Som ansvarlig for vores interne fotostudie, vil du sikre at vi fortsat har branchens stærkeste fotomateriale.
 • Processen vil være alt fra idéskabelse, planlægning, styling, fotografering og efterredigering.
 • Erfaring med videoproduktion vil være et plus, dog ikke et krav.
A-TEX A/S
Ass. butikschef, ONLY STORES, Kolding StorcenterONLYAnsøgningsfrist: 30-04-2021
ONLY
Ass. butikschef, ONLY STORES, Kolding Storcenter

ONLY

Til vores ONLY-butik i Kolding Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded ass. butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye ass. butikschef.

Som ass. butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Butikschefname it, FrederiksbergAnsøgningsfrist: 22-04-2021
name it
Butikschef

name it, Frederiksberg

Er du klar til en stilling med masser af ansvar, kundekontakt og ledelse? Vil du være en del af en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder?

Vi søger en resultatorienteret og ambitiøs butikschef, der får en nøglerolle i at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og positive resultater.

Som vores nye butikschef får du ansvaret for driften af vores name it-butik på Frederiksberg. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere, daglig servicering af vores kunder til opfølgning på lagerbeholdning og salgstal. Som en del af din opstart vil du gennemgå et oplæringsforløb, hvor du får udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Strong, analytical profile, with a keen interest in buying and process optimizationStylepit, CopenhagenAnsøgningsfrist: 05-05-2021
StylepitStrong, analytical profile, with a keen interest in buying and process optimization

Stylepit, Copenhagen

Are you our new colleague? We are looking for a proactive, analytical and commercial Merchandiser, who will play an active role in challenging, developing and strengthening our buying processes.

You will take on a vital role, as the Planner supports the top-level strategy while taking a structured approach to portfolio management. A natural flair for structure and prioritization is necessary, as you will have influence over, and take ownership of, a broad range of tasks.

Your responsibilities:

 • Ensure a profitable business through optimal buying in partnership with the buyers
 • Application of data analysis in conjunction with seasonal budgets, including follow-up
 • Optimization of stock flow, including analysis and evaluation of current stock
Timeassistent, over 18 år, BallerupVILAAnsøgningsfrist: 23-04-2021
VILA
Timeassistent, over 18 år, Ballerup

VILA

Er du over 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Ballerup i en stilling med primært weekendarbejde.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Timeassistent på under 18 år, BallerupVILAAnsøgningsfrist: 23-04-2021
VILA
Timeassistent på under 18 år, Ballerup

VILA

Er du under 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Ballerup i en stilling med primært weekendarbejde.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

TØJEKSPERTEN RO'S TORV SØGER NY DELTIDSSÆLGER PÅ 6 TIMER PR. UGEPWT Group A/S, RoskildeAnsøgningsfrist: 05-05-2021
PWT Group A/S
TØJEKSPERTEN RO'S TORV SØGER NY DELTIDSSÆLGER PÅ 6 TIMER PR. UGE

PWT Group A/S, Roskilde

Som sælger brænder du for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er, åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Arbejdstiden er på 6 timer om ugen - og det er vigtigt du kan arbejde på hverdage efter kl. 15.00 og i weekenden.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. Din karriere skal være inden for salg, og du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil.

DESIGNASSISTENT - BARSELSVIKARBTX Group A/S, BrandeAnsøgningsfrist: 05-05-2021
BTX Group A/S
DESIGNASSISTENT - BARSELSVIKAR

BTX Group A/S, Brande

I vores kreative team hos Brandtex, B. Copenhagen og B. Coastline søger vi en vikar frem til 1. februar. De tre brands indeholder alle produktkategorier inden for modetøj til voksne kvinder. Vil du gerne være med til at levere succesfulde kollektioner, så læs videre her:

I tæt samarbejde med design og indkøb bliver du ansvarlig for, at alle kollektionsoplysninger oprettes og kan gives videre til konstruktion og indkøb – til tiden. I hovedtræk bliver dine opgaver:

 • Udarbejde arbejdstegninger i Illustrator
 • Lave farveskift i Photoshop
 • Godkende lab dip og print
Beauty AdvisorCHANEL, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 05-05-2021
CHANELBeauty Advisor

CHANEL, København

CHANEL søger en Beauty Advisor, der har passion for skønhed, kundeservice og salg

Som Beauty Advisor skaber du eksklusive kundeoplevelser samtidig med at du opnår vores salgsmål

Som vores nye Beauty Advisor er det din fornemste opgave at repræsentere brandet og dets værdier. Du vil til enhver tid stræbe efter at skabe eksklusive oplevelser via et højt serviceniveau samt udpræget kendskab til brandets produkter og historie.

Vi forventer, at du står til rådighed og er fleksibel når det kommer til arbejdstider, eksempelvis skal du være klar på aftenvagter samt weekendvagter, da det er her vores kunder er til stede i butikken.

Deltidssælgere til vores butik i Frederiksberg CentretMasai Clothing Company ApSAnsøgningsfrist: 20-04-2021
Masai Clothing Company ApS
Deltidssælgere til vores butik i Frederiksberg Centret

Masai Clothing Company ApS

Kan du lide at klæde kvinder på, så det passer med deres personlige smag og de føler sig godt tilpas? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team. Vi søger nemlig 2 deltidssælgere til vores butik i Frederiksberg Centret, hvoraf den ene stilling er et barselsvikariat.

Masai Clothing Company Aps

Vi leder efter dig, som er nysgerrig på mennesker og vil hjælpe vores kunder med at føle sig hjemme i vores butik og i vores tøj. Hos MASAI er det vigtigste at skabe en varm og velkommende stemning i vores butikker. Den skal du være med til at skabe ved at være imødekommende og lyttende over for vores kunder. Du nyder den direkte kundekontakt og bliver glad, når kunden vender tilbage.

Executive Assistant til Brand ManagerONLY & SONS, HerningAnsøgningsfrist: 05-05-2021
ONLY & SONS
Executive Assistant til Brand Manager

ONLY & SONS, Herning

Til ét af branchens stærkeste og mest dynamiske fashion brands søger vi nu en særdeles kompetent Executive Assistant, som kan videreudvikle strategier og omsætte disse til konkrete handlingsplaner i tæt samarbejde med Brand Manager og den øvrige ledergruppe.

Som Executive Assistent får du en central rolle i ONLY & SONS og vil indgå i et tæt, dagligt samarbejde med vores Brand Manager samt den øvrige del af ledergruppen. Du vil arbejde på et strategisk niveau og få indblik i alle aspekter i at lede og drive en større virksomhed.

Du får en vigtig rolle i forbindelse med flere udviklingsprojekter, der går på tværs af afdelinger og funktioner i virksomheden. Her vil det især være din opgave at tilvejebringe valide beslutningsgrundlag baseret på fakta, analyse og ikke mindst dit indblik i virksomhedens overordnede strategi og målsætninger.

Butikschef, ONLY STORES, Ribe barselsvikariatONLYAnsøgningsfrist: 26-04-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Ribe barselsvikariat

ONLY

Til vores ONLY-butik i Ribe søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef til et barselsvikariat

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Knivskarp designerA-TEX A/S, HerningAnsøgningsfrist: 30-04-2021
A-TEX A/S
Knivskarp designer

A-TEX A/S, Herning

Brænder du for at arbejde med grafisk design og produktudvikling? Ønsker du at blive en del af et kreativt miljø med højt til loftet, hvor du designer løsninger til nogle af verdens største modebrands? Så vil vi glæde os til at få dig med på holdet. Om jobbet:

 • Du vil indgå i vores designafdeling, der i forvejen tæller 9 passionerede designere.
 • Din opgave bliver at brande vores kunders brand, via grafisk design, 3D-visualiseringer og produktudvikling af hangtags, labels, packaging og store deco.
 • Du vil bidrage til udviklingen af vores kollektioner, hvor innovation er i højsædet.
A-TEX A/S
B2C Ecommerce ManagerPilgrim A/S, SkanderborgAnsøgningsfrist: 05-05-2021
Pilgrim A/S
B2C Ecommerce Manager

Pilgrim A/S, Skanderborg

Vi søger en dygtig og engageret B2C Ecommerce Manager til at styrke vores digitale afdeling.

Er du skarp indenfor Ecommerce? Er du kreativ og har en god digital forretningsforståelse? Har du et kommercielt og ikke mindst digitalt mindset? Så er det måske dig vi mangler for at styrke vores digitale afdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være centreret omkring vores B2C webshop, hvor du får ansvaret for at vækste salget og eksekvere den daglige drift.

Arbejdsopgaverne omfatter men er ikke begrænset til:

 • Daglig vedligeholdelse og opdatering af webshops
 • Aktivere og producere content til forside, inspirations-sider m.m.
 • Vedligeholdelse, optimering og merchandising af produkter samt kampagner
Pilgrim A/S
Salgsassistent søges til en af Køge hyggeligste modebutikkerJohs. Clausen KøgeAnsøgningsfrist: 30-04-2021
Salgsassistent søges til en af Køge hyggeligste modebutikker
Har du lyst til at sælge en række førende kvalitetsmærker i en af regionens hyggeligste modebutikker og ligeledes tage lidt vagter i vores butik i Næstved?
Johs. Clausen Køge, Køge
Jobcenter
Salgsassistent (Fuldtid) til New Yorker i HillerødNEWYORKER DANMARK APSAnsøgningsfrist: 30-04-2021
Salgsassistent (Fuldtid) til New Yorker i Hillerød
Taler og skriver god dansk samt har grundlæggende kundskab i engelsk.
NEWYORKER DANMARK APS, Hillerød
Jobcenter
KIDS-UP + D-XEL SØGER DESIGNER TIL DRENGE KOLLEKTIONERNEKOMPAGNIET AF 1991 A/SAnsøgningsfrist: 01-06-2021
KIDS-UP + D-XEL SØGER DESIGNER TIL DRENGE KOLLEKTIONERNE
VI SØGER EN DYGTIG OG INNOVATIV DESIGNER MED MOD PÅ ET UDFORDRENDE OG KREATIVT JOB VI FORVENTER, AT DU HAR EN NATURLIG INTERESSE FOR MODE OG HAR FINGEREN PÅ PULSEN.
KOMPAGNIET AF 1991 A/S, Sønderborg
Jobcenter
ESBJERG SØGER SUPERSÆLGER TIL PIGEAFDELINGENKings & QueensAnsøgningsfrist: 04-05-2021
Kings & QueensESBJERG SØGER SUPERSÆLGER TIL PIGEAFDELINGEN

Kings & Queens

I Kings & Queens finder du Danmarks skarpeste udvalg af mode. Vi forhandler alle de stærke mærker på pigesiden som bl.a. Moss Copenhagen, NA-KD, Moves, Levi’s, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, FILA, NIKE og Object.

Som supersælger i Kings & Queens bliver du en del af en landsdækkende kæde med butikker fordelt over hele landet og en webshop. Du får således masser af søde kollegaer over hele landet.

Vi tilbyder:

 • En spændende hverdag, hvor 2 dage ikke ligner hinanden
 • Stor mulighed for personlig udvikling med udgangspunkt i evner, indstilling og vilje
 • En plads på et engageret og ungt hold præget af gåpåmod, initiativ og pionerånd
Graphic DesignerBESTSELLER, Brande/AarhusAnsøgningsfrist: 22-04-2021
BESTSELLER
Graphic Designer

BESTSELLER, Brande/Aarhus

Har du fingeren på pulsen, når det gælder grafiske tendenser, og elsker du at finde frem til løsningen, der favner både æstetik og funktionalitet?

Vi tilbyder en stilling med plads til masser af kreativ indflydelse, hvor du kommer til at arbejde med den kreative linje i BESTSELLERs corporate udtryk på forskellige platforme og elementer. Du vil være med i opstart og ideudvikling af den grafiske identitet i forbindelse med events såvel som på emballage, invitationer, websites, butiksmateriale og meget andet, som udvikles i tæt samarbejde med vores designer samt Creative Manager.

Opsummerende vil dine opgaver inkludere:

 • Udvikle og sikre BESTSELLERs grafiske identitet på grafiske opgaver
 • Agere kreativ samarbejdspartner for dine kolleger i teamet
 • Skabe grafisk indhold til eventspecifikke websites i forbindelse med BESTSELLERs events og andre grafiske materialer i den sammenhæng
SAP Finance SpecialistBESTSELLER, AarhusAnsøgningsfrist: 15-04-2021
BESTSELLER
SAP Finance Specialist

BESTSELLER, Aarhus

Are you an experienced SAP Finance Specialist with an ambition of driving and improving development projects in SAP? Are you able to engage with several stakeholders and do you want to take your career to the next level?

You’ll become a part of our Finance Development department, which is a department of specialists, project managers, analysts and developers, whose primary tasks are to challenge, improve and develop global finance solutions in BESTSELLER within our finance platforms (SAP and NAV).

As a Finance Specialist your primary responsibility will be to drive, develop and support concepts for systems and processes. You will start your journey in BESTSELLER within the AP area, and from there broaden your areas of responsibilities. You will ensure a high level of alignment with the organization and ensure full commitment from stakeholders.

HILLERØD SØGER BESTYRER M/KKings & QueensAnsøgningsfrist: 04-05-2021
Kings & QueensHILLERØD SØGER BESTYRER M/K

Kings & Queens

I Kings & Queens finder du Danmarks skarpeste udvalg af mode. Vi forhandler alle de stærke mærker på drengesiden som f.eks. Gabba, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Black Rebel, NIKE og mange flere. På pigesiden forhandler vi bl.a. Moss Copenhagen, NA-KD, Moves, Levi’s, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, FILA, NIKE og Object.

Som bestyrer i Kings & Queens bliver du en del af en landsdækkende kæde med butikker fordelt over hele landet og en webshop. Du får således masser af søde kollegaer over hele landet.

Dit arbejde vil bl.a. omfatte:

 • Være et forbillede for butikkens øvrige ansatte
 • Arbejde målrettet med butikkens nøgletal, herunder lagerstyring
 • Tage ansvar for butikkens daglige drift
ELEVER - HELE LANDET - TIL START 1. AUGUSTNIELSENsAnsøgningsfrist: 04-05-2021
ELEVER - HELE LANDET - TIL START 1. AUGUST

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs
Butikschef - PIECES Bruuns GalleriPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 28-04-2021
PIECES
Butikschef - PIECES Bruuns Galleri

PIECES, Aarhus

Til PIECES søger vi en udadvendt, serviceminded og resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af vores butik i Bruuns Galleri i Aarhus.

Trives du ved at have fingeren på pulsen, og ønsker du at stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse? Så er dette din mulighed for at blive vores nye butikschef!

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige ledelse og butiksdrift. Det er derfor et krav, at du har uddannelse og erfaring fra butik, samt har en god forretningsforståelse, hvor du ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger. Du har en god forståelse for butikkens nøgletal og er altid den der viser vejen for dit team. Du går foran og viser vejen for dit team ved at sikre flotte resultater med udgangspunkt i at yde den bedste og mest uforglemmelige shoppingoplevelse for vores kunder.

PIECES
Talentfuld marketingprofilSalling, AarhusAnsøgningsfrist: 20-04-2021
SallingTalentfuld marketingprofil

Salling, Aarhus

Salling Stormagasiner & e-commerce forretning er i rivende udvikling og søger en talentfuld og ambitiøs marketingprofil, der har lyst til at vokse med os.

Har du lyst til at blive en del af at vores dynamiske marketingteam, arbejde med markedsføring af livstilsprodukter på tværs af Fashion, Beauty, Home & Food og bidrage til at virkeliggøre Sallings ambition om at blive Danmarks bedste oplevelseshus, så læs videre her.

Du bliver en del af et stærkt marketingteam, der har ansvar for branding & markedsføring af Salling og Salling.dk, herunder Sallings loyalitetsprogram, CSR, Events, PR & Kommunikation, og du får mulighed for at prøve kræfter med alle spændende discipliner indenfor marketing.

Grafisk DesignerOBJECT, Viby JAnsøgningsfrist: 04-05-2021
OBJECT
Grafisk Designer

OBJECT, Viby J

Er du en kreativ grafisk designer med et digitalt mindset og øje for detaljen. Har du samtidig en naturlig interesse for de nyeste trends og tendenser indenfor mode – så har vi en mulighed til dig.

Du vil komme til at arbejde med grafisk design til alle de forskellige touch points, der møder OBJECTs B2B- og B2C-kunder. Din arbejdsdag vil bestå af flere rutineprægede opgaver, med mulighed for at videreudvikle og udfordre dine grafiske kompetencer indenfor digital udvikling og opsætning.

Mere specifikt vil du komme til at arbejde med opsætning af digitale indsalgskataloger, website layouts, SoMe-grafik, nyhedsbreve samt opsætninger til OBJECTs digitale B2B-platform, hvor du sikrer kontinuerlig udvikling og optimering af vores grafiske udtryk. Desuden vil du skulle varetage diverse grafiske opgaver til wholesale-kunder samt andet internt materiale.

Controller til Finance & AccountingBESTSELLER, BrandeAnsøgningsfrist: 04-05-2021
BESTSELLER
Controller til Finance & Accounting

BESTSELLER, Brande

Kunne du tænke dig en unik mulighed for at blive en del af en stor, international virksomhed, hvor du arbejder med kvalitetssikring af BESTSELLERs danske wholesale-selskaber?

Dit primære ansvarsområde er at sikre, at vores selskaber overholder interne retningslinjer såvel som ekstern lovgivning indenfor regnskab. Samtidig spiller du en aktiv rolle i forhold til forbedring af rapporteringen. I den forbindelse kommer du til at arbejde på tværs af ikke bare Finance & Accounting, men også andre afdelinger i både Finance, Logistics og hos de enkelte brands, så vi så vidt muligt sikrer, at aktiviteten bliver korrekt afspejlet i tallene.

I samarbejde med BESTSELLERs Tax-team vil du også blive en del af den løbende validering og indberetning af moms og afgifter relateret til vores danske selskaber, hvilke også omfatter internationale momsregistreringer.

HusmodelMessage A/S, HjørringAnsøgningsfrist: 04-05-2021
Message A/S
Husmodel

Message A/S, Hjørring

Elsker du mode og kunne du tænke dig at blive en del af en international modevirksomhed? Du har nu mulighed for at blive husmodel hos MESSAGE, der står bag brands som mbyM, Global Funk og Frakment.

Som vores nye husmodel bliver din primære opgave at afprøve tøj i tæt samarbejde med teamets konstruktører og designere. Du vil blive en del af et stærkt og passioneret team, og du vil få en central rolle ved daglige fittings, hvor vareprøver skal afprøves og kommenteres.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Afprøvning af tøj igennem hele vores produktionsflow i samarbejde med konstruktion, design og indkøb
 • Hjælpe med at måle prøver i samarbejde med konstruktion
 • Model til produktionsgennemgang, hvor konstruktion, design og indkøb deltager
Message A/S
Influencer Campaign ManagerBALL GROUP, BillundAnsøgningsfrist: 03-05-2021
BALL GROUPInfluencer Campaign Manager

BALL GROUP, Billund

Er du ekspert inden for influencer marketing, og er næste skridt for dig en nøgleposition med reel indflydelse på både opstart og udrulning af en ambitiøs influencer-strategi for et internationalt fashion brand? Så læs videre her!

Vi er en OMNI-channel virksomhed med et stærkt ønske om at benytte influencer marketing til at udbygge kendskabet til vores brand. Derudover skal influencer-kampagnerne skabe generel opmærksomhed og engagement både via vores webshops, retailbutikker og sociale platforme - altid i sidste ende med salg for øje.

Dine ansvarsområder vil blive mange og forskelligartede. Bl.a. vil du skulle:

 • Udforme, eksekvere og følge op på en succesfuld influencer-strategi på vores nøglemarkeder.
 • Opbygge et stærkt diversificeret ”plus size” influencernetværk på relevante markeder i Europa samt styrke langsigtede tætte relationer.
 • Forhandling af kontrakter med nye influenter samt forestå opsigelser af samarbejder.
Visual Merchandiser ElevHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 31-05-2021
Visual Merchandiser Elev
Er du klar til en udfordrende karriere i vores energiske virksomhed, hvor inspirerende shoppingoplevelser og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Kolding
Hennes & Mauritz A/S
Full time - Sales AdvisorSamsøe & Samsøe Outlet Ringsted ApsAnsøgningsfrist: 31-05-2021
Full time - Sales Advisor
Vi er i øjeblikket på udkig efter en ambitiøs og salgsdrevet Sales Advisor (fuldtid) til vores butik i Ringsted Outlet.
Samsøe & Samsøe Outlet Ringsted Aps, Ringsted
Samsøe & Samsøe Outlet Ringsted Aps
SPORTMASTER søger souschef til Aarhus StrøgetSPORTMASTERAnsøgningsfrist: 30-05-2021
SPORTMASTER søger souschef til Aarhus Strøget
Vil du gøre en forskel på Danmarks største sportshold?
SPORTMASTER, Aarhus
SPORTMASTER
Fashion Sales and Marketing InternshipVald AgencyAnsøgningsfrist: 29-05-2021
Fashion Sales and Marketing Internship
Vald Agency is a global fashion sales and communication agency with showrooms in Copenhagen, Paris and New York.
Vald Agency, København
The Hub
Johnny bulls footwear "KEY ACCOUNT MANAGER"FOOTZONE Wholesale ApSAnsøgningsfrist: 11-04-2021
Johnny bulls footwear "KEY ACCOUNT MANAGER"
Johnny Bulls er en del af FOOTZONE Group, der er en danskejet multibrand virksomhed med mærker som ”phenumb copenhagen” og andre i brandporteføljen.
FOOTZONE Wholesale ApS, Europa
Jobcenter
MagasinElev 2021Magasin, Aalborg, Aarhus, Lyngby, København, Odense og RødovreAnsøgningsfrist: 28-04-2021
Magasin
MagasinElev 2021

Magasin, Aalborg, Aarhus, Lyngby, København, Odense og Rødovre

Drømmer du om at bruge dine skills i en verden af lækre brands? Har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse?

Du har nu mulighed for at blive en del af Magasins elevhold 2021. Til alle vores forretninger søger vi nye kollegaer, der brænder for salg og går til tingene med positiv attitude og som selvfølgelig har lyst til at uddanne sig som salgsassistent i et af Danmarks største mode- og shopping Magasiner.

Magasin
Butikschef - SØNDERBORG - DAME-AFDNIELSENsAnsøgningsfrist: 27-04-2021
Butikschef - SØNDERBORG - DAME-AFD

NIELSENs

Vi søger en dygtig og ambitiøs leder til NIELSENS dameafdeling i Sønderborg. For dig er det at arbejde med mode en livsstil. Du er ambitiøs og kan begejstre andre til fælles succes. Det at nå dine mål og være en vinder er dit brændstof.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job - hvor kodeordene er initiativ, team spirit og engagement.

VI TILBYDER:

 • En spændende hverdag med stor selvstændighed.
 • Drifts- og budgetansvar for butikken.
 • Uddannelse og træning.
 • Engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø.
 • Deltagelse på indkøbsmøder med ansvar.
 • Attraktiv løn og bonusordning.
NIELSENs
Salgsassistentname it, SilkeborgAnsøgningsfrist: 28-04-2021
name it
Salgsassistent

name it, Silkeborg

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for name it? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Silkeborg bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Butikschef, ONLY STORES, Vejle, BryggenONLYAnsøgningsfrist: 20-04-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Vejle, Bryggen

ONLY

Til vores ONLY-butik i Vejle Bryggen søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Ambitiøs og erfaren butikschefNEYE A/S, GreveAnsøgningsfrist: 28-04-2021
NEYE A/S
Ambitiøs og erfaren butikschef

NEYE A/S, Greve

Til vores butik beliggende i Waves Shoppingcenter, søger vi en stærk og motiveret butikschef med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik for de kommende år. Din rolle som butikschef bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at motivere, inspirere og udvikle dit team til at blive endnu bedre.

Butikschefens ansvarsområde vil være at løse alle de opgaver, der er i forbindelse med den daglige drift i en butik. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats. Du har selv en aktiv rolle på salgsarealet og kommer ikke til at bruge tiden på kontoret. Du vil have et tæt samarbejde med regionschefen om de overordnede mål, men du vil have frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater.

NEYE A/S
Salgsassistent 1-7 timer - SønderborgHunkemöllerAnsøgningsfrist: 28-05-2021
Salgsassistent 1-7 timer - Sønderborg
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Sønderborg
Hunkemöller
modebevidste butiksassistenter søges til fremadstormende virksomhedAnsøgningsfrist: 28-05-2021
modebevidste butiksassistenter søges til fremadstormende virksomhed
Randstad Vores kunde Next Level Unique åbner sin første butik i Aarhus og har derfor brug for dedikerede medarbejdere til at repræsentere butikken...
Aarhus
Randstad
Ungarbejder (U.18) - LyngbyHunkemöllerAnsøgningsfrist: 28-05-2021
Ungarbejder (U.18) - Lyngby
Søg nu, hvis du er interesseret i denne stilling!
Hunkemöller, Kgs. Lyngby
Hunkemöller
Salgsassistentelev til Textil - BrønshøjføtexAnsøgningsfrist: 28-05-2021
Salgsassistentelev til Textil - Brønshøj
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
føtex, Brønshøj
føtex
Butikschef, ONLY STORES, Ro's TorvONLY, RoskildeAnsøgningsfrist: 14-04-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Ro's Torv

ONLY, Roskilde

Til vores ONLY-butik i Ro's Torv søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

INDKØBSASSISTENTONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 22-04-2021
ONLY
INDKØBSASSISTENT

ONLY, Brande

Er du klar til at kick-starte din indkøbskarriere hos to special-size brands med stort udviklingspotentiale, og hvor mulighederne er utallige?

Så har du nu chancen for at blive en del af ONLY CARMAKOMA & MATERNITY, som begge er brands, der manifesterer ONLY BRAND HOUSE som et inkluderende modehus, der tilbyder fashion til enhver ONLY-pige uanset størrelse. ONLY CARMAKOMA & MATERNITY udvikler og sælger fashion og kommercielle kollektioner til modebevidste gravide eller kurvede piger, der ønsker attitude, mode, stærke priser og de bedste kvaliteter.

I løbet af blot tre år har ONLY CARMAKOMA formået at positionere sig som et stærkt brand inden for fashion til plus size-segmentet. Som en del af vores forretningsudvikling lancerer vi nu ONLY MATERNITY – ONLY’s nye linje til modebevidste gravide kvinder – og i den forbindelse søger vi en arbejdsom og struktureret indkøbsassistent, som kan blive en del af vores dygtige og dedikerede team.

Key Account IndkøberVILA, SkanderborgAnsøgningsfrist: 26-04-2021
VILA
Key Account Indkøber

VILA, Skanderborg

Er du klar til en udfordrende indkøbskarriere med fokus på Key Accounts hos et pulserende og fremadstormende fashion brand? Er du forretningsorienteret, ambitiøs og motiveret af et tæt samarbejde med internationale leverandører og kunder? Så har vi jobbet til dig!

Du bliver en del af vores ambitiøse og engagerede Key Account-team på 5 kolleger, som er præget af et tæt samarbejde i et dynamisk arbejdsmiljø. Teamet er en del af vores Produktafdeling som består af i alt 20 kollegaer.

Som Key Account Indkøber er du ansvarlig for at sammensætte en relevant og kommerciel varepakke, der er tilpasset hver enkelt kundes behov. En stor del af produktudviklingen sker i tæt samarbejde med vores Key Accounts og salgsafdeling. Du vil være et naturligt bindeled mellem vores leverandører og kunder og for at sikre en konstant udvikling.

BUSINESS ANALYSTONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 27-04-2021
ONLY
BUSINESS ANALYST

ONLY, Brande

Er du analytisk stærk, og kan du omsætte tal til værdifuld viden? Motiveres du af at spille en central rolle i videreudviklingen af et forretningsområde i vækst?

Din primære opgave bliver at skabe et overblik over performance på alle markeder og afsætningskanaler gennem udvikling af værktøjer og platforme samt opfølgning på kampagner, KPI’er og budgetter. Du vil ikke kun arbejde med bagudrettede KPI’er, men i høj grad også spille en vigtig rolle i at sætte retningen for forretningen fremadrettet. Foruden den analytiske del vil du få en opsøgende rolle, hvor du er proaktiv og opsøgende i forhold til at få afdækket forretningens behov, og du vil blive en vigtig sparringspartner for ledelsen.

Mere konkret vil dine ansvarsområder være:

 • Daglig og ugentlig rapportering
 • Udvikling af rapporteringsplatform
 • Analyser af kundeudvikling
Ass. butikschef, ONLY STORES, RødovreONLYAnsøgningsfrist: 16-04-2021
ONLY
Ass. butikschef, ONLY STORES, Rødovre

ONLY

Til vores ONLY-butik i Rødovre søger vi en udadvendt og serviceminded ass. butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye ass. butikschef.

Som ass. butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Online ShopmanagerMagasin, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 26-04-2021
Magasin
Online Shopmanager

Magasin, København

Elsker du e-commerce og vil du arbejdere endnu mere med salg, brands og performance?

I vores online shop arbejder vi hver dag på at sikre inspirerende shoppingoplevelser for vores over 20 mio. online kunder. Vi brænder for fashion, digital performance, data og mest af alt salg!

Som Online Shopmanager bliver du del af et engageret team, der arbejder tæt sammen med vores Online Customer Care team og Data Enrichment team. Du får ansvar for din egen kategori - i dette tilfælde damekategorien. Du styrer performance og kampagner i samarbejde med indkøb, supply chain, marketing og digital performance.

Magasin
SÆLGER - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 12-04-2021
SÆLGER - BOLIG
Bahne på Fields søger en dygtig og erfaren sælger til boligafdelingen snarest muligt.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København S
Jobcenter
SALGSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 12-04-2021
SALGSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIES
Bahne på Fields søger en dygtig salgselev til modetøjsafdelingen pr. 1. august 2021.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, København S
Jobcenter
SALGSELEV - MODE / ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 18-04-2021
SALGSELEV - MODE / ACCESSORIES
Bahne i Lyngby søger en dygtig salgselev til modeafdelingen pr. 1. august 2021.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Kgs. Lyngby
Jobcenter
SALGSELEV - BOLIGBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 20-04-2021
SALGSELEV - BOLIG
Bahne i City 2 søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2021.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Taastrup
Jobcenter
Assistance til modetøjsbutikLike AnnaAnsøgningsfrist: 11-04-2021
Assistance til modetøjsbutik
Vi har travlt, og derfor søger vi assistance 8-20 timer om ugen.
Like Anna, Ringkøbing
Jobcenter
AREA SALES MANAGER - DACH SouthLiewood, CopenhagenAnsøgningsfrist: 26-04-2021
Liewood
AREA SALES MANAGER - DACH South

Liewood, Copenhagen

We are looking for a German speaking Area Sales Manager, DACH South, to oversee all sales operations of the company within Southern Germany and Austria and develop its sales further, grow, and improve customer relations.

Main Tasks

Manage the B2B sales handling the Southern DACH market (South Germany and Austria), supported by the team’s Sales Coordinator.

 • Maintain and develop existing Key Account base, optimizing ROI on market and customer level in close collaboration with Team manager and Sales Coordinator.
 • Planning and execution of sales to existing and new customers in DACH South
 • Daily follow-up on customers with a focus on ongoing sales and supplements
Liewood
Senior BuyerLiewood, CopenhagenAnsøgningsfrist: 26-04-2021
Liewood
Senior Buyer

Liewood, Copenhagen

LIEWOOD is growing +50% YoY and now looking for an additional Senior Buyer from other ambitious lifestyle, textile, or children universe companies. An ambitious growth strategy, strong designs, sustainable sourcing, and balanced values are fundamentals for LIEWOOD. Come and join us if you share our goals.

As Senior Buyer you will be process and content responsible for initiating and driving the procurement part of our product strategy.

More specifically your tasks include:

 • Initiate and execute the procurement part of collections in close cooperation with designers and suppliers.
 • Establish and lead strong supplier relations.
 • Negotiate quality, price, and delivery with suppliers.
Liewood
Butikschef (Barselsvikariat)Message A/S, AalborgAnsøgningsfrist: 26-04-2021
Message A/S
Butikschef (Barselsvikariat)

Message A/S, Aalborg

MESSAGE A/S består af 32 multibrandstores - 25 i Danmark og 6 i Norge - med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Som butikschef er du en af nøglepersonerne i vores retail univers, gennem faglighed leder du dit team mod fælles målsætning, er ansvarlig for den daglige drift og resultater, agerer som en entreprenør for virksomheden, hvor respekt, udvikling, teamspirit og humør er i højsæde.

Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Elsker du at stå på gulvet blandt kollegaer og kunder og bliver drevet af KPI´er og resultater? Kan du sikre gode resultater og energisk og personlig service? Så er du måske vores nye butikschef.

Message A/S
Butikschef, ONLY STORES, Bruuns GalleriONLY, AarhusAnsøgningsfrist: 26-04-2021
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Bruuns Galleri

ONLY, Aarhus

Til vores ONLY-butik i Bruuns Galleri søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

In-house fotografA-TEX A/S, HerningAnsøgningsfrist: 26-04-2021
A-TEX A/S
In-house fotograf

A-TEX A/S, Herning

Er dine kernekompetencer fotografering, film og digital konceptudvikling? Ønsker du at blive en del af et kreativt miljø, hvor du er med til at skabe og opretholde Trimco Groups visuelle identitet?

Om jobbet:

 • Dine vigtigste arbejdsredskaber vil blive et kamera og Adobe pakken, herunder bl.a. Premiere Pro, Photoshop og After Effects.
 • Som ansvarlig for vores fotostudie, vil du sikre at vi fortsat har branchens stærkeste fotomateriale.
 • Du skal levere gennemarbejdet foto- og videomateriale på et højt niveau. Processen vil være alt fra idéskabelse, planlægning, fotografering og efterredigering.
A-TEX A/S
CopywriterTrendhim ApS, HorsensAnsøgningsfrist: 26-04-2021
Trendhim ApS
Copywriter

Trendhim ApS, Horsens

As our copywriter, you’ll create product descriptions, articles, SoMe stuff and all the big and small bits of texts on the website – every email, every CTA, every word.

You’ll help determine voice, tone, style and structure of content based on editorial principles, e-commerce trends and brand direction.

Our new copywriter will work directly with the Creative Director and CMO as well as the marketing team and product developers to move ideas from insight to global execution. Over 95% of what you write will be translated into 18+ languages.

Trendhim ApS
TØJEKSPERTEN OG WAGNER SØGER SÆLGEREPWT Group A/SAnsøgningsfrist: 26-04-2021
PWT Group A/S
TØJEKSPERTEN OG WAGNER SØGER SÆLGERE

PWT Group A/S

VI SØGER NU SÆLGERE 37 TIMER TIL STORKØBENHAVN.

Vi kan nu endelig begynde at åbne flere og flere af vores butikker, og bemander op i vores kæder Tøjeksperten og WAGNER.

Vi har brug for dygtige, og motiverede sælgere i følgende butikker: Tøjeksperten Frederiksberg, WAGNER Ballerup, og Tøjeksperten Fields.

Som sælger brænder du for salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Vi søger salgselever til vores butikker i Storkøbenhavn og på SjællandHunkemöllerAnsøgningsfrist: 26-04-2021
Hunkemöller
Vi søger salgselever til vores butikker i Storkøbenhavn og på Sjælland

Hunkemöller

Er du klar til at begynde en 2-årig elevuddannelse som salgsassistent? Vil du være en del af et passioneret team af kollegaer, der elsker lingeri og er stolte af at arbejde hos Europas førende lingeribrand? Og kunne du tænke dig at udvikle dine salgsevner i en international virksomhed med solide udviklingsmuligheder?

Irma.dkVi søger netop elever til vores butikker i Rødovre, Frederiksberg, Field’s, Roskilde og Frederikssund.

Vi søger en passioneret elev med god energi og lidenskab for lingeri

 • For at blive salgselev skal du have bestået enten HG2, EUD, EUX, HGV eller HGS på et niveau, der giver direkte adgang til hovedforløbet. Bemærk, at du med en HHX skal have gennemført et mini-HGS forløb for at få adgang til hovedforløbet.
 • Du brænder for mode og lingeri og at yde verdensklasse service. Det er en klar fordel, hvis du har stået i butik før, men det er ikke et krav.
Butiksassistent til ny børnetøjsbutiktopfashionAnsøgningsfrist: 14-04-2021
Butiksassistent til ny børnetøjsbutik
KidZ by topfashion søger en serviceminded og udadvendt butiksassistent på 35-37 timer i ugen og som brænder for børnetøj.
topfashion, Struer
Jobcenter
ProduktudviklerOBJECT, SkanderborgAnsøgningsfrist: 20-04-2021
OBJECT
Produktudvikler

OBJECT, Skanderborg

Er du en kompetent produktudvikler med fingeren på trendpulsen og passion for prints, detaljer og kommercielle designs? Er du samtidig en skarp forhandler med erfaring indenfor sourcing og leverandørsamarbejde?

Du bliver en del af et dedikeret og passioneret team med et stærkt sammenhold og et arbejdsmiljø, hvor vi hver dag inspirerer hinanden til at yde vores bedste. I Indkøbs- og Designteamet stræber vi altid efter at være på forkant med trends og nyeste tendenser, samtidig med at vi leverer den bedste service og kvalitet til vores kunder og samarbejdspartnere.

Som Produktudvikler får du mulighed for at dyrke din store passion for mode og trends, samt koble den med din kommercielle tankegang og solide indkøbserfaring. Du er en ildsjæl, der nyder samarbejdet omkring kollektionsopbygning og udvikling af styles.

DESIGN ASSISTANTONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 21-04-2021
ONLY
DESIGN ASSISTANT

ONLY, Brande

Are you a talented design assistant who wants to transform creative ideas into strong styles? Are you able to contribute to the best fitting of our products?

You will be a part of ONLY’s lifestyle business unit called ONLY AHEAD, which consist of ONLY SHOES, TRAINING, ACCESSORIES, SWIMWEAR, ESSENTIALS, and LIVING & BEAUTY. The lifestyle area is in general expanding and therefore we want to strengthen our collections and manifest ourselves as an even stronger player on the European markets during the next five years.

You will be joining a dynamic and ambitious buying & design team with great potential. Together with the team, you will contribute to developing and buying our 8 yearly main collections. There will be great opportunities for both professional and personal development.

CREATIVE BUYER & PRODUCT DEVELOPERONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 20-04-2021
ONLY
CREATIVE BUYER & PRODUCT DEVELOPER

ONLY, Brande

Are you ready for an exciting job challenge with huge opportunities? Can you create concepts that make ONLY stand out?

You will be a part of ONLY’s lifestyle business unit called ONLY AHEAD, which consist of ONLY SHOES, TRAINING, ACCESSORIES, SWIMWEAR, ESSENTIALS, and LIVING & BEAUTY.

The lifestyle industry is in general expanding and therefore we are looking to strengthen our collections and manifest ourselves as an even stronger player on the European markets during the next five years.

You will be joining a dynamic and ambitious buying & design team with great potential. Together with the team, you will be responsible for developing and buying our 8 yearly main collections. There will be great opportunity for both professional and personal development.

Business ControllerPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 23-04-2021
PIECES
Business Controller

PIECES, Aarhus

Er du klar på at blive en del af to fremadstormende fashion brands, hvor ansvaret for rapportering og analyse på tværs af alle værdikæder er en del af din hverdag? Har du interesse for operationel og strategisk performanceopfølgning?

Du bliver en del af huset på tværs af PIECES og Y.A.S, hvor vi sidder 90 kolleger samlet på 5 etager. Vi befinder os i indbydende lokaler på Aarhus Havn, hvor rammerne er i top og drivet er højt. Omgangstonen er uformel og vi brænder alle for en dynamisk ”vi”-kultur, så vi sammen og målrettet skaber de bedste resultater i en salgsdrevet, pulserende samt omskiftelig branche og hverdag.

Som Business Controller, vil du få et afvekslende og udfordrende job, hvor du i tæt samarbejde med resten af huset og den tilknyttede Business Partner fra Group Finance leverer analyser, præsentationer, budget- og forecastmodeller. Du vil få indgående kendskab til vores ERP- og BI-systemer samt være med til at udvikle brugen af disse.

PIECES
SALGSASSISTENT (28 TIMER) - KOLDING STORCENTER - DAME-AFDNIELSENsAnsøgningsfrist: 23-04-2021
SALGSASSISTENT (28 TIMER) - KOLDING STORCENTER - DAME-AFD

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent 28 timer pr. uge til NIELSENs dameafdeling i Kolding Storcenter. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er frisk, udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER:

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER:

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
Pricing Manager, Global MerchandisingPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 22-04-2021
PANDORA A/SPricing Manager, Global Merchandising

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you want to be a part of enhancing pricing strategies and capabilities for the world’s leading jewellery company?

Pricing is a key area for Pandora and is an important driver of enabling our revenue development and profitability. We seek to develop this area on a path towards world class pricing capability. As Pricing Manager in Global Merchandising, you will own a variety of pricing responsibilities in support of the Merchandising team and the wider business. You will be part of an exciting business area and work in an international hub of can-do spirited and performance-driven people.

Although the Pricing team is small, this ensures ample variety in your work, and that you will regularly collaborate with and support a range of other colleagues with diverse backgrounds and areas of expertise.

PANDORA A/S
Tøjeksperten Aalborg City søger en assistanceTøjeksperten A/SAnsøgningsfrist: 19-04-2021
Tøjeksperten A/STøjeksperten Aalborg City søger en assistance

Tøjeksperten A/S

Tøjeksperten Aalborg City søger nu en frisk og motiveret assistance, der kan give en ekstra hånd med.

Som assistance skal du hjælpe det eksisterende team med at tilsikre den gode kundeoplevelse. Du skal kunne arbejde 1 til 2 vagter om ugen, og der vil ligeledes være brug for dig som tilkaldevagt i ferie og helligdagsperioder.

Du brænder for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service over for vores kunder. Det er en fordel, hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Head of Cross Border Onlinename it, BrandeAnsøgningsfrist: 15-04-2021
name it
Head of Cross Border Online

name it, Brande

Can you drive increased sales through your strong business acumen? Would you like to have a direct impact on the results of a fast-growing fashion brand?

At NAME IT, we are looking for a Head of CBO (Cross Boarder Online Manager) to handle the increasing number of online Key Account customers in our international markets.

In close collaboration with our Sales Director, and through a close dialogue and daily sales follow-up with our customers, you develop strategies for our online Key Account customers. Your primary responsibility is to create growth based on our existing online Key Account customers, as well as seeking out and establishing new relationships with potential online customers.

Textile BuyerTrademark Textiles A/S, KoldingAnsøgningsfrist: 22-04-2021
Trademark Textiles A/STextile Buyer

Trademark Textiles A/S, Kolding

The right candidate will get the opportunity to influence and put their mark on the position and drive growth and development on the market, together with our teams.

You will be part of the purchasing department, where you will be responsible for orders and production from start and until delivery at the customers. We operate in a fast-paced industry that goes across borders and cultures. Therefore, we expect you to have a big drive combined with an eye for details and the communication skills which ensures smooth cooperation across the supply chain.

This position requires travelling to the Far East to build relationships, work with our Supply Chain, and to oversee production.

Salgselev, IllumSamsøe & Samsøe Whole Sale ApSAnsøgningsfrist: 23-05-2021
Salgselev, Illum
Du kan nu blive en del af Samsøe Samsøe Academy, som tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse inden for retail med særligt fokus på salg.
Samsøe Samsøe, København
Samsøe Samsøe
Salgs og kontorassistent søgesFeminaAnsøgningsfrist: 11-04-2021
Salgs og kontorassistent søges
Femina lingeri og skrædder har travlt, og vi søger derfor en salgs og kontorassistent med erfaring fra detailhandlen, der har lyst til at være en del af et velfungerende team.
Femina, Horsens
Jobcenter
Financial Controller til Pure Kids A/SPure Kids A/S, BirkerødAnsøgningsfrist: 22-04-2021
Pure Kids A/SFinancial Controller til Pure Kids A/S

Pure Kids A/S, Birkerød

Pure Kids A/S søger en Financial Controller til at understøtte den kommercielle udvikling i virksomheden og derigennem hjælpe os med at realisere vores ambitiøse mål. Du vil have reference til virksomhedens CEO og have tæt samarbejde på tværs af vores organisation.

Centrale arbejdsområder:

 • Alle daglige rutiner i form af kreditorer/debitorstyring, finans, betalinger, kontrol, bogføring, periodisering samt afstemninger
 • Likviditetsstyring
 • Udarbejdelse af løn til ca. 8 medarbejdere herunder registrering af ferie, sygdom og andet fravær

Du tilbydes en stilling med store udviklingsmuligheder i takt med at virksomheden vokser. Vi er et velfungerende team på 8 medarbejdere, der arbejder tæt sammen. Vi holder til i skønne lokaler i Birkerød.

Digital Sales AnalystPVH, CopenhagenAnsøgningsfrist: 22-04-2021
PVH
Digital Sales Analyst

PVH, Copenhagen

We are looking for a Sales Analyst with a strong digital and commercial mindset to our Nordic Digital sales team You will have a central role in the team with focus on maximizing existing and identify new sales potentials via data driven initiatives.

Responsibilities:

 • Build data models and drive solutions to unleash Net Sales potentials within our products
 • Drive In-season business in cooperation with internal stakeholders
 • Drive weekly Sell-out analysis, reporting and actions
 • Project lead on Buying days
PVH
Butiksassistentname it, HolbækAnsøgningsfrist: 22-04-2021
name it
Butiksassistent

name it, Holbæk

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Holbæk bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
IT Business PartnerBESTSELLER, Brande/AarhusAnsøgningsfrist: 22-04-2021
BESTSELLER
IT Business Partner

BESTSELLER, Brande/Aarhus

Are you looking for the opportunity to become the liaison between an agile IT organisation and the functions, brands and markets we support? Do you know what it takes to build and maintain great relationships and enable our business to reap the full benefits of our IT across the world?

Then you may be just the one we are looking for to join our global organisation.

You will be the direct line of communication between BESTSELLER IT and the rest of our business worldwide, and your finest task will be to improve and facilitate collaboration. You will be operating within and out of our agile IT organisation, so you will have a close collaboration with Product Owners and other key internal stakeholders.

Retailkoordinator til modetøjBTX Group A/S, BrandeAnsøgningsfrist: 11-04-2021
BTX Group A/S
Retailkoordinator til modetøj

BTX Group A/S, Brande

I vores retailafdeling har vi brug for en ny kollega, som med professionalisme og god service kan bidrage positivt til udviklingen.

Med reference til Retail Manager er retailkoordinatorens primære opgaver

 • Events – idégenerering, koordinering samt udarbejdelse af materiale hertil
 • POS/vinduesmateriale – udvikle, forhandle priser, indkøb, koordinere udsendelse og give information til butikkerne. Sikre budgetoverholdelse
 • Annoncering – forhandle aftaler, udarbejde færdigt materiale til aviserne, koordinere med butikkerne.
IT-SupporterNoa Noa, KvistgårdAnsøgningsfrist: 22-04-2021
Noa Noa
IT-Supporter

Noa Noa, Kvistgård

Vi er i rivende udvikling og søger til vores hovedkontor i Kvistgård en erfaren IT-supporter som vil med på rejsen. Vi står overfor opgradering af vores IT-platform, som berører hele forretningen herunder vores butikker i Danmark, Norge og Sverige, som du får en afgørende rolle i.

Dagligdagen indeholder ansvaret for den løbende tekniske support og fejlløsning af IT og IT-infrastruktur på vores hovedkontor og du bliver i den forbindelse bindeleddet mellem hovedkontoret og butikkerne. Du er en del af vores IT-team med reference til vores IT-Manager.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Supportere brugere og butikker med deres daglige IT-udfordringer
 • Deltage i udrulningen af nyt POS (point of Sale)
 • Opsætning og klargøring af udstyr i nye butikker
Noa Noa
Digital Key Account ManagerIJH A/S, ÅlsgårdeAnsøgningsfrist: 22-04-2021
IJH A/S
Digital Key Account Manager

IJH A/S, Ålsgårde

Ilse Jacobsen Hornbæk - IJH A/S mode- og livsstilsvirksomhed vokser og vi søger derfor en ny kollega, som vil være med til at skabe fortsat vækst.

Har du erfaring fra en lignende stilling med stor indsigt i forbrugeradfærd og onlinemarkeder? Brænder du for det kommercielle, salg, online salg- og marketing, marketplaces og at servicere kunder digitalt?

Evner du at udnytte algoritmer, sådan at du kan agere som growth hacker fx inden for SEO, merchandising? Er du datadrevet, struktureret og analytisk tænkende og tager beslutninger baseret på data fx conversions, returnrates og kan eksekvere på online backends fra store e-handelsfirmaer, Marketplaces m.m.?

IJH A/S
Bliv Salgselev hos Wunderwear i Lyngby StorcenterWunderwear A/SAnsøgningsfrist: 25-04-2021
Wunderwear A/S
Bliv Salgselev hos Wunderwear i Lyngby Storcenter

Wunderwear A/S

Drømmer du om en 2-årrig uddannelse som Salgselev, kan vi tilbyde dig en spændende stilling som Salgselev i vores butik i Lyngby Storcenter.

Som Salgselev hos Wunderwear vil du få en høj faglig uddannelse i personligt salg, administrative rutiner indenfor kassebetjening, indkøb og varesupplering, merchandising og markedsføring via SoMe samt salg via butikkens webshop. Sammen med dine kollegaer er du med til give vores kunder den bedste personlige service, herunder hjælpe med den perfekte pasform og størrelse. Efter en grundig oplæring vil du få personlige ansvarsområder med målsætninger og løbende opfølgning.

Du er også med til at tilrettelægge butikkens daglige opgaver og deltage i planlægningen af butikkens og kædens aktiviteter samt markedsføring på de sociale medier.

Wunderwear A/S
Sales Executive Footwear Nordic +PVH, CopenhagenAnsøgningsfrist: 22-04-2021
PVH
Sales Executive Footwear Nordic +

PVH, Copenhagen

The right candidate should drive the sales with our wholesale customers on PVH Footwear for both Tommy Hilfiger and Calvin Klein. You need to be actively building the relationship with our apparel customers, with a focus on Denmark and Norway. You will work in close collaboration with your colleagues in our existing Nordic Footwear sales executive team.

You will be based at our PVH Head office in Copenhagen, with travel activity in the Nordic region.

Your area of responsibility will be to drive sales of the division. Secure a strong, high profile distribution with strong relations to the company of Tommy Hilfiger and Calvin Klein.

PVH
Vice President, Global Omni OperationsPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 11-04-2021
PANDORA A/SVice President, Global Omni Operations

PANDORA A/S, Copenhagen

In this senior role, you will lead our Global Omni Operations, with a direct line into the Chief Commercial Officer.

Pandora’s Global Operations has been on an exciting transformation to adapt to our steep business growth, and the VP Global Omni Operations will be responsible for further transforming Pandora’s operations into a world-class setup, with an Omni-focused approach, as we further futureproof our business and organisation.

You will lead Pandora three major distribution centers based in Germany, Thailand and the US, as well as owning Supply Planning (including POSM) and the Global Operations Development team. As a function, Global Operations is a reliable, agile and strong link across the Pandora value chain, effectively planning and delivering jewellery and POS material globally to support on consumer experience when shopping with Pandora.

PANDORA A/S
SHOP MANAGER BARSELSVIKARPilgrim A/S, HelsingørAnsøgningsfrist: 21-04-2021
Pilgrim A/S
SHOP MANAGER BARSELSVIKAR

Pilgrim A/S, Helsingør

Pilgrim søger en ansvarlig, servicemindet Shop Manager barselsvikariat med interesse for mode og gode resultater primært til butikken i Helsingør Bycenter.

Som Shop Manager kommer du til at have det overordnede ansvar for butikken. Du skal derfor være en god og motiverende sælger, der tilmed er servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

I Pilgrim er vi én stor familie, og vi arbejder som ét stort team, så derfor er det vigtigt, at du er en teamplayer, der vil tage del i fællesskabet og motivere de ansatte til at skabe gode resultater.

Pilgrim A/S
ELEV - BROEN SHOPPING ESBJERG CITY/TEENZ-AFD. - TIL START 1. MAJNIELSENsAnsøgningsfrist: 21-04-2021
ELEV - BROEN SHOPPING ESBJERG CITY/TEENZ-AFD. - TIL START 1. MAJ

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs
Designer KnitwearVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 21-04-2021
VERO MODA
Designer Knitwear

VERO MODA, Aarhus

Are you an experienced and creative designer with the ability to convert fast-moving trends into sustainable and commercial products with the goal of developing VERO MODA’s brand together with a dedicated Knitwear team?

You will join a group of dedicated buying- and design colleagues who are all part of VERO MODA’s knitwear team, characterised by a young and informal work environment with room for creativity and helpful colleagues. We always aim to inspire and create confidence in our consumers.

You will be responsible for designing and developing our knitwear, which is a product group of great importance to VERO MODA's overall results. You play a natural part in the entire design process from idea to finished product.

Customs SpecialistBESTSELLER, Haderslev/AarhusAnsøgningsfrist: 21-04-2021
BESTSELLER
Customs Specialist

BESTSELLER, Haderslev/Aarhus

Har du erfaring med told i dansk og international sammenhæng, og trives du i en rolle, hvor du får mulighed for at dykke ned i vores toldprocesser og systemer for at sikre, at de understøtter vores arbejde på bedste vis?

Du bliver en del af Customs-afdelingen, som består af et Compliance- og et Operations-team med i alt syv kolleger. Jeres fornemmeste opgave er i fællesskab at supportere hele BESTSELLER med viden inden for international told, import og eksport. Hos os bliver du en del af en dynamisk afdeling, hvis input er afgørende for et effektivt flow af varer og information på tværs af BESTSELLERs brands og markeder.

Dine arbejdsopgaver vil derfor bl.a. inkludere:

 • overvågning af toldprocesser og systemer og derigennem sikring af AEO-compliance
 • at definere og beskrive vores ændrings- og udviklingsbehov overfor dem, der udvikler vores IT-systemer
 • deltagelse i toldrelaterede projekter og udviklingsopgaver
Supply Chain CoordinatorMagasin, Kongens NytorvAnsøgningsfrist: 21-04-2021
Magasin
Supply Chain Coordinator

Magasin, Kongens Nytorv

Magasin søger en Supply Chain Coordinator til at sikre den fortsatte udvikling og optimering af vores vareflow til både de fysiske forretninger og vores onlineshop.

Du vil som Supply Chain Coordinator blive en del af et team, hvor høje ambitioner, fokus på en strømlinet proces samt forkærlighed for godt købmandsskab går hånd i hånd.

Dine opgaver som Supply Chain Coordinator vil være koncentreret omkring følgende:

 • Koordinering af leverancer, både til vores fysiske butikker og online
 • Kommunikation med hele værdikæden, både internt og eksternt
 • Fokus på optimering og udvikling af samarbejdet i forhold til et fysisk- og elektronisk flow

I Magasin får du en spændende og udfordrende rolle i en virksomhed med en stærk og dynamisk firmakultur.

Magasin
Vi leder efter en butikssælger til Glitter RosengårdCentretGlitter Rosengårds CenteretAnsøgningsfrist: 25-04-2021
Vi leder efter en butikssælger til Glitter RosengårdCentret
I Glitter arbejder vi aktivt med hver kunde som kommer ind i vores butik.
Glitter Rosengårds Centeret, Odense SØ
Jobcenter
Supply Chain Coordinator Indkøb · Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 21-05-2021
Supply Chain Coordinator Indkøb · Kongens Nytorv
Du vil som Supply Chain Coordinator blive en del af et team, hvor høje ambitioner, fokus på en strømlinet proces samt forkærlighed for godt købmandsskab går hånd i hånd.
Magasin, København
Magasin
Afdelingsleder/Barselsvikar - Vestsjællandscentret Slagelse - Teenz-afd.NIELSENsAnsøgningsfrist: 19-04-2021
Afdelingsleder/Barselsvikar - Vestsjællandscentret Slagelse - Teenz-afd.

NIELSENs

Vi søger en stærk og ambitiøs fuldtidsafdelingsleder som barselsvikar til Teenz-afdelingen (8-16 år) i NIELSENs i Vestsjællandscentret i Slagelse. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er en udadvendt ledertype som er parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

Som afdelingsleder i teenz-afdelingen, vil du sammen med butikschefen varetage den daglige ledelse samt være med til at præge udviklingen. Du går op i mode og ved hvad der rør sig blandt de unge.

Vi TILBYDER:

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
NIELSENs
ER DU VORES NYE KOLLEGABoesen Collection ApS, HolbækAnsøgningsfrist: 19-04-2021
Boesen Collection ApSER DU VORES NYE KOLLEGA

Boesen Collection ApS, Holbæk

Er du vild med mode og har flair indenfor merchandising? Så det lige dig vi mangler hos boesen i Holbæk

Vi søger en kreativ kollega, der brænder for mode-, salg- og merchandisebutikken

Du vil aktivt gå foran med at give kunderne en oplevelse hver gang de besøger vores butik!

Du vil få ansvaret for konceptvisualisering og optimering i vores butik. Du skal i tæt samarbejde med butikschefen og personalet udvikle butikken. Du skal kunne styre de sociale medier og hele tiden sørger for, at de er up to date.

Dine opgaver vil være:

 • Pasning af vores Facebook og Instagram.
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter.
 • At servicere og vejlede vores kunder.
 • Opgaver indenfor lagerstyring og vareopfyldning.
 • Sørger for alt visual merchandising i butikken.
ERFAREN SKOINDKØBER MED STORT ANSVARONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 19-04-2021
ONLY
ERFAREN SKOINDKØBER MED STORT ANSVAR

ONLY, Brande

Har du stor erfaring med udvikling og indkøb af sko? Er du klar til at tage udfordringen op og føre ONLY SHOES til det næste niveau og gøre det til et førende europæisk sko-brand?

Du bliver ansvarlig for udvikling af ONLY SHOES, hvor du kommer til at samarbejde med få udvalgte leverandører om at sikre ONLY’S DNA igennem de bedste produkter, kvaliteter og priser inden for sko. Du får et stort ansvar i processen, og du vil få en bred kontaktflade, både internt i BESTSELLER og til vores internationale leverandører og samarbejdspartnere.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver inkludere:

 • Udvælgelse og udvikling af produkter i samarbejde med indkøbs- og designteamet samt øvrige samarbejdspartnere
 • Sikre en tæt dialog med vores salgskanaler i forhold til markedsbehov
 • Deltage på interne såvel som eksterne salgsmøder
Salgsassistentname it, BrandeAnsøgningsfrist: 19-04-2021
name it
Salgsassistent

name it, Brande

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for name it? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Brande bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Business ControllerNoa Noa, KvistgårdAnsøgningsfrist: 18-04-2021
Noa Noa
Business Controller

Noa Noa, Kvistgård

Vi søger en Business Controller til at understøtte salgsfunktionerne for vores tre brands Noa Noa (Dametøj), Noa Noa miniature (Børnetøj) og Unmade Copenhagen (accessories) og derigennem medvirke til at realisere vores vækstmål. Du bliver ansvarlig for at omsætte analyser til beslutningsgrundlag for at sikre indsigt og hjælp til øget salg, optimering af indtjening og at balancere risici i forhold til Varekøb.

Du bliver ansvarlig for at opsætte og udvikle rapportering og datastruktur sammen med dedikerede kolleger i salg og finans, således vi kan følge op på de enkelte salgsaktiviteter i forhold til de opstillede budgetter og aktivitetsplaner. Herudover bliver du en væsentlig aktør i budgetprocessen hvor du skal bistå med udarbejdelse af salgsbudgetter og aktivitetsplaner for de enkelte markeder og salgskanaler.

Noa Noa
Online Director - ONLY STORES DIGITALONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 15-04-2021
ONLY
Online Director - ONLY STORES DIGITAL

ONLY, Brande

Er du en stærk, forretningsorienteret og visionær leder?

ONLY STORES er en retail virksomhed, der etablerer og driver ONLY- og ONLY & SONS-butikker i hele Europa. Med to nye butiksåbninger om ugen vækster vi hastigt, og vi har i dag mere end 700 butikker. Til at understøtte vores butikker ønsker vi nu at videreudvikle vores digitale forretning for derigennem at optimere salget af produkter via vores digitale salgskanaler på tværs af de europæiske markeder.

Som Online Director bliver din primære opgave at lede og drive en afdeling, som er af strategisk stor betydning for virksomheden, og som har en vigtig indflydelse på den fremtidige vækst. Vi har en klar og ambitiøs retail-strategi, og du vil som leder af den digitale afdeling have det overordnede ansvar for at skabe en optimal og sammenhængende købsoplevelse for vores kunder på tværs af hjemmesider og øvrige online salgskanaler.

Sales RepresentativeOBJECT, Viby JAnsøgningsfrist: 16-04-2021
OBJECT
Sales Representative

OBJECT, Viby J

Har du en stærk og sprudlende personlighed med masser af gåpåmod – og brænder du for at sælge og skabe relationer? Kan du samtidig ’sparke døren ind’ ved vores kommende nye kunder? Så er dette en unik mulighed for at blive en del af et modebrand i vækst med potentiale for mere.

Som Sales Representative/kørende sælger er du ansvarlig for både eksisterende og nye kunder i Jylland og på Fyn. Du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af nye kunder og tilrettelæggelsen af din daglighed, da vi forventer at du er ambitiøs og selvstændigt varetager dine opgaver og ansvarsområder.

Som sælger får du ansvaret for at dit marked udvikler sig igennem den rigtige varepakke med tidens trends og tendenser. Derudover foretager du løbende besøg hos butikkerne, så du altid ved, hvor og hvordan du skaber mest værdi for vores kunder.

E-commerce Operations ResponsibleSELECTED, BrandeAnsøgningsfrist: 15-04-2021
SELECTED
E-commerce Operations Responsible

SELECTED, Brande

Are you looking to be challenged on your technical insights as well as your coordination skills? Then this is your chance to join us in securing the best customer experience for SELECTED’s online customers across 16 countries.

You become a part of SELECTED’s E-commerce department. We are a team of 8 colleagues, who share a passion for e-commerce. We are always looking for new ways to optimize our platform and have a strong work ethic, but at the same time we are known for our informal tone and positive atmosphere.

You become a key player in the daily operations of SELECTED’s web shop and will have direct impact on the online customer experience. You are dedicated to the platform driving our web shop, Salesforce Commerce Cloud.

Ass. butikschef, ONLY STORES, Vejle CityONLYAnsøgningsfrist: 15-04-2021
ONLY
Ass. butikschef, ONLY STORES, Vejle City

ONLY

Til vores ONLY-butik i Vejle City søger vi en udadvendt og serviceminded ass. butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye ass. butikschef.

Som ass. butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

E-commerce Product Coordinatorname it, BrandeAnsøgningsfrist: 15-04-2021
name it
E-commerce Product Coordinator

name it, Brande

Er du koordineringsstærk med sans for detaljen, og brænder du for at skabe det mest effektive flow af varer til vores webshop? Hvis du samtidig forstår, hvad kunderne efterspørger, så er det netop dig, vi leder efter.

Du vil blive en del NAME ITs E-commerce-afdeling, som er ansvarlig for vores webshop. Vi arbejder med alt fra indkøb af produkterne til shoppen, lagerstyring og udarbejdelse af salgsfremmende produktbeskrivelser til optimering af konverteringsgrad, e-mailmarketing og kampagneplanlægning.

Som E-commerce Product Coordinator vil du få en varieret hverdag, hvor dit primære ansvarsområde er at sikre, at NAME ITs kunder får en god og spændende shoppingoplevelse på vores internationale webshop. Du bliver ansvarlig for, at vores produkter kommer online hurtigst muligt, efter de har ramt vores lager - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Elev, Design & KonstruktionBESTSELLER, Brande, Skanderborg & AarhusAnsøgningsfrist: 15-04-2021
BESTSELLER
Elev, Design & Konstruktion

BESTSELLER, Brande, Skanderborg & Aarhus

Drømmer du om en karriere inden for design og konstruktion i en international modevirksomhed?

Som beklædningshåndværkerelev i BESTSELLER sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Her gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over tre år. Du bliver tilknyttet designteamet hos et af vores brands, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår.

Sideløbende med jobbet hos et af vores brands gennemgår du - sammen med vores øvrige beklædningshåndværkerelever - skolemodulerne med den teoretiske uddannelse, som foregår på VIA University i Herning. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som materialekendskab, modelkonstruktion, produktfremstilling, design og produktudvikling.

Sales Responsible - NOOSONLY & SONS, HerningAnsøgningsfrist: 14-04-2021
ONLY & SONS
Sales Responsible - NOOS

ONLY & SONS, Herning

Er du en dygtig og resultatorienteret sælger, der kan tage ONLY & SONS’ NOOS-forretning til nye højder? Kan du tage ansvar for eksportsalg til de største markeder i Europa?

Som NOOS Sales Responsible er dit overordnede ansvar, at kunderne altid har det rigtige NOOS-sortiment på hylderne. I samarbejde med resten af salgsteamet er det din opgave at NOOS-programmet bliver udnyttet til fulde, så vi forbliver en stærk samarbejdspartner for vores kunder.

Du får en central rolle i opfølgningen på bedst-solgte styles, og du udarbejder løbende rapporter og updates på NOOS-performance til gavn for både kunder og salgsteamet. Foruden deltagelse og afholdelse af diverse kollektions- og salgsmøder vil du ligeledes være i løbende dialog med vores sælgere ud i landene.

Fitting modelONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 14-04-2021
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Export CoordinatorMessage A/S, HjørringAnsøgningsfrist: 14-04-2021
Message A/S
Export Coordinator

Message A/S, Hjørring

For at fastholde vores vækst søger vi nu en dygtig og engageret Export Coordinator, som har lyst til at være med på rejsen og præge udviklingen.

Du vil få en meget varieret dagligdag med en bred kontaktflade til vores kunder, sælgere og agenter på de europæiske markeder. Du vil referere til vores Wholesale Director, og vil få et tæt samarbejde med resten af vores salgsteam.

Arbejdsopgaver:

 • Koordinering af salgsaktiviteter
 • Back-up og coaching af vores internationale sælgerteam
 • Account management
Message A/S
Business Analyst, Vendor solutionsBESTSELLER, Aarhus or BrandeAnsøgningsfrist: 14-04-2021
BESTSELLER
Business Analyst, Vendor solutions

BESTSELLER, Aarhus or Brande

Fast fashion is all about time to market, and we believe that being fast is all about being smart. Come join us on our journey towards digitizing our product suite to meet the growing demands in the industry.

We are looking for an IT analyst to help us build great products. We do this by balancing and supporting demands from our business, understanding and challenging complex processes and introducing modern technology as well as new ways of working.

As IT Analyst, you act as the liaison between the IT organisation and the users in the business to ensure that our solutions within the sourcing area enable the business to achieve its goals. You interact with the business, its processes and the system needs and translate the business requirements into solutions requirements and optimizations of business processes.

Country Sales & Product Responsiblename it, BrandeAnsøgningsfrist: 14-04-2021
name it
Country Sales & Product Responsible

name it, Brande

Do you have passion for kids’ fashion, and are you fluent in German? Then you could be the one we are looking for to take on an exciting position in our dynamic sales team and contribute to the development of NAME IT’s market position!

Your primary responsibility is to ensure the right product package for your markets. To succeed in this, you use your insights into the market’s needs and collaborate closely with the sales teams with the goal of ensuring NAME IT’s growth.

You will be responsible for reaching the budget for the countries, and you do so by proactively identifying and covering product and sales gaps through product cooperation, sales initiatives and stock control. You are in close dialogue with the Sales Manager and the rest of the sales team in the markets, which makes you an important advisor and sounding board.

Personal Assistant to Brand & Country DirectorNOISY MAY, AarhusAnsøgningsfrist: 14-04-2021
NOISY MAY
Personal Assistant to Brand & Country Director

NOISY MAY, Aarhus

Do you have flair for structure and coordination? Are you service-minded, reliable and a people person? And do you want to create value for managers and employees?

You will get a central position in NOISY MAY, as well as the BESTSELLER US organisation, where you will collaborate closely with our Brand & Country Director as well as the management teams.

As Personal Assistant to our Brand & Country Director, you will be a central point of contact and support the administrative, organisational and communicative tasks of the Brand & Country Director. You will ensure that the Brand & Country Director can use her time efficiently and focus on overall priorities and business processes.

SalgskonsulenterAll StylesAnsøgningsfrist: 14-04-2021
All Styles
Salgskonsulenter

All Styles

Er du god til at holde mange bolde i luften? Har du salgs- og butikserfaring, gerne indenfor dagligvarehandlen?

Jobbet er for dig, som trives i en stilling, hvor du indgår i et team med en flok dygtige og engagerede kolleger, som hver dag arbejder målrettet for at løse en lang række meget forskellige opgaver bedst og hurtigst muligt.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Planlægning og gennemførelse af kundebesøg
 • Trimning og vareopfyldning
 • Bestilling af varer
 • Planlægning /eksekvering af diverse salgsfremmende aktiviteter
 • At sikre den optimale synlighed af vores produkter
Full Stack Developer - Brand Tech teamBESTSELLER, BrandeAnsøgningsfrist: 14-04-2021
BESTSELLER
Full Stack Developer - Brand Tech team

BESTSELLER, Brande

Are you a passionate developer motivated by being a part of a department in constant development? Are you ambitious and driven by seeing your projects through to the very end?

You will be joining the Brand Tech department, which is a young and dynamic e-commerce department driven by the ambition to become the leading online shops in the fashion industry. You become part of an in-house digital team of elite designers and developers, striving to be the best and consistently deliver high quality sites and projects.

You will be a part of the team building the frontend and backend of our online presence with a focus on great user experience and usability. Our online approach has always been customer-oriented, and we really make an effort to understand, plan and execute the best strategies to ensure that our visitor and customer objectives are met.

Marketplace Merchandise Coordinatorhummel, AahusAnsøgningsfrist: 13-04-2021
hummel
Marketplace Merchandise Coordinator

hummel, Aahus

Har du flair for data og systemer, og kan du sikre en stærk proces for kollektions- og produktdataberigelse på Marketplace platforme blandt andre Zalando, About You, Amazon og MyToys? Så har du her mulighed for at spille dig på holdet hos hummel A/S som Marketplace Merchandise Coordinator.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil indeholde:

 • Berigelse af masterdata i vores digitale Marketplace system på hummel, Newline og HALO
 • Oprettelse og vedligeholdelse af produktkategorier på tværs af alle vores platforme/Marketplaces
 • Aktivering og onboarding af nye kollektioner på alle vores platforme/Marketplaces

Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

hummel
Mediegrafikername it, BrandeAnsøgningsfrist: 13-04-2021
name it
Mediegrafiker

name it, Brande

Er du mediegrafiker med et digitalt mindset, og brænder du for at udarbejde og udvikle grafiske materialer i tråd med vores brands DNA & identitet? Så er du måske den nye kollega, vi søger i NAME IT Marketing!

Du bliver en del af det grafiske team i en dynamisk marketingafdeling, hvor du i tæt samarbejde med dine grafiske kolleger skal være garant for at skabe og sikre sammenhæng i NAME ITs visuelle udtryk.

Du vil komme til at arbejde med en række forskellige medier med det digitale univers i fokus. Uanset opgaven formår du at skabe spændende og inspirerende materialer i tråd med NAME ITs visuelle udtryk. Du vil opleve en hverdag med en række rutineopgaver som fx mindre tryksager, resize af fotos til online medier, videoredigering osv. Samtidig vil du også få mulighed for at vidreudvikle dine færdigheder inden for det digitale.

Language Specialist and Customer Communication InternCHANEL, CopenhagenAnsøgningsfrist: 13-04-2021
CHANELLanguage Specialist and Customer Communication Intern

CHANEL, Copenhagen

Are you looking for an exciting hands-on learning opportunity to supplement your studies? CHANEL Scandinavia is currently looking for a skilled, well-organized, and motivated Language Specialist and Customer Communication Intern.

We’re looking for an experienced and talented individual with demonstrated qualities in agile way of working. A highly motivated person who is open to learn and explore new performance opportunities and adapts our CRM/Media/E-business objectives to meet new business demands.

As the Language Specialist and Customer Communication Intern working within the Media, CRM & E-business department you report directly to the Media, CRM & E-Business Manager. Based in Copenhagen, Denmark you are expected to work minimum 25 hours a week. The duration of the internship is six months.

Purchasing CoordinatorTrademark Textiles A/S, KoldingAnsøgningsfrist: 13-04-2021
Trademark Textiles A/SPurchasing Coordinator

Trademark Textiles A/S, Kolding

Can you gather the threads and “tie the knot”?

Trademark Textiles A/S produces, designs, and sells private label accessories to well-known fashion brands all over Europe.

You will be part of a team in the purchasing department. We operate in a fast-paced industry that goes across borders and cultures. Therefore, we expect you to have interest in working in an international company and be curious to know different nationalities.

About the job:

 • Placement of orders and close follow-up on the production, to ensure we always have an updated overview over the orders.
 • Close cooperation with our colleagues and the factories in the Far East.
 • Coordination and booking of transportation.
Erfaren og trendstærk designerJacqueline de Yong, BrandeAnsøgningsfrist: 13-04-2021
Jacqueline de Yong
Erfaren og trendstærk designer

Jacqueline de Yong, Brande

Er du en erfaren designer med øje for trends og detaljer, og motiveres du af at skabe stærke designs, der er både kommercielle og trendstærke?

Som designer i Jacqueline de Yong får du ansvaret for at designe og udvikle styles til vores otte årlige Jeans- og Outerwear-kollektioner. Det bliver din opgave at sikre, at vi konstant er på forkant med, hvad vores kunder efterspørger, og derfor er trend-research ikke bare en stor del af dit arbejde, men også din passion!

Din fornemmeste opgave er med andre ord at skabe salgsbare produkter ud fra de seneste trends i tæt dialog med såvel salg som indkøb. Du har en kommerciel tilgang til design og forstår at udvikle nye styles baseret på forespørgsler fra vores markeder. Da du udvikler styles inden for både Jeans og Outerwear, vil du få en bred rolle i designteamet og en varieret hverdag.

Til vores Sophie B butik i Lyngby Storcenter søger vi 2 salgsassistenterSophie BAnsøgningsfrist: 13-04-2021
Sophie BTil vores Sophie B butik i Lyngby Storcenter søger vi 2 salgsassistenter

Sophie B

1 stilling på 37 timer og 1 stilling på 10-20 timer

Vi leder efter nogle dygtige og udadvendte sælgere der kan inspirere vores kunder og give dem den bedste service og vejledning.

Vi tilbyder dig:

 • At blive en del at et stærkt team
 • Frihed til at udfolde din ”indre” sælger
 • Ordnede forhold og fast arbejdsplan

Så brænder du for mode og for at give kunden den bedst mulige service, så er du måske lige den vi søger til vores team.

Key Account Respresentative (CBO)ONLY & SONS, HerningAnsøgningsfrist: 12-04-2021
ONLY & SONS
Key Account Respresentative (CBO)

ONLY & SONS, Herning

Har du en stærk salgsprofil, og drives du af at skabe resultater? Har du lysten og drivet til at etablere og styrke relationerne til vores største online kunder?

Du bliver ansvarlig for salg af ONLY & SONS’ produkter – herunder kollektions-, express- og kampagnevarer. Din primære opgave bliver at opbygge et stærkt samarbejde med vores største online kunder på tværs af udvalgte markeder. Du drives af at sælge varer og nærer et ønske om konstant forbedring.

Samtidig har du et stærkt produktkendskab og deltager aktivt i produktudviklingen for at sikre den rette produktpakke. Du supporterer på daglig basis vores CBO Manager, og der vil være rig mulighed for at udvikle og påvirke rollen.

Commercial, graphic designerTrademark Textiles A/S, KoldingAnsøgningsfrist: 12-04-2021
Trademark Textiles A/SCommercial, graphic designer

Trademark Textiles A/S, Kolding

We are looking for a commercial, graphic textile designer with few years’ experience, knowhow, and creative ideas, preferably coming from textile segment area, but it is not mandatory.

Our work environment is agile and fresh, where not two days are the same, so we are looking for a positive person, task oriented, who can wear many design hats and be a fast executer.

We would highly value your commercial approach to design and understanding of brands DNA, in order to work every day with our sales and buyers to achieve the goal.

Tasks:

 • Development and designing of new prints and patterns for textiles in Illustrator and Photoshop.
 • Color and style changes.
 • Strong understanding of brand DNA and a commercial eye.