Jobs i modebranchen

Oversigt over jobs i modebranchen hentet fra Jobindex.

148 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼


eCommerce Performance AnalystOrganic BasicsAnsøgningsfrist: 14-12-2019
eCommerce Performance Analyst
Organic Basics is on the lookout for an experienced, exceptionally structured, data & metric-driven eCommercer-by-heart to join our team...
Organic Basics, København
The Hub
Back-end DeveloperOrganic BasicsAnsøgningsfrist: 14-12-2019
Back-end Developer
Organic Basics is on the lookout for an exceptionally structured and very disciplined Back-end Developer to join our team in Copenhagen.
Organic Basics, København
The Hub
StudiemedarbejderHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 14-12-2019
Studiemedarbejder
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Aarhus C
Hennes & Mauritz A/S
Marketing Data AnalystFalcon.io ApS.ioAnsøgningsfrist: 14-12-2019
Marketing Data Analyst
We're looking for a talented and driven Marketing Data Analyst to join our Business Intelligence team at the Falcon.io HQ in Copenhagen.
Falcon.io ApS.io, København
Jobsincopenhagen
PR & Showroom InternGanniAnsøgningsfrist: 14-12-2019
PR & Showroom Intern
We are looking for fresh, enthusiastic, reliable, and motivated interns to join our PR department at GANNI HQ in Copenhagen. Start as soon as possible.
Ganni, København
Jobsincopenhagen
ServiceteknikerDematic Ltd, KøgeAnsøgningsfrist: 01-12-2019
Dematic LtdServicetekniker

Dematic Ltd, Køge

Som led i vort samarbejde med Netto søger vi en servicetekniker til et fuldautomatisk robotlager. Du bliver en del af et team på 3 teknikere, hvis primære opgave er at reparere, servicere og fejlfinde på et fuldautomatisk logistikanlæg for vores kunde Netto i Køge.

Jobbet omfatter

 • Indgå i vagten sammen med 2 andre teknikere med henblik på at sikre optimal service for kunden, jobbet vil primært være på fast eftermiddag
 • Udføre reparationer og forbyggende vedligeholdelsesopgaver samt gennemføre fejlretning på et fuldautomatisk logistikanlæg
 • Yde support til kunden under drift

Vi tilbyder

 • En attraktiv lønpakke
 • Sundhedsforsikring
 • Fleksibel indstillet organisation
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, BrønshøjAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Brønshøj

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Brønshøj.

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder.

Louis Nielsen A/S
Assistance til Womens Fashion - Århus CSallingAnsøgningsfrist: 13-12-2019
Assistance til Womens Fashion - Århus C
Mangler du et studiejob, og brænder du for salg og kundeservice?
Salling, Aarhus C
Salling
SALES ASSISTENT TIL VORES BUTIK I BALLERUPWagnerAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Wagner
SALES ASSISTENT TIL VORES BUTIK I BALLERUP

Wagner

Som sælger brænder du for salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Vi søger en Sales Assistent på 37 timer, som kan tage ansvar og som er drevet af at sælge.

Vi forventer, at du som Sales Assistent er drevet af at skabe resultater gennem salg og mersalg, samtidig med, at du giver god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. Din karriere skal være inden for salg, og du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil.

Grafiker/ Art Director - barselsvikariatHAY A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 26-11-2019
HAY A/SGrafiker/ Art Director - barselsvikariat

HAY A/S, København

Vi søger en selvstændig og kreativ grafiker/Art Director til at blive en del af vores marketingafdeling i København.

Som Grafiker/ Art Director i HAY vil dit primære ansvarsområde være at udvikle og håndtere HAYs visuelle udtryk samt skabe kreative oplæg på design og udtryk. Du bliver en del af et Marketing-team på i alt 18 kolleger fordelt på vores kontorer i Horsens og København og vil til daglig arbejde i vores Brand & Content-team i København, som består af 5 dedikerede kolleger.

Dine daglige ansvarsområder og opgaver vil bestå af:

 • Idéudvikling til HAY’s content creation samt visualisering og kreativt oplæg på design og udtryk af dette
 • Grafiske designopgaver bl.a. interne/eksterne præsentationer, invitationer, digitale kataloger, web bannere, digitale og printede annoncer m.m.
 • Art direction af foto og film
SalgsassistentPeak Performance, AalborgAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Peak Performance
Salgsassistent

Peak Performance, Aalborg

Som salgsassistent hos os skal du være med til at sælge og profilere varemærket på bedste vis. Af den grund er du en person som vægter service og skabelsen af gode kundeoplevelser højt og brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne i butikken.

Hos os bliver du en del af et ungt og energisk team, hvor vi er sammen om opgaverne og hvor alle bidrager til at skabe og fastholde et positivt og godt arbejdsmiljø som smitter af på vores kunder.

Vi tilbyder dig med ovenstående profil:

 • En sjov arbejdsplads med et stærkt socialt fælleskab
 • Personlig træning og udvikling i hverdagen samt en forståelse for service på højt niveau
 • En udfordrende hverdag med højt tempo

Som salgsassistent hos os, kommer du til at beskæftige dig med salg og kundeservice på et højt niveau. Du kommer også til at tage del i dagligdagens mange andre opgaver, såsom vareopfyldning, visual merchandising m.v.

MediegrafikerpraktikantPilgrim A/S, SkanderborgAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Pilgrim A/S
Mediegrafikerpraktikant

Pilgrim A/S, Skanderborg

Er du en kreativ, visionær og proaktiv person, som brænder for at udvikle brands gennem værdiskabende visuel kommunikation? Har du en passion for mode- og smykkebranchen, og vil du være med til at styrke Pilgrims visuelle udtryk? Så er du måske den mediegrafikerpraktikant, vi leder efter!

Vi tilbyder et spændende praktikforløb i et kreativt miljø med mulighed for at tilegne dig viden, kompetencer og færdigheder for grafisk kommunikation i modebranchen. Som praktikant vil du blive en del af et ambitiøst team, hvor du vil løse både on- og offline grafiske opgaver på den globale scene. Det er vigtigt, at du har interesse og flair for digitale medier, da vi sætter en ære i vores tilstedeværelse på de sociale medier med fokus på Pilgrims visuelle identitet.

Pilgrim A/S
Ecommerce Trading Specialist EMEAPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 12-12-2019
PANDORA A/SEcommerce Trading Specialist EMEA

PANDORA A/S, Copenhagen

Are you a structured and commercially driven Ecommerce Specialist with a great analytical skill set? Can you sharpen and optimize trading activities without compromising the integrity of the brand?

As an Ecommerce Trading Specialist, you will get an understanding of the wider Ecommerce system flows and act as a key point of contact between both local and global Ecommerce teams. Additionally, you will be working closely with EMEA Product Merchandising in order to turn product insights into sales driving actions.

You can expect to elevate the following job assignments:

 • Monitor web traffic, metrics and other data resources to identify best practices
 • Advise, coach and support local market teams on best practice solutions to SFCC
 • Initiate relevant training activities to new traders, online marketers and customer managers
Senior MHE Project ManagerBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 11-12-2019
BESTSELLER
Senior MHE Project Manager

BESTSELLER, Haderslev

Are you ready to scale up your career, working with a strategic Material Handling Equipment project in a global organisation? Do you want to influence key strategic decision-making processes?

As Senior MHE Project Manager you will be responsible for driving the MHE track – a key track in our expansion project headed by our Expansion Project Manager. Today our Expansion project consists of several tracks, of which MHE, Civil Works, IT and Lean and Flow are the most significant. After a transition period you will take over the responsibility for the MHE track from our external MHE project manager and cooperate closely with our Expansion Organisation and key suppliers.

Your primary responsibility will be to ensure the deliverables in all stages of the MHE project track and continuously align the MHE activities with the overall project plan, to support a successful delivery of the entire expansion project.

Säljare,Ball WholesaleAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Säljare,
Trivs du i en engagerad och resultatorienterad miljö i en internationell kedja i stark utveckling där passionen för försäljning och mode är drivkraften?
Ball Wholesale, Sverige
Ball Wholesale
UX/UI Specialist for Boozt Innovation LabBooztAnsøgningsfrist: 12-12-2019
UX/UI Specialist for Boozt Innovation Lab
We have built the most advanced e-commerce platform in the Nordics.
Boozt, København N
Dansk Dynamit
Salgsassistent 1-7 timer - Herning CenteretHunkemöllerAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Salgsassistent 1-7 timer - Herning Centeret
Vi søger en fleksibel slagsassistent, der kan tage vagter i morgen- og formiddagstimerne.
Hunkemöller, Herning
Hunkemöller
ShowroompraktikantPRD AgencyAnsøgningsfrist: 12-12-2019
Showroompraktikant
Vi søger en selvstændig, energisk og engageret praktikant, der ønsker at få et indblik i PR-branchen.
PRD Agency, København
Dansk Dynamit
Salgsassistent, PIECES Frederiksberg CentretPIECESAnsøgningsfrist: 20-11-2019
PIECESSalgsassistent, PIECES Frederiksberg Centret

PIECES

Til vores PIECES-butik i Frederiksberg Centret søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du er en teamplayer, som brænder for at være ambassadør for PIECES og motivere dine kollegaer til at I sammen skaber stærke resultater.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
Buying Assistant til branchens stærkeste men's wear brandONLY & SONS, HerningAnsøgningsfrist: 10-12-2019
ONLY & SONS
Buying Assistant til branchens stærkeste men's wear brand

ONLY & SONS, Herning

Har du Passion for Fashion, og er du god til at sikre struktur og opfølgning? Motiveres du af at være en del af en international indkøbsafdeling, som arbejder tæt sammen om at skabe de bedste produkter?

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af indkøbsprocessen – lige fra den kreative start med produktudvikling, oprettelse og indhentning af priser til ordreplacering, opfølgning samt diverse administrative opgaver. Din hovedopgave vil ligge i den administrative del af processen, og har du ambitionerne og evnerne, vil der være mulighed for at få bygget flere ansvarsområder på. Du vil også få mulighed for rejseaktivitet, både leverandørbesøg og inspirationsture.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig support til vores leverandører og BESTSELLERs internationale indkøbskontorer
 • Forberede salgsmøder/interne præsentationer af kollektioner
 • Prisberegninger
Struktureret og serviceorienteret produktionsplanlæggerBaam+ A/SAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Baam+ A/SStruktureret og serviceorienteret produktionsplanlægger

Baam+ A/S søger for Nybo Workwear i Viborg

Som vores produktionsplanlægger, tilbydes du et spændende og alsidigt job, hvor du kommer til at sidde med hovedansvaret for planlægning og koordinering af vores egenproduktion i Letland og produktionspartnere i Østeuropa og Fjernøsten. Du kan lide at være i centrum og koordinere kunde- og salgskrav til en fleksibel tøjproduktion med hurtig omstilling, kontinuerlig kvalitetskontrol og markedets hurtigste leveringstider. I dit daglige arbejde vil du få ansvaret for at sikre den daglige kommunikation mellem salg, indkøb, lager og produktion, og dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Holde overblik over produktionskapacitet, ordrebeholdning og leveringstider.
 • Sikre hurtig ordrebehandling og ordrebekræftelse fra produktionsstederne.
 • Bistå salgsafdelingen med råvarer, produktions- og leveringsplanlægning for større salgsprojekter
Nysgerrig ERP-Forretningskonsulent med erfaring fra modebranchen, MidtjyllandWolterJohannsenAnsøgningsfrist: 10-12-2019
WolterJohannsenNysgerrig ERP-Forretningskonsulent med erfaring fra modebranchen, Midtjylland

WolterJohannsen søger for kunde

Har du indsigt i forretningsprocesser inden for fashion? Er du klar til at bringe din erfaring i spil hos modevirksomheder i hele Danmark og blive specialiseret inden for fashion og branchespecifikke ERP-løsninger? Vi søger dig med stor nysgerrighed på modebranchen og solid brugererfaring med ERP-systemer, der vil gøre en forskel hos vores kunder gennem rådgivning og viden.

Vi kan lige så godt sige det med det samme: Kunderne har store forventninger til dig, og du vil agere både rådgiver og sparringspartner i forbindelse med implementering af ERP-løsninger hos mindre og mellemstore mode- og tøjproducenter i Danmark.

Som Forretningskonsulent er dit bidrag og brancheviden essentielt, og du vil blive solidt klædt på, så din viden kobles med systemindsigt.

Strauss Skrædderi søger ekspedientSTRAUSS COMPAGNIET ApSAnsøgningsfrist: 11-12-2019
Strauss Skrædderi søger ekspedient
Er du dygtig nok til at være ekspedient i en af Danmarks mest anerkendte, landsdækkende systuer?
STRAUSS COMPAGNIET ApS, København K
Jobcenter
Salgsassistent 1-7 timer - RødovreHunkemöllerAnsøgningsfrist: 11-12-2019
Salgsassistent 1-7 timer - Rødovre
Vil du sælge populære lingeriprodukter?
Hunkemöller, Rødovre
Hunkemöller
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES / DELTIDBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 30-11-2019
SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES / DELTID
Bahne i Hellerup søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen pr. 1. januar 2020.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Hellerup
Jobcenter
BUTIKSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIESBAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping CenterAnsøgningsfrist: 30-11-2019
BUTIKSELEV - MODETØJ OG ACCESSORIES
Bahne i Hellerup søger en dygtig salgselev til modeafdelingen pr. 1. januar 2020.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Hellerup
Jobcenter
Assistent til ØsterbroLouis Nielsen A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Louis Nielsen A/S
Assistent til Østerbro

Louis Nielsen A/S, København

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Østerbro, København.

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder.

Louis Nielsen A/S
Ass. butikschef, ONLY STORES, HorsensONLYAnsøgningsfrist: 30-11-2019
ONLY
Ass. butikschef, ONLY STORES, Horsens

ONLY

Til vores ONLY-butik i Horsens søger vi en udadvendt og serviceminded ass. butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter?

Som ass. butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandising aktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
Junior Buyername it, BrandeAnsøgningsfrist: 10-12-2019
name itJunior Buyer

name it, Brande

Er du struktureret og effektiv med sans for godt købmandskab og resultater? Har du erfaring inden for indkøb, og en tilgang som skaber overblik og struktur over dine arbejdsprocesser?

Så er du måske vores nye Junior Buyer til vores Basic Needs kollektioner.

I NAME IT søger vi en talentfuld Junior Buyer til vores seks årlige hovedkollektioner med passion for design, detaljer og resultater.

Dit primære ansvarsområde bliver at vedligeholde og udvikle vores stærke leverandørsamarbejde – med særligt fokus på Bangladesh og Kina – hvor du som konstruktiv sparringspartner for dine leverandører sikrer et optimalt vareflow samt løbende optimering af kvalitet, pris og leveringstid.

Som en spændende del af jobbet vil der være rejseaktivitet i form af leverandørbesøg i Kina og Bangladesh ca. 15 dage årligt.

Innovativ kommunikationschefMølholm HR ResursenAnsøgningsfrist: 01-12-2019
Mølholm HR ResursenInnovativ kommunikationschef

Mølholm HR Resursen søger for Lifestyle & Design Cluster i Herning

Er du en stærk kommunikatør? Er du god til at formidle budskaber til forskellige målgrupper? Er du en dygtig netværker? Hvis JA, så læs videre og tjek vores hjemmeside.

Med direkte reference til vores direktør, får du ansvaret for en bred vifte af kommunikationsopgaver, der skal løses i samarbejde med et stærkt team af dedikerede medarbejdere. Du vil være bagmanden/-kvinden for alle vores skrevne materialer – i både digitale og fysiske formater.

Jobbet indebærer tæt kontakt og samarbejde med mode- og livsstilbranchen. Du får lederansvaret for studentermedarbejdere, som hjælper med at udføre diverse digitale- og SoMe-opgaver. Din primære arbejdsplads vil være på kontoret i Herning, men du skal forvente rejseaktivitet mellem vores to lokationer i Herning og København.

AssistentLouis Nielsen A/S, IkastAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Louis Nielsen A/S
Assistent

Louis Nielsen A/S, Ikast

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Ikast. Stillingen er tidsbegrænset frem til udgangen af juli med mulighed for forlængelse.

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder.

Louis Nielsen A/S
Salgsassistent - FieldsMESSAGE, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 08-12-2019
MESSAGESalgsassistent - Fields

MESSAGE, København

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse i vores butik i Fields. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen. Du drives af salg, har masser af gåpåmod og er motiveret for at drive og udvikle salget i butikken.

ARBEJDSOPGAVER

 • Salg - Opsøgende salg på gulvet og sikre kunden får den bedste hjælp i prøverummet
 • Kundeservice - Alle vores kunder skal have en fantastisk oplevelse, hver gang de besøger os
 • Visuel Merchandising - Nye varer skal have en plads i butikken og vores styleguide skal følges

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab.

Dutch/Flemish-speaking Customer Care & Operations Agentmiinto ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 09-12-2019
miinto ApSDutch/Flemish-speaking Customer Care & Operations Agent

miinto ApS, Copenhagen

As a customer care agent at Miinto you will be making a difference for our customers every day – both our end users and our business partners will be needing your help. You and the team work passionately to optimize the overall customer experience for service and quality. Is that what you love and are you highly proficient in spoken and written Dutch?

The primary tasks are to:

 • Manage the telephone support line, email case queue and live chat support (all channels)
 • Provide quick resolutions to inquiries regarding the website, products, returns and orders
 • Develop and maintain relationships with boutiques and partners to drive engagement
Kreativ konceptudviklerWODEN, AarhusAnsøgningsfrist: 01-12-2019
WODENKreativ konceptudvikler

WODEN, Aarhus

Er du af natur nysgerrig på det visuelle brand-udtryk, og brænder du for at skabe et stærkt brand-DNA med øje for detaljen og evnen til at eksekvere? Har du tilmed passion for bæredygtighed, og ønsker du at skabe et grønnere aftryk på dine omgivelser – så er det dig, vi leder efter.

WODEN søger en kreativ konceptudvikler, der har erfaring med grafisk opsætning og produktion, kan spotte modetrends og tendenser og udvikle en stærk visuel identitet, som styrker vores brand på tværs af kanaler. En person, der formår at udarbejde koncepter og materialer af høj kvalitet til alt ekstern kommunikation.

Business Analystmiinto ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 09-12-2019
miinto ApSBusiness Analyst

miinto ApS, Copenhagen

Miinto is going through an aggressive and exciting expansion plan in Europe and we are looking for a talented business analyst to join our marketing team who loves working with data – parsing, analyzing, investigating, interpreting, modeling, and extracting knowledge from large volumes of data to drive informed decision-making across the company. You thrive in the cross-section of research and entrepreneurship.

You will be asking questions and driving insight across the entire organization and solving problems that range from customer acquisition to marketplace efficiency. The team leads ambitious projects, interacts regularly with our leadership, tech, finance, and operations teams, and develops key strategic frameworks and models for all business areas. If you want to make a difference, grow your technical skill-set, and gain valuable strategic experience in a cross-functional team environment, we would love to meet you.

Salgsassistent 0-8 t/u - VesterbrogadeBall WholesaleAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Salgsassistent 0-8 t/u - Vesterbrogade
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ?
Ball Wholesale, København V
Ball Wholesale
StudiemedarbejderH&M Bloms ButikkerAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Studiemedarbejder
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
H&M Bloms Butikker, Skanderborg
H&M Bloms Butikker
StudiemedarbejderH&M ViborgAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Studiemedarbejder
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
H&M Viborg, Viborg
H&M Viborg
Butikschef - AmagerbrogadeBall WholesaleAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Butikschef - Amagerbrogade
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften?
Ball Wholesale, København S
Ball Wholesale
Business Developer & Operations AssistantSecond ChanceAnsøgningsfrist: 10-12-2019
Business Developer & Operations Assistant
Second Chance is a young, dynamic and growing start-up, trying to make the fashion industry more sustainable! We are based in Copenhagen and we provide a better?
Second Chance, København
Jobsincopenhagen
Butiksassistance søges til Wolford Boutique på StrøgetAnsøgningsfrist: 09-12-2019
Butiksassistance søges til Wolford Boutique på Strøget
Retail class= Vi søger salgsassistent på 16 timer pr. måned til Wolford butikken på Strøget i København.
Valby
Retail Knowledge
Country Sales Responsible, Austria and Switzerlandname it, BrandeAnsøgningsfrist: 29-11-2019
name itCountry Sales Responsible, Austria and Switzerland

name it, Brande

Do you speak German and English, and do you have solid sales skills? Do you want to take part in developing NAME IT’s position on the Austrian and Swiss market? Then you might be the one we need for an exciting position in our dynamic sales organisation.

We are looking for a structured Country Sales Responsible with great German and coordination skills to support our sales team in Austria and Switzerland.

As Country Sales Responsible, your primary task will be to ensure continuous sales growth on both markets, in collaboration with our sales team. You will serve as a sparring partner to our markets, and will be in continuous dialogue with our sales teams and country managers. In addition, you will carry out independent product and sales related tasks as well as various administrative tasks across the department.

Butikschef, PIECES StorkøbenhavnPIECESAnsøgningsfrist: 20-11-2019
PIECESButikschef, PIECES Storkøbenhavn

PIECES

Til vores PIECES-butik i Storkøbenhavn søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

KONSTRUKTØR - barselsvikariatOlino A/S, OdenseAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Olino A/SKONSTRUKTØR - barselsvikariat

Olino A/S, Odense

Brænder du for konstruktion og har generel interesse for mode? Og kan du bidrage på den tekniske side til produktudvikling og design?

Hos Olino A/S laver vi uniformer og serviceløsninger til nogle af verdens førende flyselskaber. Her får du 20 kolleger og bliver en del af vores Supply Chain-afdeling. Du deltager i vores udviklingsgruppe som ud over dig består af vores Supply Chain Manager, Supply Chain-koordinator og CEO/Salgschef. Du bliver bindeleddet til vores systue i Odense samt vores udenlandske systuer.

Om jobbet

 • Udarbejde mønstre, måleskemaer og gradueringer til nyudvikling samt specialmål
 • Kommentere pasform og formgivning i samarbejde med vores Supply Chain-koordinator
 • Godkende prøver til produktion
Butikschef PIECES, VimmelskaftetPIECES, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 06-12-2019
PIECESButikschef PIECES, Vimmelskaftet

PIECES, København

Til vores kommende PIECES-butik på Vimmelskaftet, KBH K, søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Supply Chain CoordinatorMagasin, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Magasin
Supply Chain Coordinator

Magasin, København

Som Supply Chain Coordinator er du med til at sikre, at der er varer på hylderne i de fysiske butikker og på onlineshoppen til vores 20 mio. årligt besøgende kunder. Vores SCM-team har ansvaret for hele processen fra dialogen med vores partnere og indkøbere til support for varemodtagelser og onlineshoppen samt daglig opfølgning på kvalitetsudfordringer og optimeringer af vareflowet.

Dine opgaver som Supply Chain Coordinator vil bl.a. være koncentreret omkring følgende:

 • Koordinering af leverancer, både til vores fysiske butikker og online
 • Kommunikation med hele værdikæden, både internt og eksternt
 • Fokus på optimering og udvikling af samarbejdet i forhold til et fysisk og elektronisk flow
 • Hotline og supportfunktion for en lang række interessenter
 • Oprettelse og vedligeholdelse af stamdata, herunder sortiment, ordre og faktura
Assistant Store ManagerSamsøe & Samsøe Kolding ApS Kolding StorcenterAnsøgningsfrist: 07-12-2019
Assistant Store Manager
Vi er i øjeblikket på udkig efter en ambitiøs og salgsdrevet Assistant Store Manager til vores butik i Kolding.
Samsøe Samsøe, Kolding
Samsøe Samsøe
StudiemedarbejderH&M FrederikssundAnsøgningsfrist: 07-12-2019
Studiemedarbejder
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
H&M Frederikssund, Frederikssund
H&M Frederikssund
Lagerkoordinator til tøj-outletkædes eksterne lagerEUROPA NEW FASHION ApSAnsøgningsfrist: 07-12-2019
Lagerkoordinator til tøj-outletkædes eksterne lager
Fuldtidstilling som lagerkoordinator på Stensmosevej 15, 2620 Albertslund.
EUROPA NEW FASHION ApS, Albertslund
Jobcenter
Customer Service Agent - DKH&M HENNES & MAURITZ A/S, GreveAnsøgningsfrist: 06-12-2019
H&M HENNES & MAURITZ A/SCustomer Service Agent - DK

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

H&M Online søger Customer Service Agent

Er du klar til at blive en del af et energisk team, hvor fantastisk kundeservice er i højsædet?

Som Customer Service Agent i H&M får du rig mulighed for at hjælpe og vejlede kunderne med alt fra vores digitale platforme til hvor en given vare kan findes.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde fantastisk service i alle situationer – din kontakt med kunden pr. telefon eller e-mail er afgørende for kundens shoppingoplevelse
 • Kommunikere tydeligt på skrift – en del af kontakten til vores kunder foregår skriftligt, og derfor er dine evner til at formulere dig tydeligt og korrekt afgørende
 • Altid være opdateret på H&M’s nyeste aktiviteter og tiltag – høj kvalitet og stor viden danner grundlaget for den bedste kundeservice
International Sales SupporterONLY & SONS, HerningAnsøgningsfrist: 05-12-2019
ONLY & SONS
International Sales Supporter

ONLY & SONS, Herning

Har du ambitioner om at at arbejde med nogle af branchens største kunder med fokus på England og Canada, og brænder du for at supportere et skarpt og dedikeret salgsteam? Er du struktureret, og vil du være med til at videreudvikle ONLY & SONS og sikre et optimalt produktfokus på tværs af vores eksportmarkeder?

Vi er lige nu på jagt efter en udadvendt og administrativt stærk Sales Supporter, der skal være med til at styrke vores internationale salgsteam. Opgaverne består i at sikre det daglige vareflow samt diverse opgaver indenfor salgs- og produktkoordinering.

Du vil blive en del af vores wholesale-team, og du får et selvstændigt job med en omskiftelig hverdag. Der er mange opgaver og deadlines, der konstant skal prioriteres i en hverdag præget af højt tempo.

Sales Responsible til DKs stærkeste plus-size brandONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 05-12-2019
ONLY
Sales Responsible til DKs stærkeste plus-size brand

ONLY, Brande

Er du en resultatdrevet sælger, der tænder på udfordringer og muligheden for at vækste Danmarks skarpeste brand til curvey segmentet?

ONLY Carmakoma er ONLYs linje til modebevidste plus-size piger, der ønsker mode, stærke priser og de bedste kvaliteter. I løbet af vores første to år har vi skabt et stærkt fundament, og vores position på markedet bliver stærkere dag for dag. ONLY CARMAKOMA vil være det foretrukne brand til plus-size pigen, og det er afgørende for vores vækst, at vi er klar til at yde en unik service til alle vores kunder.

Du får ansvaret for indsalg til alle vores danske wholesalekunder. Med dit udprægede servicegen og din fleksible tilgang til dine kunder sikrer du, at de altid oplever ONLY CARMAKOMA som en professionel samarbejdspartner. Stillingen indeholder rejseaktivitet, og det er afgørende for os, at du har lyst til at rejse.

IT SupporterBESTSELLER, AarhusAnsøgningsfrist: 05-12-2019
BESTSELLER
IT Supporter

BESTSELLER, Aarhus

Vil du udvikle dine IT-kompetencer i en global virksomhed? Er du vant til at håndtere VIP-personer, har du flair for IT, og er du serviceminded?

BESTSELLER IT Onsite er en afdeling med 9 ansatte i den Globale ServiceDesk fordelt ud på 4 lokationer - Brande, Aarhus, Hamburg og Malaga. Du vil hovedsageligt være tilknyttet vores Onsite-afdeling i Aarhus, som IT-tekniker på vores kontor på havnen. Her indgår du i et mindre, men engageret team, der arbejder med koordinering, support, bestilling, opsætning og vedligeholdelse af IT-udstyr og systemer. I forlængelse heraf vil dine opgaver bestå i klargøring af IT-udstyr til BESTSELLERs ansatte, vejledning, opsætning og support ude ved brugerne.

Mere konkret vil dine ansvarsområder indebære at:

 • Yde 1st level Onsite support til kontorer (primært Aarhus)
 • Support af topledelsen
 • Sikre at al registrering sker i henhold til guidelines (ITIL)
Project Engineer in R&DMærsk Container IndustriAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Project Engineer in R&D
Do you have an interest in the field of thermodynamics and some years experience with designing and testing of mechanic or mechatronics components?
Mærsk Container Industri, Tinglev
Sydjob
Supply Chain Coordinator Indkøb - Kongens NytorvMagasinAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Supply Chain Coordinator Indkøb - Kongens Nytorv
Som Supply Chain Coordinator er du med til at sikre, at der er varer på hylderne i de fysiske butikker og på onlineshoppen til vores 20 mio. årligt besøgende kunder.
Magasin, København
Magasin
Salgsassistent, 20 t/u - FisketorvetBall WholesaleAnsøgningsfrist: 06-12-2019
Salgsassistent, 20 t/u - Fisketorvet
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ?
Ball Wholesale, København V
Ball Wholesale
Produktstærk Buying ManagerONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 04-12-2019
ONLY
Produktstærk Buying Manager

ONLY, Brande

Strategisk vækst, produktudvikling og ledelse – er det dig? Vi søger en erfaren Buying Manager til branchens stærkeste plussize brand! Det er et strategisk karrierejob, hvor indflydelse og ansvar går hånd i hånd.

Du vil blive en del af et internationalt team, der er præget af stor kreativitet i en dynamisk atmosfære med høj energi. Vi værdsætter vores kultur med et åbent, ambitiøst og positivt miljø, hvor alle byder ind med ideer og hjælper hinanden. Hos os går det stærkt, og med vores tætte samarbejde salg, indkøb og design imellem, drives vi af succesen ved at skabe de bedste fashion kollektioner til kurvede kvinder.

Som Buying Manager er det dig der:

 • Holder overblikket og sikrer de stærkeste kollektioner med øje for vores markedsbehov
 • Sikrer den rette leverandørkæde
 • Implementerer vores indkøbsstrategi
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, SilkeborgAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Silkeborg

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordne lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Email Marketing Specialistname it, BrandeAnsøgningsfrist: 05-12-2019
name itEmail Marketing Specialist

name it, Brande

Are you passionate about email marketing and eager to put your skills and knowledge to use in an international fashion organisation?

We are looking for a determined and result-oriented Email Marketing Specialist, who can contribute to the continuous growth and development of our NAME IT B2C customer club.

You will assume a key role in the customer club team focusing on the implementation of tactical and strategic initiatives in our email marketing covering both e-commerce and retail. You will get every opportunity to put your experience into play to optimise and streamline the workflow. The role includes both operational and development tasks.

Your areas of responsibility will include:

 • Campaign planning, construction and deployment of emails and trigger flows
 • Follow-up on e-mail performance, A-B tests and KPIs
 • Analyses of focus areas and execution of decided actions
Salgsassistent 1-7 timer - FisketorvetHunkemöllerAnsøgningsfrist: 05-12-2019
Salgsassistent 1-7 timer - Fisketorvet
Vil du sælge populære lingeriprodukter?
Hunkemöller, København V
Hunkemöller
Floor Manager til dameafdelingenPhigo Fine Luxury ApSAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Floor Manager til dameafdelingen
Til vores kommende butik Phigo Fine Luxury, søger jeg en Floor Manager til dameafdeling.
Phigo Fine Luxury ApS, Svendborg
Jobcenter
1 Butiksassistent og 1 Butiksansvarlig i nyåbnet tøj-outletEUROPA NEW FASHION ApSAnsøgningsfrist: 01-12-2019
1 Butiksassistent og 1 Butiksansvarlig i nyåbnet tøj-outlet
COME OUT LET'S SHOP er et nyt skud på et tøjoutlet i Danmark, som havde første åbningsdag fredag den 14. juni 2019.
EUROPA NEW FASHION ApS, Slagelse
Jobcenter
Sales Supporter UKVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 01-12-2019
VERO MODA
Sales Supporter UK

VERO MODA, Aarhus

Er du struktureret, og motiveres du af at løse administrative opgaver? Vil du være en del af et ambitiøst og dedikeret salgsteam i et stærkt, internationalt modebrand?

VERO MODA søger en selvstændig og struktureret Sales Supporter til et barselsvikariat – en spændende rolle, hvor du vil få afgørende indflydelse på vores fortsatte vækst på det engelske marked.

Du indgår i et dynamisk team i VERO MODAs salgsafdeling, hvor du assisterer og supporterer vores salgsansvarlige, vores sælgere og vores Key Accounts. Vi er et sammentømret team, som alle arbejder mod ét fælles mål: at skabe vækst for VERO MODA på det engelske marked.

Som Sales Supporter, vil du dagligt skulle varetage selvstændige administrative og salgsrelaterede opgaver på tværs af afdelingen og sikre, at de bliver udført optimalt og effektivt. Dine opgaver inkluderer opfølgning på leverancer, ordrebehandling samt support mod vores salgsorganisation og kunder.

Social Media & Blogger (Intern Position)SEGEL ApSAnsøgningsfrist: 04-12-2019
Social Media & Blogger (Intern Position)
SEGEL is a new Danish brand that works towards a greener future.
SEGEL ApS, København
The Hub
International Marketing CoordinatorShaping New Tomorrow, AalborgAnsøgningsfrist: 03-12-2019
Shaping New Tomorrow
International Marketing Coordinator

Shaping New Tomorrow, Aalborg

Are you motivated and driven to become a part of a strong and fast-growing brand? Are you a natural coordinator and communicator with a good understanding of Fashion and eCommerce with an eye for multitasking in a dynamic growth environment?

SNT ApS

At Shaping new tomorrow, we are looking for our new International Marketing Coordinator. Shaping new tomorrow is a fast-growing Fashion Brand that started back in 2015 and has now developed into a strong growth company with more than 30 employees in Aalborg, Copenhagen and Portugal. We are looking to expand further, and you could be our new International Marketing Coordinator in Aalborg.

As a Marketing Coordinator you will act as a project leader and coordinator for our international marketing team. Besides that, you will act as a team leader for our marketing assistant(s) and intern(s).

Shaping New Tomorrow
Compensation & Benefits SpecialistBESTSELLER, Brande & StillingAnsøgningsfrist: 24-11-2019
BESTSELLER
Compensation & Benefits Specialist

BESTSELLER, Brande & Stilling

Vil du være det strukturerede og servicemindede ankerpunkt i en dynamisk organisation? Har du erfaring med indgåelse af kontrakter og levering af personalejuridisk rådgivning?

Så er du måske det næste teammedlem i gruppen af C&B Specialister, der leverer et højt fagligt serviceniveau på såvel operationelle som rådgivningsmæssige opgaver.

Du bliver en del af C&B specialistteamet sammen med 5 kompetente kolleger. Som C&B Specialist får du ansvaret for dit eget brand eller funktion, hvor du varetager personalejuridisk sparring, rådgivning om aflønning og udarbejdelse af kontrakter og provisioner. Med en bred kontaktflade i både PEOPLE og resten af organisationen, supporterer du dagligt ledere på alle niveauer og besvarer spørgsmål fra medarbejderne. Her vejleder og udfordrer du lederne i forhold til håndtering af svære personalesager, HR-systemmæssige udfordringer og kontraktmæssige forhold.

DeltidsansattePeak Performance, LyngbyAnsøgningsfrist: 22-11-2019
Peak Performance
Deltidsansatte

Peak Performance, Lyngby

Salgsassistance til Peak Performance General Store i Lyngby.

Som ansat hos os, skal du være med til at sælge og profilere varemærket på bedste vis. Af den grund er du en person som vægter service og skabelsen af gode kundeoplevelser højt og brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne i butikken. Du er aktiv orienteret og har gerne erfaringer med sports- og modetøj. Du trives med udfordringer, du er initiativrig og udadvendt og værdsætter en hverdag, hvor kundetilfredshed er et vigtigt mål.

Til dig tilbyder vi bl.a.:

 • En sjov arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab
 • Personlig træning og udvikling i hverdagen samt en forståelse for service på højt niveau
 • En udfordrende hverdag med højt tempo

Som assistance hos os, kommer du til at beskæftige dig med salg og kundeservice på et højt niveau. Du kommer også til at tage del i dagligdagens mange andre opgaver, såsom vareopfyldning, oprydning, visual merchandising m.v.

SalgselevLouis Nielsen A/S, GrenaaAnsøgningsfrist: 01-12-2019
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Grenaa

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål.

Louis Nielsen A/S
Salgskonsulent til unikt sko-konceptJoDisAnsøgningsfrist: 03-12-2019
JoDisSalgskonsulent til unikt sko-koncept

JoDis

Stillingen er en enestående chance for at få foden inden for i modebranchen og blive en del af et unikt koncept med et set-up inden for sko, som ikke er set før.

Jodis har lanceret et nyt dansk skobrand, som kreerer unikke sko-kollektioner bl.a. i samarbejde med tidens hotteste fashion influencers.

Kridt skoene på farten
Som salgskonsulent er du cirka 3 dage om ugen på farten i hele det danske land for at præsentere sko-konceptet til etablerede sko-, tøj- og modebutikker.

Har du gode salgsevner og måske endda en skofetich?

 • Der er flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du allerede har erfaring som kørende salgskonsulent. Alternativt har du erfaring inden for detail- og salgsbranchen, og du ved, hvad det indebærer at opsøge og besøge kunder rundt omkring i landet.
 • Det kan også være, at du har arbejdet i modebranchen og nu har lyst til at udvikle dine salgsevner.

Er du vores nye kollega?

SalgsassistentLouis Nielsen A/S, HolbækAnsøgningsfrist: 20-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Holbæk

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Butikssælger, førsteassistent til HillerødGlitter ApSAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Glitter ApS
Butikssælger, førsteassistent til Hillerød

Glitter ApS

I Glitter arbejder vi aktivt med hver kunde som kommer ind i vores butik. Derfor er det vigtigt at du elsker salg og motiveres af at at arbejde med højt opstillede mål. Du elsker at levere Glitters unikke sælgende service og style kunder med vores fine produkter.

For os er det vigtigt at tage vare på kunderne og yde den bedste service i branchen, så de vælger at komme tilbage. I Glitter vil vi have det sjovt når vi er på arbejde, så arbejdsglæden spreder sig i butikken og smitter af på kunderne. Naturligvis arbejder du efter vores kerneværdier: Vi tager eget ansvar, vi er engagerede, vi er betænksomme og alt er muligt!

Vi synes ekstra godt om dig hvis:

 • Du elsker handel og salg
 • Er udadvendt og elsker at sælge
 • Har et brændende engagement og en stærk interesse for mode og trends
Glitter ApS
Automation Manager MHEBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 02-12-2019
BESTSELLER
Automation Manager MHE

BESTSELLER, Haderslev

Do you want to lead the technical maintenance along with the implementation of new machinery at one of the largest, automated distribution centres in the Nordics? Can you develop and execute a data-driven maintenance strategy, focused on continuous improvement and close collaboration with our technical suppliers?

Your primary responsibility will be to ensure continuous operation on the entire MHE plant – 24/7/365. Furthermore, you will be responsible for the maintenance strategy in collaboration with our technical partners, who perform maintenance tasks for us, currently, employing approx. 30 people on a daily basis at our facilities.

Your primary tasks include:

 • Developing and implementing the maintenance strategy
 • Ensuring optimal collaboration and deliveries to internal stakeholders (Operations, Security and IT)
 • Developing and implementing Equipment Life Cycle Management
ButikschefMESSAGE, EsbjergAnsøgningsfrist: 02-12-2019
MESSAGEButikschef

MESSAGE, Esbjerg

Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Kan du sikre gode resultater og energisk og personlig service? Så er du måske vores nye Butikschef.

Som Butikschef får du ansvaret for den daglige drift af butikken, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal, udvikling og ledelse samt kommerciel merchandising. For at få succes i jobbet skal du gå forrest og få det bedste ud af dit team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder.

Ansvarsområder

 • Salg og kundeservice
 • Ledelse, oplæring, motivering og MUS samtaler
 • Visuel merchandising

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab.

Product ResponsibleVILA, StillingAnsøgningsfrist: 22-11-2019
VILA
Product Responsible

VILA, Stilling

Er du motiveret af at skabe håndgribelige resultater, og vil du spille en central rolle i at fremme VILAs succes på en række europæiske markeder?

Så kan det være dig, vi leder efter til en spændende nyoprettet stilling i vores Product Team.

I samarbejde med vores salgsansvarlige på vores europæiske markeder bliver det dit ansvar at sikre, at vi dækker vores markeders behov med vores kollektioner. Du vil være med i kollektionsopbygningen og hele vejen frem til fremvisning af kollektionen til vores kunder.

Du vil have din dagligdag i VILAs kreative afdeling, og med stor sparring fra alle salgskolleger in-house samt ude på markederne videreformidler du input og ideer til vores indkøbs- og designteam. Som en spændende del af jobbet besøger du vores salgsmarkeder så ofte som muligt og er i daglig kommunikation med dem for at aflæse og imødekomme deres behov.

AFDELINGSLEDER (BARSELSVIKAR) - SØNDERBORG - BORGEN SHOPPING/TEENZ-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 01-12-2019
AFDELINGSLEDER (BARSELSVIKAR) - SØNDERBORG - BORGEN SHOPPING/TEENZ-AFD.

NIELSENs

Vi søger en stærk og ambitiøs fuldtidsafdelingsleder som barselsvikar til Teenz-afdelingen (8-16 år) i NIELSENs i BORGEN Shopping i Sønderborg. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er en udadvendt ledertype som er parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

Som afdelingsleder i teenz-afdelingen, vil du sammen med butikschefen varetage den daglige ledelse samt være med til at præge udviklingen. Du går op i mode og ved hvad der rør sig blandt de unge.

VI TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
NIELSENs
DevOps EngineerBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 02-12-2019
BESTSELLER
DevOps Engineer

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Join us in creating a Cloud Native and agile development environment in BESTSELLER! We are looking for talented engineers with strong communication skills for our Engineering Services team.

Your primary focus will be the development and optimisation of the efficiency of our pipeline. You will manage a variety of components related to tooling, automation, continuous integration and deployment - and much more.

Your tasks include:

 • Continuous coding of a platform, making it easy for teams to deliver their ideas
 • Participating in and conducting workshops on the technologies of the pipeline for the development teams
 • Enhancing our development environment in collaboration with the developers and the rest of the Engineering Services team
 • Contributing to setting the direction for Cloud Native in BESTSELLER.
Mediegrafikerelevmiinto ApS, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 29-11-2019
miinto ApSMediegrafikerelev

miinto ApS, København

Miinto vokser hurtigt og har lagt en aggressiv vækststrategi i Europa for de næste 3 år. Derfor har vi brug for en talentfuld mediegrafikerelev, som vil være med til at sætte fodspor på Miintos fashion e-commerce. Kom med os på vores videre rejse.

Vi er et ungt og dynamisk firma, som arbejder passioneret for at forene alle modebutikker og brands i Europa på vores e-commerce platform for mode. Du vil blive en del af et internationalt, mangfoldigt team af dedikerede kolleger til både at inspirere og supportere dig.

Hvad skal du lave?

 • Designe nyhedsbreve
 • Online banners
 • Opsætning af SoMe-kampagner
Weekendmedarbejder/assistanceDRESSMANN A/S Fisketorvet Shopping CenterAnsøgningsfrist: 03-12-2019
Weekendmedarbejder/assistance
Dressmann A/S Dressmann er en af Nord-Europas største tøjkæder indenfor herretøj med omkring 380 butikker i fem lande.
DRESSMANN A/S Fisketorvet Shopping Center, København V
Jobcenter
StudiemedarbejderHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 03-12-2019
Studiemedarbejder
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Herning
Hennes & Mauritz A/S
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, FrederikshavnAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Frederikshavn

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
E-Commerce CoordinatorOrganic BasicsAnsøgningsfrist: 30-11-2019
E-Commerce Coordinator
We are looking for an exceptional, structured and very disciplined E-Commerce Coordinator who's motivated by a steep learning curve and a high degree of?
Organic Basics, København
Jobsincopenhagen
BEAUTY STYLE ADVISOR - BEAUTY HALLIllum A/SAnsøgningsfrist: 30-11-2019
BEAUTY STYLE ADVISOR - BEAUTY HALL
Kan du rådgive andre om beauty, trends og tendenser ?
ILLUM A/S, København K
ILLUM A/S
FULL-TIME SHOP ASSISTANTBy Malene BirgerAnsøgningsfrist: 30-11-2019
FULL-TIME SHOP ASSISTANT
By Malene Birger is looking for a new Sales Assistant, full-time, at our store in Magasin Kongens Nytorv, who can deliver an exceptional level of customer?
By Malene Birger, København
Jobsincopenhagen
Brand Office Trainee - DenmarkEstée Lauder CompaniesAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Brand Office Trainee - Denmark
Begin your career as Office Trainee. Come join our Nordic family! (Kontorelev med speciale i Administration ). About The Estée Lauder Companies.
Estée Lauder Companies, Vallensbæk
Jobsincopenhagen
AMBITIØS OG ERFAREN SOUSCHEFNEYE A/S, GreveAnsøgningsfrist: 28-11-2019
NEYE A/S
AMBITIØS OG ERFAREN SOUSCHEF

NEYE A/S, Greve

Til vores butik i Waves Shoppingcenter søger vi en stærk og motiveret Souschef med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik for de kommende år. Din rolle som souschef bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikslederen.

Du bliver Butikslederens højrehånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet, samt det gode formål er i fokus.

NEYE A/S
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, HillerødAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Hillerød

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Hillerød.

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordner lettere administration.

Louis Nielsen A/S
KonstruktørMESSAGE, HjørringAnsøgningsfrist: 29-11-2019
MESSAGEKonstruktør

MESSAGE, Hjørring

Er du en struktureret, erfaren eller best-in-class nyuddannet konstruktør, som lægger vægt på at levere kvalitet?

Vi har netop nu brug for en konstruktør, som har lyst til at være del af et dynamisk team, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med vores design-, og indkøbsteam.

Du vil blive en del af et travlt og passioneret team bestående af designere, indkøbere og konstruktører i et ambitiøst miljø, hvor vi har en uformel og dynamisk omgangstone. Du vil sammen med dine kollegaer arbejde målrettet med at skabe salgsrigtige produkter ud fra trends, hastighed, pris og kvalitet.

Jobbet

 • Udarbejde måleskemaer og gradueringer
 • Kommentere pasform og formgivning i samarbejde med vores designer og indkøber
 • Deltage i produktions gennemgang sammen med indkøbere og designere
SÆLGER til SKORINGEN i ViborgTøttrup Viborg ApSAnsøgningsfrist: 15-11-2019
SÆLGER til SKORINGEN i Viborg
Er du en af Midtjyllands bedste sælgere, så er det sikkert dig vi mangler.
Tøttrup Viborg ApS, Viborg
Jobcenter
SalgsassistentSamsøe & SamsøeAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Salgsassistent
Vi søger lige nu deltids salgsassistenter til vores butik i Værnedamsvej.
Samsøe Samsøe, København V
Samsøe Samsøe
DesignerVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 22-11-2019
VERO MODA
Designer

VERO MODA, Aarhus

Er du en passioneret designer, som gennem din kreativitet skaber kommercielle designs? Vil du være en del af kernen i en international, dynamisk modevirksomhed – og sætte dit præg på tusindvis af kvinders garderober verden over?

Så er du måske den designer vi leder efter til vores inspirerende og kreative design-team.

Du får en vigtig rolle i udviklingen af vores main kollektioner, som er af afgørende betydning for VERO MODAs succes. Du vil arbejde med vores 8 årlige kollektioner indenfor væv og jersey. Her tager du naturligt del i hele designprocessen - fra idé til det færdige produkt. Du vil få mulighed for at gå i dybden med udviklingen af lækre og kommercielle designs samtidig med, at du arbejder i et dynamisk flow med flere kollektioner på samme tid. Du sikrer i samarbejde med resten af teamet, at vores produkter konstant udvikles og optimeres i forhold til trend, hastighed og kvalitet.

Head of BIBloomAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BloomHead of BI

Bloom recruiting on behalf of miinto ApS in Copenhagen

Join Miinto on their journey to disrupt and reinvent the fashion industry

For our client Miinto, we are looking for an experienced Head of Business Intelligence, who are passionate about developing highly data-driven e-commerce or similar industries.

You will be responsible for developing and implementing strategic growth strategies that will help Miinto grow and increase market share in Business Line with significant measurable bottom line impact. You will be in charge of developing the team of BI profiles and business analysts, who are supporting business development, sales management processes, advanced analytics and insights, financial modelling, marketing strategies, strategic planning and production staffing optimization.

SalgsassistentLouis Nielsen A/S, HaderslevAnsøgningsfrist: 27-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Haderslev

Louis Nielsen har forrygende succes og søger derfor endnu en kundeglad og serviceminded Salgsassistent til vores butik i Haderslev.

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Hos Louis Nielsen bliver du en del af et stærkt og professionelt team med dygtige og engagerede kolleger, som med fælles støtte og motivation sørger for at bibeholde Louis Nielsens velkendte høje kundeservice og kliniske standard. Omgangstonen er uformel, og vores firmakultur er præget af pionerånd og en positiv indstilling til fremtiden.

Louis Nielsen A/S
Trainer for BESTSELLER AcademyBESTSELLER, Brande & AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
Trainer for BESTSELLER Academy

BESTSELLER, Brande & Aarhus

Can you develop people, enabling them to deliver on business goals? Then this is your opportunity to utilise your skills in a complex training environment that puts demands on your ability to continuously adapt to purpose, target audience and setting.

Your primary responsibility will be to conduct training, based on existing tools and processes, as well as develop our training material so that we continue to provide optimal support to our business – whether training in leadership, retail skills or personal efficiency.

More specifically, your work includes:

 • Conducting training in management, leadership and operations globally
 • Conducting training in existing leadership programmes
 • Developing our training tools and programmes to support the overall business goals
 • Tailoring training programmes to specific needs/requests from brands or functions
 • Assisting with conducting workshops and one-day trainings.
International Business Trainee - IT AnalystBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee - IT Analyst

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you a graduate with a natural interest in IT, digitalization & business processes? And would you like to join a global and innovative IT organisation with the ambition to digitalize a global fashion company?

You will be a part of a team focusing on optimizing and evolving the first part of the BESTSELLER value chain, working with styles design and creation, supplier collaboration, sourcing and sustainability. It is an area with great strategic focus, as “digital first” and the digitalization of our full value chain bears many opportunities for us as a business. You will team up with a small group of analysts and developers, each with insights about various aspects of our products, technologies and engineering practices. Together, we always search for new ways of creating value, while continually improving our existing solutions.

Digital Office Trainee - DenmarkEstée Lauder CompaniesAnsøgningsfrist: 30-11-2019
Digital Office Trainee - Denmark
Begin your career as Office Trainee. Come join our Nordic family! (Kontorelev med speciale i Digital Handel). As Digital Office Trainee in Estée LauderCompanies?
Estée Lauder Companies, Vallensbæk
Jobsincopenhagen
International Business Trainee in E-commerceBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee in E-commerce

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an ambitious graduate with a passion for e-commerce? And would you like to learn the perspectives of working with online shops in global and fast-paced organisation?

In BESTSELLER, each of our brands has their own online shop, and, on a daily basis, they are all supported and guided by our central E-commerce Department in Amsterdam. As an E-commerce IBT, you will have the opportunity to be trained within and learn the perspectives of e-commerce locally at a brand as well as centrally to obtain an understanding of both areas and how they are linked together.

The E-commerce specialist field is broad, covering many different aspects from the more fashion-related areas to the more technical functions. We match your individual competencies and wishes but strive to ensure that you are exposed to the comprehensive picture of E-commerce in BESTSELLER.

International Business Trainee in BuyingBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee in Buying

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an ambitious and proactive team player who is passionate about fashion? Are you motivated by starting up new collections, building strong relationships to suppliers and negotiating the best prices and qualities?

Each of BESTSELLER’s brands has its own buying team working either on a main or express collection focusing on specific product groups and suppliers. As a Buying IBT, you will become part of one of those teams and will be working on and learning about the product development process in one of BESTSELLER’s brands.

You will also work closely together with Design and Sales to create the best collections. Your tasks are among others to handle the day to day business when developing a collection and transforming a sketch from design into an actual garment. This includes the buying of new qualities, fine-tuning of the first sample and, finally, placing the purchase orders.

Project Manager - Store Design/Store ProjectJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 22-11-2019
JACK & JONES
Project Manager - Store Design/Store Project

JACK & JONES, Brande

Brænder du for at stå i spidsen for ledelsen og eksekveringen af vores prædefinerede butikskoncept i forbindelse med butiksåbninger over hele verden?

Som projektleder bliver du ansvarlig for 20-30 årlige projekter fordelt på forskellige markeder. Her sikrer du et godt samarbejde med leverandører og tager ansvar for håndteringen af butiksåbninger - fra lejeaftalen er underskrevet til butikken er åbnet. Du bliver ansvarlig for hele processen fra start til slut, inklusive budgettering, planlægning, kick-off-møder med byggefirmaer samt afslutning af konstruktionen. Det er vitalt, at du fokuserer på pris, tid og kvalitet i alle faser af projektet, og det er samtidig essentielt, at du er i tæt dialog med vores leverandører for at bevare et konstant overblik over dine igangværende projekter.

Da du vil være ansvarlig på projekter på flere forskellige markeder, kan du forvente ca. 50 rejsedage årligt.

International Business Trainee in Retail ManagementBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee in Retail Management

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you the kind of person who always strives to make an impact in all aspects of your job? And do you want to kick-start your career in a global and visionary retail company?

Retail Management is a broad specialist field offering you diverse and exciting learnings and experiences from several different aspects of our retail business - retail planning, store design, visual merchandising, daily store operation and general management of our stores.

As a Retail Management IBT, you will contribute to continuously develop and improve our retail concepts for our brands’ retail stores around the world. Regardless of the area within retail you focus on, you will join an energetic team of colleagues whose focus is always on our end-consumer. You cooperate closely with the rest of the BESTSELLER organisation, and you will thus obtain a strong understanding of and insights into BESTSELLER’s business setup.

International Business Trainee in Sales ManagementBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee in Sales Management

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Do you often get compliments for your interpersonal skills? And would you love to bring these competences into play in a global and fast-paced sales organisation?

As an IBT in Sales Management, you will join a team of energetic sales colleagues with a passion for fashion.

In BESTSELLER, Sales has two overall directions: Wholesale and Retail Sales. As an IBT in Sales Management within Wholesale, you will have a close cooperation with the local Sales Representatives in your market(s). One of your responsibilities is to continuously serve current and potential customers in order to create good relations and ensure the constant improvement of our sales. Being an IBT in Sales Management within Retail means that you, among other tasks, ensure that we have the right products in our chain stores at the right time in close cooperation with District Managers and Partners.

International Business Trainee in DesignBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee in Design

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an innovative and creative designer who is passionate about leaving your mark on BESTSELLER’s future collections? And would you like to get best-practice experience on how to combine creativity with business sense?

As a Design IBT at BESTSELLER, you will be able to explore and select the strongest fashion trends from the international catwalks, subcultures, web bloggers, etc. and transform them into sellable yet aesthetic new fashion styles.

During the two years as an IBT, you will experience all aspects of the design process - from brainstorming to final product. Your daily tasks will include drawing styles and commenting on shape and fitting together with our pattern designers. You will quickly build a broad network as you communicate with our international suppliers, collaborate with buyers, and receive feedback and comments from our sales team in order to learn about our market needs and demands.

Junior Digital Marketing Specialist Netherlands/Belgiummiinto ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 29-11-2019
miinto ApSJunior Digital Marketing Specialist Netherlands/Belgium

miinto ApS, Copenhagen

Are you result-driven, excited about data, and do you have an interest in digital marketing?

We are looking for a motivated and hardworking junior digital marketing specialist to take care of our Dutch and Belgian market. You’ll be part of a young and vibrant team of digital marketeers that are each responsible for their respective markets. You’ll work together with all the different disciplines within the marketing team to reach the best result possible. Working in the digital marketing team at Miinto means a lot of freedom, responsibilities, and big budgets, making it a unique opportunity to make a real impact on the business.

Key responsibilities

 • Execute the digital marketing strategy for the Dutch and Belgian market
 • Drive and optimize Google Ads, Facebook Ads, Bing Ads, and Affiliates
 • Evaluating your work through data analysis
International Business Trainee in FinanceBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2019
BESTSELLER
International Business Trainee in Finance

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an ambitious graduate with a natural interest in finance? Are you looking for an opportunity to experience the financial area from different perspectives and be part of a global and fast-paced organisation?

Group Finance is an ambitious and cross-organisational function in BESTSELLER, which supports the entire business with a broad range of services and deliverables. We support with high-quality accounting and reporting, optimization of business and financial processes as well as recommendations through value-adding analyses and performance follow-up.

In Group Finance, our purpose is clear: our 150 dedicated colleagues in Group Finance in Denmark enable colleagues across brands, countries and departments to deliver profitable growth to BESTSELLER.

Juleassistance til b.young HorsensDK Company Vejle A/SAnsøgningsfrist: 22-11-2019
Juleassistance til b.young Horsens
Har du en drøm om en karriere i modebranchen?
DK Company Vejle A/S, Horsens
Jobcenter
Salgsassistenter til City 2, deltid og fuldtidVILA, TaastrupAnsøgningsfrist: 18-11-2019
VILA
Salgsassistenter til City 2, deltid og fuldtid

VILA, Taastrup

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded salgsteam i vores VILA-butik i City 2.

Som salgsassistent, enten fuldtid eller deltid, er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer. Som salgsassistent hos VILA bliver du trænet i salg og service, kommunikation og butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken. Dine ansvarsområder inkluderer:

 • Servicering og vejledning af kunder
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Arbejde med lagerstyring samt vareopfyldning
 • Planlægning og gennemførelse af salgsaktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
SalgselevLouis Nielsen A/S, SilkeborgAnsøgningsfrist: 24-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Silkeborg

Louis Nielsen i Silkeborg søger salgselev med ambitioner!

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, FrederikssundAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Frederikssund

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Salgsassistent, 0-8 timer - HelsingørBall WholesaleAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Salgsassistent, 0-8 timer - Helsingør
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ?
Ball Wholesale, Helsingør
Ball Wholesale
Butiksassistentname it, KøgeAnsøgningsfrist: 28-11-2019
name itButiksassistent

name it, Køge

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for name it? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i name it-butikken i Køge bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Job Etudiante H/F à Bruxelles City 2 - 10hHunkemöllerAnsøgningsfrist: 29-11-2019
Job Etudiante H/F à Bruxelles City 2 - 10h
Chez Hunkemöller, nous avons à c?ur de recruter du personnel de qualité pour travailler dans nos boutiques.
Hunkemöller, Greve
Hunkemöller
Director Retail Excellence EMEAPANDORA A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 27-11-2019
PANDORA A/SDirector Retail Excellence EMEA

PANDORA A/S, Copenhagen

Do you have a keen interest in retail operations and in contributing to the continued journey of being a world class retailer, keeping our stores and customers at the center of what we do? Then join us as our new Director, Retail Excellence and become a part of a team working to strengthen the foundation for commercial execution at store level in our EMEA markets.

We are looking for a Director of Retail Excellence for EMEA, who will be driving the Retail Operations and Retail Excellence agenda in the EMEA region, by working closely with the sales teams in our markets as well as several functions in the region and on a global level to deliver on this agenda.

The EMEA regional Retail Excellence team supports our sales organizations. We support with tools, processes and information to drive store productivity and remove complexity.

Ambitiøs og erfaren salgsassistent til vores butik i SønderborgNEYE A/SAnsøgningsfrist: 20-11-2019
NEYE A/S
Ambitiøs og erfaren salgsassistent til vores butik i Sønderborg

NEYE A/S

Til vores butik i Borgen, Sønderborg søger vi en motiveret og målrettet Sælger med masser af energi, gode samarbejdsevner og lysten til at skabe gode resultater. Jobprofil:

Salgsassistent med et naturligt salgstalent, som har erfaring fra detailhandel og gerne modebranchen. Du har evnen til at skabe kundekontakt, opbygge gode kunderelationer, samt skabe mersalg og god stemning i butikken.

 • Du elsker at sælge, inspirere og videreudvikle salget
 • Du har en kundeorienteret serviceopfattelse
 • Du er selvstændig og ikke er bange for at tage fat
 • Du er proaktiv, initiativrig og viser engagement i jobbet
 • Du har et højt energiniveau og en positiv livsindstilling
NEYE A/S
Butikschef, ONLY STORES, Frederikssund SillebroenONLYAnsøgningsfrist: 26-11-2019
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Frederikssund Sillebroen

ONLY

Til vores ONLY-butik i Frederikssund Sillebroen søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Key Account supporterJBS Textile Group A/S, HerningAnsøgningsfrist: 15-11-2019
JBS Textile Group A/SKey Account supporter

JBS Textile Group A/S, Herning

Vi søger en analytisk stærk og struktureret profil, der vil få ansvaret for at servicere JBS Textile Groups online key accounts og enkelte offline. Du kommer til at arbejde med et bredt udvalg af virksomhedens brands fx JBS, CR7, Decoy, Resteröds og kommer til at have daglig dialog med både danske og udenlandske kunder. Det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på engelsk i både skrift og tale.

Din primære opgave er driften af vores key accounts, hvor du står for levering af vareoplysninger, billeder etc. samt sikrer at både data- og vareflow kører til værdi for både JBS Textile Group og vores kunder. Derudover løbende overvågning af vores online kunder, hvor du sikrer en fyldt lagerbeholdning og en pæn præsentation af virksomhedens brands i samarbejde med kunden.

Deltids- og timeansattePilgrim A/S, Greve og TaastrupAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Pilgrim A/S
Deltids- og timeansatte

Pilgrim A/S, Greve og Taastrup

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEKONCEPT?

Pilgrim søger fleksible og ansvarlige deltidsansatte til 15-25-timers stillinger som kan åbne vores butikker min. 3 gange om ugen i Waves eller City2. Derudover søger vi timeansatte på 5-15 timer om ugen til Waves og City2.

Du har måske erfaring fra butiksbranchen? (Dette er en fordel, men ikke et krav). Du er udadvendt, har en super energi og et humør der smitter andre? Du elsker mode og smykker?

Vi ønsker at give vores kunder en fantastisk og unik serviceoplevelse i butikkerne, og vores personale er vores vigtigste aktiv for at opnå dette mål. Vil du være en del af vores team - være med til, at gøre en forskel for at opnå nye højder og unikke kundeoplevelser? Så kan det være dig, som vi leder efter.

Pilgrim A/S
Senior IT Project ManagerBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 26-11-2019
BESTSELLER
Senior IT Project Manager

BESTSELLER, Haderslev

Are you a highly experienced IT Project Manager and can you lead complex and business-critical IT projects in a global logistics department?

As Senior IT Project Manager, you are responsible for the entire project lifecycle – from scoping and planning to execution, monitoring and control – ensuring that projects are delivered within the time, budget and quality that has been lined out.

You serve as the tie between external suppliers and internal stakeholders, with whom you continuously follow up to ensure that all systems and processes are in tune with the needs of the business. Consequently, you will be instrumental in ensuring that our logistics organisation is always supported by optimal IT solutions.

Fotografassistent/FotografelevPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 26-11-2019
PIECESFotografassistent/Fotografelev

PIECES, Aarhus

Har et skarpt visuelt øje? Vil du bidrage til at producere flotte billeder til et internationalt modebrand?

PIECES søger nu en yderst motiveret og energisk fotografassistent eller fotografelev, som vil supportere vores fotostudie i det daglige arbejde med at producere billedmateriale til forskellige formål.

Som fotografassistent/fotografelev i PIECES bidrager du til en høj kvalitet på vores fotomateriale. Din primære opgave vil være at skyde packshots/produktbilleder til vores interne kataloger, samt at assistere vores øvrige fotografer i diverse daglige opgaver.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Skyde produktbilleder/packshots af PIECES' kollektioner – tasker, sko, tøj og smykker
 • Assistere fotograferne i det daglige arbejde
 • Diverse digitech-opgaver som kategorisering af billedarkiv, upload, download og kvalitetskontrol
 • Lettere retouchering og andre fotoopgaver
 • Projektopgaver som kreative oplægninger m.m.
SalgselevLouis Nielsen A/S, HerlevAnsøgningsfrist: 25-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Herlev

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag, hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
SalgselevLouis Nielsen A/S, SkanderborgAnsøgningsfrist: 25-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Skanderborg

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Louis Nielsen A/S

Din funktion indeholder en stor grad af ansvar for egne beslutninger og frihed til at rådgive og vælge det bedste for kunden. Det er derfor afgørende, at du har talent for at give en god service, samt være imødekommende og tillidsvækkende i din omgang med kunder.

Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone, hvor betydningen af gode oplevelser for både medarbejdere og kunder mærkes.

Hvis du har karrieredrømme og ambitioner om at blive partner og medejer af din egen butik, kan dette også være en mulighed på sigt. En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer.

Louis Nielsen A/S
Butikschef, ONLY STORES, Rødovre CentrumONLYAnsøgningsfrist: 26-11-2019
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Rødovre Centrum

ONLY

Til vores ONLY-butik i Rødovre Centrum søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
Juleassistancemr. harrisAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Juleassistance
Vi forventer at du har kan bevare overblikket i travle perioder at du kan arbejde sammen i et team at du kan udvikle dig i henhold til...
mr.harris, Kgs. Lyngby
mr.harris
Social Media & Blogger (Intern Position)SEGEL ApSAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Social Media & Blogger (Intern Position)
SEGEL is a new Danish brand that works towards a greener future.
SEGEL ApS, København
The Hub
Freelance designerKintobeAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Freelance designer
We are a young lifestyle brand and we are sending our very first urban and sustainable bag collection on the streets in short time.
Kintobe, København V
The Hub
Salgsassistent, Ringehjelp - MoldeBall WholesaleAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Salgsassistent, Ringehjelp - Molde
Trives du i et engasjert og resultatorientert miljø i en internasjonal kjede i rivende utvikling hvor lidenskap for salg og mote er drivkraften.
Ball Wholesale, Norge
Ball Wholesale
Salgsassistent 0-8 timer - SønderborgBall WholesaleAnsøgningsfrist: 26-11-2019
Salgsassistent 0-8 timer - Sønderborg
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ?
Ball Wholesale, Sønderborg
Ball Wholesale
Interior Design SpecialistONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 25-11-2019
ONLY
Interior Design Specialist

ONLY, Brande

Do you thrive in the fields of interior and furniture design, and are you motivated by ensuring that the ONLY brand is reflected in all our showrooms?

ONLY is on the lookout for a creative and passionate Interior Design Specialist who will contribute to develop the ONLY showrooms, exhibitions and shop in shops.

Your job is to spread ONLY's visual message by creating strong and inspiring surroundings for our customers and colleagues. Your primary responsibility is to ensure that ONLY’s brand direction is reflected in our activities involving our wholesale business. Your main focus will be on decorating our showrooms and supporting our Expression Responsible in all activities.

You will:

 • Contribute to a unique and inspiring experience within ONLY showrooms, exhibitions, fairs, shop in shops and HQ
 • Ensure high level on furniture design and function
 • Participate in design of shop- and showroom concepts
Styling SpecialistONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 25-11-2019
ONLY
Styling Specialist

ONLY, Brande

Are you a natural at recognizing and reacting to the latest trends? Would you like to be the person who ensures that ONLY’s brand direction is reflected in our surroundings?

ONLY is on the lookout for a creative and passionate stylist who will contribute to develop the ONLY showrooms, exhibitions and events.

As our new stylist, you become part of ONLY’s Project Department in Brande. You will join a team consisting of five colleagues, who collaborate on creating, developing and implementing all creative assets within the ONLY wholesale activities. Team spirit is a key word for us – we support each other in reaching our common goals while we, at the same time, focus on the individual development opportunities of each team member. In the team we have a can-do attitude, we communicate openly and challenge each other positively to always do better than yesterday.

Communication & Graphic SpecialistONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 25-11-2019
ONLY
Communication & Graphic Specialist

ONLY, Brande

Are you a natural at creating edgy communication and graphic effects? Would you like to be the person who ensures that ONLY’s brand direction is reflected in our surroundings?

ONLY is on the lookout for a creative and passionate Communication & Graphic Specialist, who will contribute to develop the ONLY showrooms, exhibitions, shop in shops, HQ and events.

As our new Communication & Graphic Specialist, you become part of ONLY’s Project Department in Brande. You will join a team consisting of five colleagues, who collaborate on creating, developing and implementing all creative assets within the ONLY wholesale activities. Team spirit is a key word for us – we support each other in reaching our common goals while we, at the same time, focus on the individual development opportunities of each team member. In the team we have a can-do attitude, we communicate openly and challenge each other positively to always do better than yesterday.

ButikschefVERO MODA, HillerødAnsøgningsfrist: 25-11-2019
VERO MODA
Butikschef

VERO MODA, Hillerød

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Vero Moda Hillerød?

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

ButikschefVILA, OdenseAnsøgningsfrist: 25-11-2019
VILA
Butikschef

VILA, Odense

Trives du i en travl hverdag, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VILA-butik?

Som butikschef får du en nøgleposition i arbejdet med at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i vores butik i Rosengårdcentret.

Du har ansvaret for butikkens drift og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, visual merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift. Yderligere vil du:

 • Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver såsom planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer
 • Uddanne og træne nye såvel som erfarne medarbejdere
 • Sikre at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
Salgsassistent 1-7 timer - HorsensHunkemöllerAnsøgningsfrist: 23-11-2019
Salgsassistent 1-7 timer - Horsens
Vil du sælge populære lingeriprodukter?
Hunkemöller, Horsens
Hunkemöller
Sales Apprenticemama·licious, AarhusAnsøgningsfrist: 22-11-2019
mama·licious
Sales Apprentice

mama·licious, Aarhus

Do you possess a high drive and strong language skills? If you are interested in fashion and want to join a dynamic team, then this is your chance to take on a challenging and rewarding two-year education as sales apprentice in an international fashion company.

We are looking for an administrative sales apprentice for a versatile educational programme with MAMALICIOUS.

As a Sales Apprentice at MAMALICIOUS you will get every opportunity to develop both personally and professionally. Concurrently with your work at MAMALICIOUS – the practical element of your education – you will join the rest of BESTSELLER’s Sales Apprentices for a theoretical education, consisting of a total of nine modules of one week’s duration. Here you will look into subjects such as product knowledge, personal sales, sales planning, international trade, space management, etc.

Butikschef, ONLY STORESONLY, TønderAnsøgningsfrist: 15-11-2019
ONLY
Butikschef, ONLY STORES

ONLY, Tønder

Til vores ONLY-butik i Tønder søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Arbejdsområder:

 • Servicere vores kunder ved kassen og ved prøverum
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge salgsaktiviteter og events i butikken i samarbejde med medarbejdere
Customs AssistentBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 22-11-2019
BESTSELLER
Customs Assistent

BESTSELLER, Haderslev

Er du grundig og struktureret og trives du med administrative opgaver? Har du tilmed sans for detaljen?

Vi søger en Customs Assistant til vores logistikcenter i Haderslev, hvorfra vi håndterer alle BESTSELLERs globale aktiviteter.

Du indgår i Customs-teamet, bestående af otte kolleger, hvis fornemmeste opgave er at supportere hele BESTSELLER med viden inden for international told, import og eksport. Du bliver en del af en dynamisk afdeling, hvis input er afgørende for et effektivt flow af varer og information på tværs af BESTSELLERs brands og markeder.

Som Customs Assistant vil dit primære ansvar være at understøtte hele BESTSELLER med viden om tarifering af styles, men over tid, i takt med din udvikling, vil du også varetage andre administrative opgaver. Du vil få et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen, og i særdeleshed vores import- og eksportspeditionsafdelinger, samt indkøbsafdelinger, som du dagligt sparrer med.

Ass. butikschef, ONLY STORES, Greve WavesONLYAnsøgningsfrist: 21-11-2019
ONLY
Ass. butikschef, ONLY STORES, Greve Waves

ONLY

Til vores ONLY-butik i Greve Waves søger vi en udadvendt og serviceminded ass. butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye ass. butikschef!

Som ass. butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Som ass. butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Assisterende Butikschef til Message Aalborg CityMESSAGEAnsøgningsfrist: 21-11-2019
MESSAGEAssisterende Butikschef til Message Aalborg City

MESSAGE

Er du vild med at tage ansvar, lede og har du et hjerte, der banker for salg, kundeservice og mode? Så har vi jobbet til dig!

Som Assisterende Butikschef fungerer du som Butikschefens højre hånd. Sammen skal I gå forrest og få det bedste ud af jeres team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder.

Stillingen er på 40 timer pr uge.

Udover at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Salg og kundeservice
 • Motiverende ledelse af medarbejdere
 • Visuel merchandising
 • Samarbejde med ledergruppen for at optimere butikkens resultater
 • Hurtig og effektiv håndtering af nye varer
Udviklingsorienteret økonomiansvarlig søges til vækstende modevirksomhed i København KProSelectionAnsøgningsfrist: 19-12-2019
ProSelectionUdviklingsorienteret økonomiansvarlig søges til vækstende modevirksomhed i København K

ProSelection søger for kunde

Som økonomiansvarlig bliver du ansvarlig for økonomifunktionen fra A-Z i en kreativ virksomhed, der er i stor udvikling. Du vil få en alsidig og spændende hverdag, hvor du har gode muligheder for at tilrettelægge og udvikle opgaverne. Desuden vil du få ledelsesansvar for en medarbejder, som vil bistå dig i varetagelsen af de daglige opgaver i bogholderiet.

Du vil blive en del af en virksomhed indenfor modebranchen, der i dag er et kendt mærke både nationalt og internationalt. Da virksomheden gradvist er vokset, er der nu behov for at professionalisere virksomhedens økonomifunktion og sikre, at processer optimeres og systematiseres.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Debitor- og kreditorstyring
 • Finans
 • Afstemninger
Salgsassistent 37 timerVERO MODA, RingkøbingAnsøgningsfrist: 19-11-2019
VERO MODA
Salgsassistent 37 timer

VERO MODA, Ringkøbing

Til vores VERO MODA-butik i Ringkøbing søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
Talent Attraction Specialistmiinto ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 17-11-2019
miinto ApSTalent Attraction Specialist

miinto ApS, Copenhagen

Are you a passionate and driven recruiter looking for a challenging position characterised by pace, development and an international environment? Then you may be the one we are looking for to join our People & Culture team and devote your efforts to support Miinto’s growth ambitions.

We are a dynamic and young company, passionately working to connect all fashion boutiques and brands in Europe on our platform. We are transforming the fashion industry, and we expect to triple our business over the next three years.

You will become part of an international, diverse team of ambitious and dedicated subject matter experts to inspire and support you. The bar to join Miinto is high; we work hard, but we also take time to celebrate our successes, have fun and build relationships via frequent social activities. Our team consist of two colleagues in Copenhagen and two in Warsaw. We support the entire organisation in all HR matters.

Butikschef, ONLY STORES, Næstved StorcenterONLYAnsøgningsfrist: 18-11-2019
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Næstved Storcenter

ONLY

Til vores ONLY-butik i Næstved Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Butiksassistentname it, ViborgAnsøgningsfrist: 18-11-2019
name itButiksassistent

name it, Viborg

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for name it? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i name it-butikken i Viborg bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service. Når du starter, bliver du trænet i salg og service, kommunikation samt butikkens nøgletal, så du kan skabe succes for både kunden, dig selv og butikken.

Konkret vil dine opgaver inkludere

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
SalgselevLouis Nielsen A/S, BrønderslevAnsøgningsfrist: 15-11-2019
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Brønderslev

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
Salgsansvarlig til modebranchenPRO&COAnsøgningsfrist: 04-12-2019
PRO&COSalgsansvarlig til modebranchen

PRO&CO søger for Tex-Time i Herning

Har du erfaring med salg til modebranchens kæder og key accounts i Danmark og Skandinavien? Er gedigent købmandskab og et højt drive en naturlig del af dit DNA? Så får du her muligheden for at blive en del af teamet hos Tex-Time, der er kendt for at levere de nyeste trends til sport- og fashionbranchen.

Tex-Time er allerede veletableret på det danske marked og ønsker nu at skabe samme stærke fundament på særligt det svenske og finske marked. Derfor søger vi dig, der med stor brancheerfaring skaber både resultater og gode og langvarige relationer til skandinaviske kæder og key accounts i sport- og fashionbranchen.

Dine primære opgaver vil være:

 • Salg og kontakt til kunder i Danmark og Skandinavien
 • Opsøgende salg til nye kunder
 • Servicere kunder både før og efter selve salget
PRO&CO

Bliv opdateret på branchenyt


Modtag TØJ – Fashion & Business Trends’ nyhedsmail. TØJ giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste nyheder fra den danske modebranche, og tager dig med bagom branchen.

 

Du er nu tilmeldt. Tjek din indbakke.