Jobs i modebranchen

Oversigt over jobs i modebranchen fra Jobindex.

200 jobs.

Sorter på: Firmanavn    |   Ansøgningsfrist    |   Indrykningsdato ▼Business ControllerWunderman A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 17-12-2018
Wunderman A/S
Business Controller

Wunderman A/S, København

Har du forretningssans og erfaring som Controller? Er du resultatorienteret, ansvarsbevidst og initiativrig? Kunne du tænke dig at arbejde med de mest velrenommerede globale brands i en international virksomhed i kraftig vækst? Så er det måske lige præcis dig, vi leder efter til vores finansafdeling.

Wunderman

Som vores nye Business Controller får du en bred vifte af opgaver, hvor du primært kommer til at arbejde med økonomiansvarlige for globale kunder. Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Udarbejdelse af kunderapportering samt vidererapportering
 • Opfølgning af kunderapportering samt økonomi- og rentabilitetsrapporter
 • Løbende sparring med kundeansvarlige
Wunderman A/S
Design ManagerModeverket DanmarkAnsøgningsfrist: 17-12-2018
Modeverket DanmarkDesign Manager

Modeverket Danmark søger for Becksöndergaard i København

Modeverket søger for Becksöndergaard en ambitiøs Design Manager, som – i en nyoprettet stilling – skal stå i spidsen for det kreative udtryk i de kommende kollektioner fra Becksöndergaard. Du bliver en central person i den fortsatte positive udvikling Becksöndergaard er inde i.

Du er ansvarlig for kollektionsopbygning i tæt samarbejde med Salg og Produktion. Du får ansvaret for udvikling af 4 årlige kollektioner sammen med det øvrige designteam, som består af 3 erfarne designere og 2 assistenter.

Du bliver en del af en succesrig, vækstfokuseret og dynamisk virksomhed og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer med højt til loftet på kontoret på Østerbro. Et job med store udviklingsmuligheder i en velkonsolideret virksomhed i vækst, hvor der er ordnede forhold og en lønpakke, der forhandles på et attraktivt niveau.

AdvisorIllum A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2018
Advisor
Kan du rådgive andre om beauty, trends og tendenser ?
Illum A/S, København K
Illum A/S
DesignerJBS Textile Group A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2018
Designer
Er du designeren med sans for detaljer og evnen til at skabe kommercielle resultater?
JBS Textile Group A/S, Herning
JBS Textile Group A/S
SystemkonsulentSystemcenter Randers A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2018
Systemkonsulent
Systemcenter Randers A/S er en dynamisk konsulentvirksomhed med fokus på Microsofts produkter.
Systemcenter Randers A/S, Randers NV
Systemcenter Randers A/S
Sælger til InterComp Danmarks BOLIG MAD DESIGN-messeInterComp Danmark ApS, RødekroAnsøgningsfrist: 17-12-2018
InterComp Danmark ApSSælger til InterComp Danmarks BOLIG MAD DESIGN-messe

InterComp Danmark ApS, Rødekro

Er du Sønderjyllands skarpeste sælger?

Og kan du stå i spidsen for salg, planlægning og afvikling af InterComp Danmarks tilbagevendende BOLIG MAD DESIGN-messe i Bella Center Copenhagen? Så har du nu mulighed for at blive en del af holdet bag Danmarks største og mest professionelle messe inden for bolig, mad og design.

Du får:

 • Fuldtidsansættelse og arbejdsplads på virksomhedens lystejendom/stutteri, smukt beliggende mellem Haderslev og Aabenraa
 • En spændende, nyoprettet stilling i en ambitiøs og dedikeret virksomhed
 • Et team af engagerede kollegaer
StudiemedarbejderHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 18-12-2018
Studiemedarbejder
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Tønder
Hennes & Mauritz A/S
Marketing ManagerModeverket DanmarkAnsøgningsfrist: 17-12-2018
Modeverket DanmarkMarketing Manager

Modeverket Danmark søger for Becksöndergaard i København

Modeverket søger for Becksöndergaard en erfaren, dygtig og ambitiøs Marketing Manager, som skal være ansvarlig for at udvikle og implementere en innovativ marketingstrategi og styrke brandets identitet.

Med reference til Becksöndergaards CEO – og som medlem af ledergruppen - får du det overordnede marketingansvar. Sammen med det øvrige marketingteam bliver du en vigtig brand ambassadør og ansvarlig for marketingstrategi og eksekvering.<å> Brandet skal styrkes yderligere med henblik på at vækste Internationalt. Du bliver ansvarlig for at udvikle og implementere en innovativ, digital marketing strategi og styrke brandets identitet, herunder at sikre den røde tråd i al kommunikation og det visuelle udtryk på tværs af alle kanaler. Du har det overordnede ansvar for kampagneårsplan og budget. Du arbejder analytisk og med KPI'er på digitale aktiviteter m.v.

B2B ManagerTrendhim ApS, HorsensAnsøgningsfrist: 17-12-2018
Trendhim ApS
B2B Manager

Trendhim ApS, Horsens

You’ll join Trendhim’s story as a scale-focused entrepreneurial type who will take the lead and explore the B2B adventure, realize the potential, and make it happen. Through reading our story, you’ll find that we’ve gone this far by questioning status quo conventions – and with hard work. You will need to do the same to expand our B2B market.

You will start our B2B department from scratch, create proof of concept, develop the go-to-market strategy and build the B2B team as an integral part of Trendhim.

Tasks

 • The lead responsibility of our new B2B adventure
 • Distribution strategy all over Europe
 • Hands on opening of new B2B sales leads
 • Mapping the overall plan for opening hundreds of accounts quickly, and push the company towards this
 • Set your own team and manage resources to accomplish your goals
PART-TIME SHOP ASSISTANT – Magasin, Kongens NytorvBy Malene Birger, CopenhagenAnsøgningsfrist: 17-12-2018
By Malene Birger
PART-TIME SHOP ASSISTANT – Magasin, Kongens Nytorv

By Malene Birger, Copenhagen

By Malene Birger is looking for a new Store Assistant part-time, who can deliver an exceptional level of customer service, excellent product knowledge, and a real passion for our brand, along with the ability to fit into a universe of committed colleagues.

You deliver high quality in all aspects of your work. This implies that you are authentic towards the customers, proud of being an ambassador and constantly strives to increase the knowledge of our brand. You are a professional by attitude, helping your colleagues to understand and work in correspondence with the BMB Universe and utilizing the BMB values in any customer, colleague or manager relation.

You will be responsible for optimizing sales and daily operation in the store in close cooperation with the Store Manager & team. You need to be proactive and sales driven, while having a practical approach to everyday tasks.

KonstruktørVILA, StillingAnsøgningsfrist: 07-12-2018
VILA
Konstruktør

VILA, Stilling

Er du uddannet modelkonstruktør, og er du vant til at have ansvaret for processen fra sketch til det godkendte produkt?

Dit primære arbejde består i at træffe beslutninger i forhold til snit, pasform og mål. Gennem din produktforståelse og din erfaring med konstruktion udarbejder du måleskemaer og gradueringer, ligesom det vil være dit ansvar at godkende prøverne til produktionen. Du kommenterer på pasform og formgivning i samarbejde med vores indkøbere og designere.

Arbejdsområder:

 • Udarbejde måleskemaer og gradueringer
 • Kommentere pasform og formgivning i samarbejde med indkøbere og designere
 • Godkende kvalitet, workmanship og finish gennem udviklingsprocessen
 • Godkende prøver til produktion
 • Sikre et tæt og effektivt samarbejde med kollegaer i VILA Design og Indkøb samt vores internationale leverandører.
B2B-salgschefTrendhim ApS, HorsensAnsøgningsfrist: 17-12-2018
Trendhim ApS
B2B-salgschef

Trendhim ApS, Horsens

Du kommer til at blive en del af Trendhim som en entreprenant, skaleringsorienteret B2B-ansvarlig, der kommer til at tage føringen på B2B-området, gå på opdagelse i potentialet og realisere det. Vores historie viser, at vi er kommet hertil ved at sætte spørgsmålstegn ved det konventionelle – og hårdt arbejde. Du vil komme til at gøre det samme i arbejdet med at realisere B2B-potentialet.

Kort sagt: Du vil komme til at starte B2B-afdelingen fra bunden, skabe proof of concept, udvikle go-to-market-strategien og udvikle B2B-holdet, som en integreret del af Trendhim.

Opgaver

 • Varetage det overordnede ansvar for B2B-eventyret.
 • Distributionsstrategi i hele Europa.
 • Skabe nye B2B-kunder.
 • Udarbejde en overordnet plan for at åbne hundredvis af B2B-kunder, hurtigt.
 • Skabe dit eget hold og styre ressourcerne, så I når jeres mål.
SalgselevLouis Nielsen A/S, VordingborgAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Vordingborg

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Specsavers

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service.

Louis Nielsen A/S
Team Leader, Operation PlanningBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 14-12-2018
BESTSELLER
Team Leader, Operation Planning

BESTSELLER, Haderslev

Trives du i en rolle, hvor du er en aktiv spiller i den daglige planlægning, samtidig med at du har øje for det langsigtede perspektiv? Evner du som leder at samle dit team og arbejde mod et fælles mål?

Så er denne stilling en unik mulighed for dig der ønsker at bidrage til udviklingen af det fremtidige set-up for BESTSELLER Logistics Planning!

Du bliver en del af Logistics Planning-afdelingen, hvor du bliver Team Leader for Operation Planning-teamet. Her får du en nøglerolle i den daglige planlægning for 80 % af BESTSELLERs vareflow til butikker i Europa og resten af verden. Samtidig bliver du et af de centrale omdrejningspunkter i forhold til at få skabt et tæt samarbejde med vores drift og vores Operation Execution-afdeling, som overvåger vores systemer og sikrer, at planerne udføres.

ButiksassistentManissaAnsøgningsfrist: 15-12-2018
Butiksassistent
Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.
Manissa, Slagelse
Jobcenter
Digital IC Verification EngineerGN STORE NORD A/SAnsøgningsfrist: 15-12-2018
Digital IC Verification Engineer
Do you want to make your experience in IC design count while working with leading edge low power design?
GN STORE NORD A/S, Ballerup
Jobcenter
Salgsassistent til ØsterbrogadeLouis Nielsen A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Østerbrogade

Louis Nielsen A/S, København

Specsavers

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken, hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
ELEV (hurtigst muligt) - BROEN SHOPPING ESBJERG/HERRE-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 14-12-2018
ELEV (hurtigst muligt) - BROEN SHOPPING ESBJERG/HERRE-AFD.

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUX Business med kvalifikationer til detailhandelsuddannelsen med specialer – alternativt STX, HF, HTX inkl. 10 ugers EUS-forløb eller HHX inkl. 5 ugers grundforløb.

NIELSENs
HusmodelVILA, StillingAnsøgningsfrist: 20-11-2018
VILA
Husmodel

VILA, Stilling

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

VILA søger en intern model til en fuldtidsstilling til afprøvning af vores kollektioner.

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af VILAs kvalitetsafdeling, som er et knudepunkt for VILA. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets fitting og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og technicians arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores technicians, indkøbere og designere
 • Afprøve produkter til vores kollektionsmøder
 • Kontrolopmåling af prøver
AREA MANAGERmyself.dkAnsøgningsfrist: 15-12-2018
AREA MANAGER
Sports Group Denmark er en etableret spiller i Sportsbranchen, men har i den relative korte levetid oplevet stor vækst og vi ønsker nu at...
myself.dk, Silkeborg
myself.dk
PR and Communication Manager InternMjuuzAnsøgningsfrist: 15-12-2018
PR and Communication Manager Intern
Follow great brands, fashionistas, cool hunters – and your friends.
Mjuuz, København
The Hub
SOUSCHEF - VESTSJÆLLANDSCENTRET - SLAGELSE/HERRE-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 13-12-2018
SOUSCHEF - VESTSJÆLLANDSCENTRET - SLAGELSE/HERRE-AFD.

NIELSENs

Er du vild med at tage ansvar, lede og har du tjek på moden? Så har vi jobbet til dig! Som souschef fungerer du som butikschefens højre hånd. Sammen skaber I et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, hvor butik og kundeservice vægtes højt.

Dine personlige arbejdsopgaver vil være salg, planlægning, kundeservice samt ansvaret for nogle af vore leverandører. Du skal sammen med de øvrige medarbejdere sikre, at NIELSENs fortsætter som byens bedste tøjbutik.

HVAD TILBYDER VI?

 • Et attraktivt job – hvor mennesker, mode og udvikling er i centrum
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Attraktiv løn
NIELSENs
Team Manager, Customer ServicesJobindex A/SAnsøgningsfrist: 26-11-2018
Jobindex A/S
Team Manager, Customer Services

Jobindex A/S søger for Cozy Living A/S i Allerød

Cozy Living Copenhagen er et fornyende interiørbrand med et stort sortiment inden for interiør til boligen. Fundamentet for vores design er karakteriseret af vores nordiske rødder, hvor materialer, kvalitet og æstetik er i fokus.

Du skal kunne tage initiativ, arbejde målrettet og bidrage positivt til et stærkt samarbejde både internt og eksternt. Du vil arbejde tæt med både vores designere, indkøber og kunder, det er derfor vigtigt, at du er dygtig til at kommunikere, forhandle og samarbejde på tværs af jobfunktioner.

Du vil få ansvaret for at følgende opgaver bliver løst

 • Kundeservice pr. telefon og e-mail til kunder og agenter
 • Håndtering af reklamationer.
Retail Merchandise Plannername it, BrandeAnsøgningsfrist: 07-12-2018
name it
Retail Merchandise Planner

name it, Brande

Har du produkterfaring fra tekstil-/modebranchen kombineret med en solid forretnings- og talforståelse og vil du spille en central rolle i at sikre det optimale produktsortiment i vores Retail-butikker?

Som Retail Merchandise Planner er det din primære funktion, at assistere vores partnere og Retail Buyers med henblik på at optimere indkøbsprocessen i forhold til sortiment og kvantitet. Derudover foreligger der såvel faste som ad hoc-analyseopgaver på tværs af hele vores Retail-organisation. Mere konkret vil dine ansvarsområder indebære:

 • Udvikling og vedligeholdelse af planlægningsværktøjer
 • Planlægning af indkøbsbudget i tæt sparring med Retail Buyers og partnere
 • Opfølgning på varekøbet og resultaterne i butikkerne, samt supportere Retail Buyers i beslutninger vedrørende varepakken og style budget
Junior Buyer OuterwearONLY & SONS, HerningAnsøgningsfrist: 13-12-2018
ONLY & SONS
Junior Buyer Outerwear

ONLY & SONS, Herning

Vil du være en vigtig spiller i en international virksomhed? Har du store ambitioner og fingeren på pulsen?

Så er det måske dig, der skal være ONLY & SONS' nye indkøbsassistent inden for outerwear og tailoring! Med den rigtige indsats og indstilling vil dette være et vigtigt skridt i din karriere.

Som indkøbsassistent vil du få et bredt netværk internt og eksternt til vores andre indkøbere, sælgere, designere, konstruktører og leverandører. Du varetager en række forskellige administrative opgaver og er med til at sikre, at vores produkter er af god kvalitet gennem løbende opfølgning og kvalitetskontrol. Derudover er du medansvarlig for udvikling af trim, sikring af et kompromisløst fit samt udarbejdelse og vedligeholde af vores Fabric Library.

Store Success Manager InternMjuuzAnsøgningsfrist: 15-12-2018
Store Success Manager Intern
Follow great brands, fashionistas, cool hunters – and your friends.
Mjuuz, København
The Hub
BOT SpecialistWundermanAnsøgningsfrist: 14-12-2018
BOT Specialist
Are you eager to integrate new technologies with existing technologies? Can you turn business requirements into excellent technical solutions? Would you like...
Wunderman, København
Jobsincopenhagen
Studio Manager (Copenhagen, Denmark)myself.dkAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Studio Manager (Copenhagen, Denmark)
The Studio Manager is the custodian of Kinfolk's readership, office and gallery space-responsible for providing quality customer care and...
myself.dk, København
myself.dk
NEYE søger juleassistance til vores butik i Borgen, Sønderborgmyself.dkAnsøgningsfrist: 14-12-2018
NEYE søger juleassistance til vores butik i Borgen, Sønderborg
Til vores butik i Borgen i Sønderborg, søger vi en motiveret og målrettet SÆLGER til at hjælpe os 2-3 gange i ugen - det er vigtigt...
myself.dk, Sønderborg
myself.dk
Project Manager with Technical FlairWundermanAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Project Manager with Technical Flair
Do you want to drive marketing activities for Microsoft? Are you a self-starter with project management experience? Do you have technical flair? Then here's...
Wunderman, København
Jobsincopenhagen
Experienced Frontend Developer- Financial ServicesTradeshiftAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Experienced Frontend Developer- Financial Services
Tradeshift's software engineers in Copenhagen develop next-generation financial services that impact how large number of buyers and sellers connect, interact,...
Tradeshift, København
Jobsincopenhagen
Designer (Outerwear/Denim/Shirts) - MLMRERHRAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Designer (Outerwear/Denim/Shirts) - MLMR
Work location: Beijing, China This is a very exciting opportunity for a mid level designer with a keen interest in Young Streetwear Responsibilities? You...
ERHR, Danmark
Jobsincopenhagen
Deltids ansat søgesANNE F ApSAnsøgningsfrist: 14-12-2018
Deltids ansat søges
Vi sætter en ære i, at vores kunder skal have en hyggelig oplevelse når de besøger butikken.
ANNE F ApS, Rødovre
Jobcenter
KonstruktørPOMPdeLUX, HinnerupAnsøgningsfrist: 13-12-2018
POMPdeLUX
Konstruktør

POMPdeLUX, Hinnerup

Vi søger en struktureret og resultatorienteret konstruktør til vores produktteam. Vi søger dig, der brænder for detaljer og har passion for håndværket – samtidig sætter du en ære i at levere kvalitet og kontinuitet.

Primære opgaver:

 • Som konstruktør skal du på 30-37 timer indgå i et velfungerende og dynamisk team i vores produktafdeling.
 • Være med til at sikre snit, pasform og mål på vores børnekollektioner og samtidig sikre at fastsatte deadlines overholdes.
 • Sikre at vores tekstiler lever op til vores standarder, og at vores retningslinjer og krav er fulgt fra vores leverandører.
SalgselevLouis Nielsen A/S, VejleAnsøgningsfrist: 13-12-2018
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Vejle

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Specsavers

Du indgår i en hverdag, hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
Trade Marketing Denmark (Temp)Puma Denmark A/S, SkanderborgAnsøgningsfrist: 13-12-2018
Puma Denmark A/S
Trade Marketing Denmark (Temp)

Puma Denmark A/S, Skanderborg

At PUMA, we are in constant pursuit of faster. That extends beyond our support of the fastest athletes in the world. We also work to be fast in how we adapt to and connect with the constantly changing world around us. Through innovative design, iconic footwear and apparel, and authentic partnerships, we aim to always push what’s next in both sport and culture.

That hustler’s spirit can be felt across PUMA categories, partnerships, offices, and countries. And we are always in search of talent that can help us set the pace at which sport and culture collide, as well as finding better ways to connect and collaborate with our communities.

Your Mission

 • Responsible for the marketing, activities across the different channels in Denmark, in line with the Global & Nordic Marketing and Communication strategy of PUMA brand
 • Execution of marketing campaigns with key retailers (360 marketing activations)
Puma Denmark A/S
Ambitiøs CFO til landsdækkende kæde – JyllandHumanTrust A/SAnsøgningsfrist: 12-12-2018
HumanTrust A/S
Ambitiøs CFO til landsdækkende kæde – Jylland

HumanTrust A/S søger for kunde

Brænder du for forretningsudvikling, og er dit største ønske at stå i spidsen for økonomiafdelingen hos en tekstilvirksomhed? Er du ambitiøs på egne vegne, og formår du at spille dine medarbejdere gode? Så hop ombord hos denne detail- og engrosvirksomhed, der har en solid økonomi og et stærkt forretningskoncept!

Virksomheden er en landsdækkende tøjkæde med internationale aktiviteter og et stort vækstpotentiale, der med sine fashion- og kvalitetsprodukter henvender sig til den modne kvinde. Din opgave som CFO bliver at bidrage til virksomhedens udvikling og agere frontfigur for skabelsen af en stærk, proaktiv økonomiafdeling, der har øget lønsomhed som mål.

Dine ansvarsområder kommer primært til at koncentrere sig om følgende:

 • Økonomistyring og rapportering på månedsbasis
 • Butiksregnskaber
 • Budgetlægning
 • Likviditetsstyring
 • Controlling og optimering af interne processer
HumanTrust A/S
Assistant ManagerJD Sports Fashion Denmark ApS, Århus or CopenhagenAnsøgningsfrist: 13-12-2018
JD Sports Fashion Denmark ApSAssistant Manager

JD Sports Fashion Denmark ApS, Århus or Copenhagen

We are currently looking for two Assistant Managers, one for our stores at Bruuns Galleri in Århus and one for our store on Strøget in Copenhagen.

In this role you will assist the Store Manager in the day to day running of the store. Taking ownership of a number of duties while making sure that the stores KPIs are achieved.

Furthermore, in the Manager’s absence you will be the first point of contact, therefore you will motivate the work force to drive sales and offer exceptional customer service, while exceeding targets and maintaining the standards of the business.

ELEV (fra 1. februar 2019) – VESTSJÆLLANDSCENTRET SLAGELSE – HERRE-/TEENZ-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 13-12-2018
ELEV (fra 1. februar 2019) – VESTSJÆLLANDSCENTRET SLAGELSE – HERRE-/TEENZ-AFD.

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder for dig, der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst, og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen, og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

NIELSENs
IndkøbselevVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 13-12-2018
VERO MODA
Indkøbselev

VERO MODA, Aarhus

Er du vild med mode, og drømmer du om at arbejde i et innovativt team hos et af Europas førende womenswear brands? Så skal du kigge her!

Vores elevuddannelse giver dig chancen for at være en del af hele indkøbsprocessen og sammen med nogle af branchens stærkeste leverandører - fra idé og design til indkøb og salg, og viser du potentiale, så åbner uddannelsen alle døre til en karriere i modebranchen.

Dine daglige opgaver vil indebære:

 • Dialog og samarbejde med internationale leverandører, indkøbs- og salgskontorer
 • Support i ordreudarbejdelse og -placering til leverandørerne
 • Support og deltagelse i udvikling af kollektioner
 • Kommentering og tilretning af produkter i forhold til kvalitet, vask, pasform og design i tæt samarbejde med indkøbs- og designteamet
 • Oprettelse af styles, sortiment, prislister osv.
Retail Chain ManagerVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 13-12-2018
VERO MODA
Retail Chain Manager

VERO MODA, Aarhus

Are you an experienced and energetic fashion retailer who is driven by creating growth and results? Can you push the boundaries and market development for one of Europe’s leading female brands and take our business to new heights in the rest of the world?

We are looking for a Retail Chain Manager to support and challenge our retail partners to achieve operational success and ensure an optimal performance in our stores. We are ambitious and so is our growth strategy, and we are looking for just the one who can play an important part in us achieving our goals by exploring and consolidating our position in new markets.

In VERO MODA Retail we are responsible for the collaboration with all our retail partners to ensure a continuous development of and follow-up on operation, buying, shop standard and store front concepts.

Teamleder til CallcenterONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 13-12-2018
ONLY
Teamleder til Callcenter

ONLY, Brande

Er du en inspirerende og motiverende leder, der har erfaring fra callcenterbranchen, og som evner at skabe et team med verdens stærkeste holdånd og vindermentalitet?

Så har du en enestående mulighed for at opbygge ONLYs nye callcenter, hvis vigtigste opgave bliver at sikre optimeringen af vores salg af NOOS-varer (Never Out Of Stock) til alle vores wholesalekunder i hele Europa.

Målet er at dække alle vores vigtigste markeder fra callcenteret, og din første opgave bliver at rekruttere et internationalt team, der har de rette sprogkompetencer til at dække alle vores markeder.

Du får et stort ansvar for at skabe en stærk holdånd i dit team; din evne til at lede og motivere er det, der skaber succesen.

SælgerTøjeksperten A/S, AarsAnsøgningsfrist: 13-12-2018
Tøjeksperten A/SSælger

Tøjeksperten A/S, Aars

Som sælger brænder du for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange som muligt på en dag. Din karriere skal være inden for salg, og du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil.

Senior Frontend DeveloperCylindo ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Cylindo ApSSenior Frontend Developer

Cylindo ApS, Copenhagen

Are you passionate about creating the best possible frontend experience for users? Do you love working with highly visual 3D product images and think the world need more of that? Then this might be the right opportunity for you.

Cylindo is looking for a Senior Frontend Developer to join our product development team in Copenhagen.

You will be responsible for developing, advancing and maintaining our leading UI & UX. You are an agile developer that understands that web applications require a structured and organized approach to development.

Primary Responsibilities:

 • Build product features for our leading edge products
 • Cooperate with Product & UI/UX leads on defining and solving UI/UX challenges
 • Implement reusable frontend components
Senior .NET DeveloperCylindo ApS, CopenhagenAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Cylindo ApSSenior .NET Developer

Cylindo ApS, Copenhagen

Are you passionate about building scalable cloud based products for millions of people? Do you want to help drive better web experiences with the use of 3D visualizations?

Cylindo is looking for a Senior .NET Developer to join our Copenhagen team. You will be part of our small but highly skilled product development team who is leading the build out of our product, which spans multiple areas and technologies. You are experienced making high performing web services and are able to analyze & develop scalable systems.

What you will work on:

 • Design and build scalable distributed systems
 • Design and implement new web service API’s
 • Solution architecture to define best possible approach for what the business need
SCADA engineer for handling and operating support systemsØrsted Wind Power – Operations, Fredericia or GentofteAnsøgningsfrist: 30-11-2018
Ørsted Wind Power – Operations
SCADA engineer for handling and operating support systems

Ørsted Wind Power – Operations, Fredericia or Gentofte

Would you like to take up the technical challenges of ensuring optimal operation of our SCADA and communication systems on offshore wind farms?

Join us and become the new Integrity Specialist (SCADA) in the SCADA team in Operations where you and your colleagues will be responsible for the overall handling and daily operation of all our production SCADA, communication and support systems.

Ørsted

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Wind Power – Operations
HusmodelONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 12-12-2018
ONLY
Husmodel

ONLY, Brande

Er du smilende, udadvendt og tålmodig, og har du interesse for mode? Så er det dig, vi søger som husmodel til ONLY.

Du bliver en del af et stærkt og passioneret team og du får et rigtig godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Din primære opgave bliver at prøve og kommentere vores produkter i samarbejde med vores designere, konstruktører og indkøbere. Herudover får du selvstændige og afvekslende opgaver, der knytter sig til konstruktionsafdelingen. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Arbejdsområder:

 • Hjælpe konstruktør/indkøber med at prøve og kommentere forskellige modeller af tøj
 • Beskrive for konstruktør/indkøber, hvad der evt. kan gøres bedre ved modeller, og hvordan de passer
 • Opmåle prøver, lave måleskemaer osv. i samarbejde med konstruktør/indkøber
Community Manager for MicrosoftWundermanAnsøgningsfrist: 13-12-2018
Community Manager for Microsoft
Are you fluent in Danish and English? Do you have a passion for social media? Would you like to work in a digital marketing agency? Then you might just be the...
Wunderman, København
Jobsincopenhagen
Indkøber til StrikJacqueline de Yong, BrandeAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Jacqueline de Yong
Indkøber til Strik

Jacqueline de Yong, Brande

Er du en talentfuld og kreativ indkøber med en passion for design, detaljer og resultater?

Vi søger en engageret og forhandlingsstærk indkøber, der er ekspert i strik. Du har en stor interesse i strik, og du er altid opdateret på de seneste tendenser i modebilledet.

I samarbejde med vores designere og det øvrige team er det dit ansvarsområde at udvikle og sammensætte succesfulde kollektioner. Du får en bred kontaktflade både internt i Jacqueline de Yong og eksternt til vores leverandører, som du opbygger og vedligeholder stærke relationer til.

Arbejdsområder:

 • Udvælge og udvikle produkter, både selvstændigt og i samarbejde med vores designere og din nærmeste leder
 • Opretholde en tæt dialog med vores salgskanaler i forhold til markedsbehov
 • Deltage på interne såvel som eksterne salgsmøder.
Assisterende butikschefVERO MODA, OdenseAnsøgningsfrist: 09-12-2018
VERO MODA
Assisterende butikschef

VERO MODA, Odense

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Rosengårdscentret?

Som assisterende butikschef har du i samarbejde med butikschefen ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af medarbejderne. Vi forventer, at du er synlig og tilstedeværende, altid går forrest salgsmæssigt, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

I samarbejde med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra salg, merchandising, nøgletal samt daglig ledelse af butikken, når din butikschef holder fri eller ferie.

Assisterende butikschefGina Tricot A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 30-11-2018
Gina Tricot A/SAssisterende butikschef

Gina Tricot A/S, København

Til vores butik i København søger vi en assisterende butikschef 30-37 timer ugentligt.

Mangler du lige lidt erfaring med ledelse af butik, og har du lyst til på sigt at blive butikschef i Ginatricot? Kan du gå forrest med energi og entusiasme? Så har vi her en rigtig god jobmulighed for dig.

Som assisterende butikschef får du sammen med butikschefen ansvar for den daglige ledelse af vores flotte butik. Ligeledes skal du være en støtte til butikschefen i de administrative opgaver. Det meste af din tid bruger du som en synlig leder i butikken, der deltager i den daglige drift. Du motiverer dine kollegaer igennem dit eget høje engagement.

Beauty Adviser ChanelMagasinAnsøgningsfrist: 13-12-2018
Beauty Adviser Chanel
Vi søger en Beauty Adviser til Chanel i Magasin på Kongens Nytorv, som er en del af vores eksklusive kosmetik univers.
Magasin, Rødovre
Magasin
Marketing Project Manager for MicrosoftWundermanAnsøgningsfrist: 13-12-2018
Marketing Project Manager for Microsoft
Are you great at managing relationships? Do you have impeccable grammar and spelling skills in Danish? Can you get things done without being micromanaged?...
Wunderman, København Ø
Jobsincopenhagen
Key Account SalgskoordinatorJacqueline de Yong, BrandeAnsøgningsfrist: 10-12-2018
Jacqueline de Yong
Key Account Salgskoordinator

Jacqueline de Yong, Brande

Er du struktureret og serviceminded, elsker du administrative opgaver, og kan du sikre, at Jacqueline De Yong bliver den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder?

Du får en alsidig rolle, hvor du kommer til at arbejde med kunder i mange forskellige lande. Du vil arbejde med vores Key Accounts, herunder store internationale online kunder. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores sælgere og dagligt varetage selvstændige administrative og salgsrelaterede opgaver på tværs af markederne.

Ansvars- og arbejdsområder:

 • Styrke samarbejdet med vores Key Accounts
 • Direkte kontakt med kunder og håndtering af forespørgsler vedrørende ordrer, styles, kollektioner, leveringer m.m.
 • Ansvarlig for udarbejdelse af assortments m.m. til Key Accounts
 • Opfølgning på fotosamples samt sikre rettidig levering af disse
 • Varetage ordrebehandling, følge op på ordre- og lagersituation, distribution og reklamationer.
Studentermedhjælper til Corporate FinanceIC Group A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 12-12-2018
IC Group A/SStudentermedhjælper til Corporate Finance

IC Group A/S, København

Er du stærk inden for regnskab? Og kunne du tænke dig en alsidig studenterstilling i en spændende branche?

Hvis du ønsker at prøve kræfter med din faglighed i en international modekoncern, så kan IC Group tilbyde dig et spændende og udfordrende studiejob i vores Corporate Finance-funktion. Her får du mulighed for at omsætte teori til praksis, sætte mange forskellige kompetencer i spil, samt tilegne dig studierelevant erhvervserfaring.

Som studentermedhjælper vil du blive stillet overfor et væld af forskellige opgaver, som både kræver et solidt fagligt fundament og samtidig stiller krav til din alsidighed og omstillingsevne. Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Deltagelse i udarbejdelsen af kvartals- og årsregnskaber herunder checklister samt ad hoc-analyser og databog
 • Medredaktør på koncernens hjemmeside (icgroup.net)
 • Videreudvikling, optimering og implementering af processer til ledelsesrapporteringen
Network SpecialistBESTSELLER, Aarhus/BrandeAnsøgningsfrist: 11-12-2018
BESTSELLER
Network Specialist

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Are you excited about the chance to contribute to building BESTSELLER’s next-gen network?

You will become part of a team of highly skilled Network Specialists on the path towards becoming a self-organizing and high-performing agile team. We have end-to-end responsibility for our global network infrastructure, share a passion for new technologies and are open to analysing and challenging our existing platforms.

As a Network Specialist in BESTSELLER IT you will be supporting our many and diverse ongoing projects, where your input and technical knowledge will be invaluable. Some of our current projects include diverse areas such as:

 • Modernizing our WAN platform to enable future growth and cloud services
 • A complete switch of our retail network platform, helping 2200+ retail stores grow their turnover and customer satisfaction
 • Increasing our network security via network access solutions and network segmentation
Finansmedarbejder søges til barselsvikariat!Kelly Financial ResourcesAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Finansmedarbejder søges til barselsvikariat!
Finansmedarbejder søges til barselsvikariat!
Kelly Financial Resources, København
Kelly Services
Butiksassistent 20 timerDRESSMANN A/S Fisketorvet Shopping CenterAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Butiksassistent 20 timer
Dressmann er en af Nord-Europas største tøjkæder indenfor herretøj med omkring 380 butikker i fem lande.
DRESSMANN A/S Fisketorvet Shopping Center, København V
Jobcenter
Technical Project Manager with CRM experienceWunderman A/SAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Technical Project Manager with CRM experience
Do you have the confidence to drive projects expertly with the self-awareness to get along beautifully with your colleagues?
Wunderman A/S, København
it-jobbank
In vitro Research Associate for Cardiovascular ResearchNovo Nordisk A/SAnsøgningsfrist: 21-11-2018
In vitro Research Associate for Cardiovascular Research
We seek a dedicated Research Associate to join Novo Nordisk and participate in our cardiovascular research.
Novo Nordisk A/S, Måløv
Jobcenter
SALES ADVISORMonkiAnsøgningsfrist: 12-12-2018
SALES ADVISOR
Købmagergade 8 hours Start: As soon as possible MONKI Monki is a high street fashion brand that offers an exciting retail experience. And it is something...
Monki, København
Jobsincopenhagen
Shop Sales Associate (m -Michael KorsAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Shop Sales Associate (m -
Michael Kors is always interested in hearing from talented, globally-minded individuals with a passion for fashion. If you enjoy working in a creative, fast-paced environment, then we...
Michael Kors, København
Jobsincopenhagen
Ørgreen Optics is looking for a talented eyewear designer...Interaction Design AssociationAnsøgningsfrist: 12-12-2018
Ørgreen Optics is looking for a talented eyewear designer...
To support our continuous growth, we are looking for a fashion/eyewear designer to join our design team in Copenhagen. We are growing and need to explore new worlds in eyewear.We are looking for a...
Interaction Design Association, København
Jobsincopenhagen
Marketing Assistant – InternshipMoët Hennessy Danmark A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Moët Hennessy Danmark A/SMarketing Assistant – Internship

Moët Hennessy Danmark A/S, Copenhagen

Would you like to market some of the world's most famous wine and spirits brands? Moët Hennessy Denmark is now looking for a successful marketing intern with a creative mindset and strong project management skills.

The tasks will include coordination of specific events and projects as well as ad hoc assignments of an operational nature.

 • Day-to-day support in the execution of the marketing strategy into impactful programs across all MH brands
 • Coordination and execution of events at customers as well as assistance at major marketing events
 • Responsibility for selected PR and influencer briefings including reporting and tracking

Through your key supporting role, you will embark on a learning journey with the chance to gain valuable knowledge and experience within luxury brand management.

Visual Merchandising ConceptualiserECCO Sko A/S, BredebroAnsøgningsfrist: 11-12-2018
ECCO Sko A/SVisual Merchandising Conceptualiser

ECCO Sko A/S, Bredebro

Do you have experience as a conceptualiser, and would you like a versatile job where you have every opportunity to let your creativity loose?

As a Visual Merchandising Conceptualiser in our Global Marketing department, you get to work cross-functionally within several marketing disciplines as you visualise overall concepts and tailor solutions to specific stores and markets.

Based at ECCO’s Danish head office in Bredebro, you will be part of the Creative Services team. Here, you will be in charge of the conceptual development of decoration elements for both retail and wholesale as you work on product, brand and seasonal campaigns. With a hands-on approach, your task will also be to translate these concepts into visual elements for both windows, tables and walls.

E-commerce Key Account ManagerSaint Tropez A/S, HellebækAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Saint Tropez A/SE-commerce Key Account Manager

Saint Tropez A/S, Hellebæk

Are you passionate about sales and understand the impact of e-commerce? Would you like to create results in a dynamic fast fashion company, where online sales is a strategic focus area?

Saint Tropez is looking for an E-commerce Key Account Manager, who will be responsible for our online Key Accounts like Zalando, Boozt, Amazon, Wehkamp etc.

You will be co-responsible for creating our business plan for online sales in collaboration with the sales management, as well as executing on all disciplines from sales, finance, marketing, assortment, special productions, etc.

Primary tasks/responsibilities:

 • Responsible for contact with some of the largest online marketplaces in Europe in close cooperation with country sales management
 • Daily follow-up on sales figures and optimization of additional sales in season
 • Ensure optimal range across product groups
IndkøbskoordinatorONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 11-12-2018
ONLY
Indkøbskoordinator

ONLY, Brande

Har du kendskab til Fashion-branchen, er du administrativt stærkt, og er du samtidig god til stakeholder management?

Så har du en sjælden mulighed for at arbejde med indkøb af ONLYs ”Never out of Stock”-varer, der afsættes til alle vore kunder i et stort globalt netværk.

Du får direkte reference til vores indkøbsansvarlige, og du bliver ansvarlig for en lang række af administrative opgaver, der relaterer sig til indkøb af vores seks årlige NOOS-kollektioner.

Arbejdsopgaver:

 • Deltage i opbygningen af kollektioner
 • Udføre markedsanalyser
 • Forberedelse til og deltagelse i salgsmøder
 • Opdatering af data i relation til vores indkøb
 • Opfølgning på produkter og priser
E-commerce manager med fokus på online marketingE-Handel 9000 ApS, AalborgAnsøgningsfrist: 11-12-2018
E-Handel 9000 ApSE-commerce manager med fokus på online marketing

E-Handel 9000 ApS, Aalborg

Vil du være med til at gå forrest og vækste en e-commerce-virksomhed i 5 forskellige lande? Kunne du tænke dig, at online marketing og mode blev din hverdag?

Vi søger en e-commerce manager til som brænder for SEO, Paid Media, analyse af online trends og den brede vifte af e-commerce-opgaver. Kan du sætte flueben ved erfaring indenfor en god portion af nedenstående bullets, er du måske vores nye kollega:

 • Konverteringsoptimering i sin bredeste forstand
 • Adwords
 • Facebook ads
 • Content marketing

Vi tilbyder lønpakke og pension efter kvalifikationer og erfaring. Derudover bliver du en del af et ambitiøs og ungt team med fart på og sigtekornet peget på international vækst.

DeltidssælgerTøjeksperten A/S, RoskildeAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Tøjeksperten A/SDeltidssælger

Tøjeksperten A/S, Roskilde

Som deltidssælger brænder du for salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Hvor der er vilje er der vej! Det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personlighed. Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice – hver eneste gang!. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

StudiemedhjælperVer de Terre ApSAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Studiemedhjælper
Vil du have et studiejob med selvstændige opgaver og masser af udfordringer?
Ver de Terre ApS, Charlottenlund
Ver de Terre ApS
Key Account Manager - for the European marketGROWN UP ApS, AarhusAnsøgningsfrist: 10-12-2018
GROWN UP ApSKey Account Manager - for the European market

GROWN UP ApS, Aarhus

GROWN UP ApS, the European division of one of the world's leading bags & luggage manufacturers, is recruiting a Key Account Manager for its European Sales team. Tasks will preliminary be within sales.

The position requires a certain level of sales drive and determination. You will be a part of our young, dedicated team and you will for sure be inspired towards sales and developments both internally and externally. You will report directly to our Commercial Director.

You will be joining our team, being part of developing existing and new business for the European market. Therefore you must be persistent and able to keep focus. It is great, if you master concepts, and will be able to develop them in new directions, as well as be up to date on design and product development (fabrics and other material parts).

Operatør til Pilot Udvikling og Pilot ProduktionColoplast A/S, EspergærdeAnsøgningsfrist: 10-12-2018
Coloplast A/S
Operatør til Pilot Udvikling og Pilot Produktion

Coloplast A/S, Espergærde

Er du industrioperatør, procesoperatør eller lignende?

Så bliv en del af vores Team og vær med til at gøre livet lettere for mennesker med meget personlige og private lidelser.

Vores opgave er indenfor udvikling og produktion af medicinsk udstyr, særligt indenfor områderne inkontinens, stomi og sårpleje. Ved udvikling indkører vi processer for nye koncepter på nye maskiner i samarbejde med udviklingsprojektgrupper. Når den nye produktion kører på skinner og processer er fuldt afklaret, hjælper vi med at flytte produktionen til vores store volumenfabrikker i udlandet, for derefter at modtage de næste produkt-koncepter, der skal modnes.

Vi arbejder med den nyeste teknologi, og dine opgaver som operatør bliver derfor:

 • At være med i udviklingsproduktion igennem udviklingsprojekter
 • At være med i vores produktion og levere i rette kvalitet, i rette mængde, i rette tid.
Coloplast A/S
Sales Assistant - 10h/ weekAmerican VintageAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Sales Assistant - 10h/ week
- - - Sales Assistant - 10h/ week You are seeking for an exciting sales position in a challenging environment? You are passionate about Fashion and willing to integrate a...
American Vintage, København
Jobsincopenhagen
SikkerhedskoordinatorBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 10-12-2018
BESTSELLER
Sikkerhedskoordinator

BESTSELLER, Haderslev

Brænder du for at blive en del af et team med ansvar for at håndtere og udbygge et værdiskabende sikkerhedssetup på et af Danmarks største logistikcentre?

Du bliver en del af det team, som har det overordnede ansvar for sikkerheden på en lokation, hvor mere end 350 kolleger har deres daglige gang, og hvor et tilsvarende antal gæster, chauffører og håndværkere ankommer dagligt. Du vil referere til teamlederen for Sikkerhedskoordinatorerne, som hører til den større Facility Management-afdeling.

Som Sikkerhedskoordinator sikrer du et højt niveau af sikkerhed for alle gennem udførelsen af en lang række afstemte præventive og udbedrende opgaver. Du bidrager til alle sikkerhedsrelaterede opgaver, som understøtter en effektiv drift via løbende minimering af risikoen for brand, tyveri og tab/svind samt øget personsikkerhed.

Online Marketing InternEURO-BRAND HOUSE ApSAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Online Marketing Intern
Euro-Brandhouse is an official distributor of Levi’s footwear and accessories in the Nordic (Denmark, Finland, Norway and Sweden).
EURO-BRAND HOUSE ApS, Storvorde
Jobcenter
Studiejob under 18 årH&M Svendborg BycenterAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Studiejob under 18 år
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
H&M Svendborg Bycenter, Svendborg
H&M Svendborg Bycenter
Sales Manager SwedenMiintoAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Sales Manager Sweden
Miinto is going through an aggressive and exciting expansion plan in Europe and we are looking for an ambitious, hard-working and creative sales manager to...
Miinto, København
Jobsincopenhagen
Account Manager (menswear)Samsøe & Samsøe Holding A/SAnsøgningsfrist: 11-12-2018
Account Manager (menswear)
Samsøe & Samsøe søger en Account Manager til vores herrekollektion.
Samsøe & Samsøe Holding A/S, København N
Samsøe & Samsøe Holding A/S
Program Coordinator InternshipB Group - Consulting and talent developmentAnsøgningsfrist: 08-12-2018
Program Coordinator Internship
Har du en oprigtig interessse for at arbejde med projektkoordinering inden for talentudvikling, og ønsker du at gøre en forskel for vores...
B Group - Consulting and talent development, Roskilde, Sverige
The Hub
HR Administration & Payroll Coordinator MH NordicsMoët Hennessy Danmark A/S, CopenhagenAnsøgningsfrist: 07-12-2018
Moët Hennessy Danmark A/SHR Administration & Payroll Coordinator MH Nordics

Moët Hennessy Danmark A/S, Copenhagen

Based in Copenhagen and reporting to the General Manager Nordics, the Management Assistant & HR Coordinator will work closely with all the departments.

His/Her main missions will be the following :

 • Responsible for GM's/Management Team's planning and organizing of meetings, travel calendar, deadlines etc.
 • Responsible for Payroll in all four Nordic countries.
 • Responsible and support function on all Nordic HR matters.
 • Responsible for coordinating employee contracts, telephones, IT, user IDs etc.
 • Responsible for coordinating training & development programs and budget.
Junior BuyerJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 07-12-2018
JACK & JONES
Junior Buyer

JACK & JONES, Brande

Er du struktureret og effektiv med sans for godt købmandskab og resultater? Har du erfaring inden for indkøb og en tilgang som skaber overblik? Hvis du samtidig har lyst til at blive en del af et team af energiske kolleger, så er du måske den nye Junior Buyer til JACK & JONES Junior!

Dit ansvarsområde bliver at vedligeholde og udvikle vores stærke leverandørsamarbejde, hvor du som konstruktiv sparringspartner for dine leverandører sikrer et optimalt vareflow samt løbende optimering af fitting, kvalitet, pris og leveringstid.

Arbejdsområder:

 • Daglig kontakt med leverandører, salg og konstruktion
 • Igangsætning/oprettelse af nye kollektioner
 • Opfølgning på salgsprøver
 • Ordreplacering samt produktions- og leveringsopfølgning
 • Opfølgning af shipment samples samt kvalitetskontrol.
ForsikringsassistentBESTSELLER, AarhusAnsøgningsfrist: 06-12-2018
BESTSELLER
Forsikringsassistent

BESTSELLER, Aarhus

Motiveres du af en stilling, hvor du skal indsamle og analysere informationer samt supportere såvel interne kollegaer som eksterne samarbejdspartnere?

Du bliver en del af afdelingen Corporate Risk, Insurance & Security, som arbejder på at minimere skader for BESTSELLER. Det omfatter at beskytte vores aktiver såvel som omdømme, mens vi samtidig sikrer kontinuiteten og den fortsatte mulighed for vækst ved løbende at vurdere potentielle trusler og risici.

Mere specifikt vil dine ansvarsområder inkludere følgende:

 • Administration af internationalt forsikringsprogram
 • Skadesbehandling og rådgivning
 • Procesoptimering
 • Informationsindhentning, dataindsamling, dataanalyse, risikovurderinger og udregninger
 • Udarbejde og forberede rapporter, oplæg og præsentationer samt vedligeholdelse af guidelines og procesbeskrivelser
Indkøber/ProduktudviklerVILA, StillingAnsøgningsfrist: 01-12-2018
VILA
Indkøber/Produktudvikler

VILA, Stilling

Kan du se dig selv som både indkøber og produktudvikler? Og har du lige dele kreativ sans og analytisk mindset? Så kan det være dig, vi leder efter til en spændende stilling i vores NOOS setup hos VILA.

Vores NOOS-produkter er i tråd med tidens trends, men samtidig kommercielle. Det bliver din primære opgave kontinuerligt at skabe den bedste produktpakke til vores B2B-kunder og løbende vedligeholde den. Du vil få en central rolle i sourcing af de rette kvaliteter, kvalitetssikring, prisforhandling, sikre det rette leveringsflow samt udvikling af eksisterende og nye leverandører.

Produktudviklingen vil ske i tæt sparring med vores designafdeling, samt gennem dialog med vores markeder og salgsafdeling til hvem du udvikler en tæt og udbytterig relation.

Ansvarsområder:

 • Produktudvikling på tværs af alle produktgrupper
 • Sourcing af kvaliteter
 • Prisforhandling
 • Leverandørudvikling
 • Sourcing af sustainable fabrics
Sales Supporter for German-speaking marketsJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 07-12-2018
JACK & JONES
Sales Supporter for German-speaking markets

JACK & JONES, Brande

Are you passionate about fashion and sales? Do you have a strong drive and the language competences to make a difference to our customers in the German and Swiss markets?

At JACK & JONES, we are always on the hunt for talent, and right now we are looking for a German-speaking Sales Supporter for our team in Brande.

Your primary responsibility will be to support our sales responsibles, our sales representatives and our customers in the German and Swiss markets. In addition, you will be the link between the customers, the sales team and JACK & JONES’ buying department, so you will have a broad network, internally as well as externally. More specifically, your tasks include:

 • Administrative support for the sales team in the German and Swiss markets
 • Ensuring correct sales flow in collaboration with Buying and Sales
 • Order processing and following up on order and stock situation
KONSTRUKTØROlino A/S, OdenseAnsøgningsfrist: 07-12-2018
Olino A/SKONSTRUKTØR

Olino A/S, Odense

Hos Olino A/S laver vi uniformer og serviceløsninger til nogle af verdens førende flyselskaber. Her får du 20 kolleger og bliver en del af vores Supply Chain-afdeling.

Du deltager i vores udviklingsgruppe som ud over dig består af vores Supply Chain Manager, Supply Chain koordinator og CEO/salgschef. Du bliver bindeleddet til vores systue i Odense samt vores udenlandske systuer.

Om jobbet:

 • Udarbejde mønstre, måleskemaer og gradueringer til nyudvikling samt specialmål
 • Kommentere pasform og formgivning i samarbejde med vores Supply Chain-koordinator
 • Godkende prøver til produktion
ButikschefPIECES, BallerupAnsøgningsfrist: 01-12-2018
PIECESButikschef

PIECES, Ballerup

Til PIECES søger vi en resultatorienteret butikschef, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af vores butik i Ballerup Centret.

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at fastholde fokus, og at du kan bevare overblikket. Som butikschef vil du blive uddannet i Bestsellers Shop Manager Programme, som vil udbygge dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Arbejdsområder:

 • Personaleudvikling og -ledelse
 • Merchandising
 • Lagerstyring
 • Planlægge aktiviteter i butikken
Konstruktør – WovenONLY, BrandeAnsøgningsfrist: 07-12-2018
ONLY
Konstruktør – Woven

ONLY, Brande

Er du vild med fashion, og er du teknisk dygtig til fitting og modelkonstruktion?

Så har du muligheden for at blive en vigtig del af ONLY, hvor kvaliteten i vores produkter er central for vores store succes.

Dit primære ansvarsområde er at træffe beslutninger i forhold til snit, pasform og mål. Gennem din produktforståelse og din erfaring som konstruktør udarbejder du måleskemaer og gradueringer, ligesom det er dit ansvar at godkende prøverne til produktionen. Det er nødvendigt at være struktureret, da det er store mængder, der skal koordineres og struktureres. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kollektioners processer og forstår flowet i kollektionerne.

Konstruktøren har en afgørende rolle i teamet, da det er hos konstruktøren, at kollektionens succes sikres. Den gode fitting, fokus på kvalitet og finish er altafgørende for, hvor godt en kollektion performer, og her spiller vores konstruktør en afgørende rolle.

Marketing CoordinatorVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 06-12-2018
VERO MODA
Marketing Coordinator

VERO MODA, Aarhus

Brænder du for marketing, og er du en handlekraftig og struktureret koordinator med erfaring fra Retail? Vil du være med til at styrke markedsføringen af et af Europas førende womenswear brands?

Dit primære ansvarsområde er at drive marketingaktiviteter og -kampagner til VERO MODA-butikker på et globalt niveau, og du vil samtidig have et mere specifikt fokus på de skandinaviske lande og Irland. Fælles for de to områder er, at kampagnerne skal være med til at skabe salg og kendskab til VERO MODA, og at der sikres et konstruktivt og godt samarbejde med de forskellige afdelinger.

Mere specifikt vil du:

 • være ansvarlig for globale marketingaktiviteter og tiltag til VERO MODA Retail i samarbejde med relevante samarbejdspartnere
 • sikre, at kampagner udvikles og eksekveres i samarbejde med vores Marketing Assistent og øvrige kollegaer i afdelingen
 • være marketingskontaktperson for retail og de ovennævnte lande, du har et øget fokus på
Marketing AssistantVERO MODA, AarhusAnsøgningsfrist: 06-12-2018
VERO MODA
Marketing Assistant

VERO MODA, Aarhus

Brænder du for marketing, og er du handlekraftig og struktureret med en særlig evne til at få alle ender til at hænge sammen? Vil du være med til at styrke markedsføringen af et af Europas førende womenswear-brands?

Som primært ansvarsområde har du ansvaret for udførelse af globale kampagner til både Retail- og Wholesale-markeder. Derudover vil du også være ansvarlig for eksekveringen af lokale kampagner til Retail-markeder. Sidst, men ikke mindst, så vil du også være ansvarlig for eksekvering af åbningsmateriale til vores butikker.

Mere specifikt vil du:

 • Stå for planlægning og eksekvering af marketingkampagner og sikre, at kampagner udføres på vores globale markeder
 • Stå for udførelsen af kampagner til Retail og Wholesale samt videreformidling af information vedrørende kampagnerne
 • Sikre indkøb, oprettelse og udsendelse af materialer.
Studiejob under 18 årHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 08-12-2018
Studiejob under 18 år
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Randers SØ
Hennes & Mauritz A/S
AssistanceCompanys, SilkeborgAnsøgningsfrist: 30-11-2018
CompanysAssistance

Companys, Silkeborg

Brænder du for mode, elsker du at sælge, værdsætter du god kundeservice, og er du en teamplayer?

Hvis ja, så kan du være den nye kollega, vi søger. Companys søger en dygtig assistance – gerne med brancheerfaring – til Companys i Silkeborg. Som assistance i Companys, bliver du en del af en travl og positiv arbejdsplads, med gode muligheder for at udvise ansvar, initiativ og god service. Du skal være forberedt på en hverdag fyldt med et højt tempo og glade kunder.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel salgsvejledning til vores kunder på tværs af alle brands
 • Modtagelse af varer samt vareopfyldning
 • Diverse ad hoc-opgaver
Senior SCADA Engineer for offshore wind farmsØrsted Wind Power – Operations, Fredericia or Gentofte Ansøgningsfrist: 30-11-2018
Ørsted Wind Power – Operations
Senior SCADA Engineer for offshore wind farms

Ørsted Wind Power – Operations, Fredericia or Gentofte

Would you like to take up the technical challenges of ensuring optimal operation of our SCADA and communication systems on offshore wind farms?

Join us and become the new Senior SCADA Engineer in the SCADA team in Operations where you and your colleagues will be responsible for the overall handling and daily operation of all of Offshore Wind’s production, SCADA, communication and support systems.

Ørsted

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.

Ørsted Wind Power – Operations
Mekanisk konstruktør med solid procesforståelseAgramkowAnsøgningsfrist: 07-12-2018
Mekanisk konstruktør med solid procesforståelse
Har du solid erfaring med mekanisk konstruktion indenfor automation og kunne du tænke dig at være med til at løfte mekanisk...
Agramkow, Sønderborg
Sydjob
HR-studentermedhjælperHugo Boss Nordic ApSAnsøgningsfrist: 07-12-2018
HR-studentermedhjælper
HUGO BOSS er en af de førende virksomheder inden for mode og livsstil i premiumsegmentet, og har omkring 14.000 medarbejdere på verdensplan.
Hugo Boss Nordic ApS, København SV
Hugo Boss Nordic ApS
Ørgreen Optics is looking for a talented eyewear designer...Interaction Design AssociationAnsøgningsfrist: 07-12-2018
Ørgreen Optics is looking for a talented eyewear designer...
To support our continuous growth, we are looking for a fashion/eyewear designer to join our design team in Copenhagen. We are growing and need to explore new worlds in eyewear.We are looking for a...
Interaction Design Association, København
Jobsincopenhagen
Salgsassistent (Medhjælper) til New Yorker i HillerødNEWYORKER DANMARK APSAnsøgningsfrist: 23-11-2018
Salgsassistent (Medhjælper) til New Yorker i Hillerød
NEW YORKER tilbyder dig et attraktivt arbejdsmiljø og spændende udfordringer med plads til dine egne idéer .
NEWYORKER DANMARK APS, Hillerød
Jobcenter
Area Sales Manager, Southern European marketsJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 03-12-2018
JACK & JONES
Area Sales Manager, Southern European markets

JACK & JONES, Brande

Do you have a strong sales profile combined with the dedication and ambition to make a difference in some of our most important markets?

We are looking for a new colleague to take responsibility of our Southern European markets covering Spain, France and Italy.

You will be invited to join us on an exciting journey where you will be a part of an ambitious growth strategy for JACK & JONES PLUS, which provides the plus-size segment with a large selection of trend styles and designs with focus on fittings and materials.

With the responsibility for the cluster of countries, you collaborate with local forces to ensure that we unfold the great potential these markets hold. You build strong relations with your colleagues as well as our customers. You will get a broad role and work with both key account- and collection sales.

ControllerHunkemöller, BallerupAnsøgningsfrist: 06-12-2018
Hunkemöller
Controller

Hunkemöller, Ballerup

Hunkemöller is searching for a passionate and hands-on Country Controller to strengthen our team.

We’ve seen success in our expansion plans by opening stores in existing and new countries and we’ve placed a huge emphasis on our Omni-Channel business and operational excellence. To keep the momentum going, we need smart people with a ‘can do’ attitude, who are motivated to drive our business forward. As such we are in search of a Country Controller.

Your main objective will be to prepare, analyse and explain management information. This is used to manage and control the (new) country organisation (internal information) and to prepare external (legally required) reporting. You’ll also be involved in financial projects.

Hunkemöller
Damkjær sko Struer søger elevDamkjær SkoAnsøgningsfrist: 19-11-2018
Damkjær sko Struer søger elev
Vi søger en elev til vores afdeling Damkjær sko i Struer.
Damkjær Sko, Struer
Jobcenter
Good Vibes Writer for the Fashion-, Influencer- and Modeling IndustryModelWorldAnsøgningsfrist: 06-12-2018
Good Vibes Writer for the Fashion-, Influencer- and Modeling Industry
Our vision is to create the world's first safe work ecosystem for the modeling and fashion industry.
ModelWorld, København
The Hub
StudiemedarbejderH&M ViborgAnsøgningsfrist: 06-12-2018
Studiemedarbejder
Type Deltid Område Sct.
H&M Viborg, Viborg
H&M Viborg
Studiejob under 18 årHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 06-12-2018
Studiejob under 18 år
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Hillerød
Hennes & Mauritz A/S
Visual MerchandiserHennes & Mauritz A/SAnsøgningsfrist: 06-12-2018
Visual Merchandiser
Er du klar til at blive en del af et energisk team, hvor inspirerende shoppingoplevelser og den nyeste mode er i centrum?
Hennes & Mauritz A/S, Nakskov
Hennes & Mauritz A/S
Studiejob under 18 årH&M FrederikssundAnsøgningsfrist: 06-12-2018
Studiejob under 18 år
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
H&M Frederikssund, Frederikssund
H&M Frederikssund
Graphic DesignerA-TEX A/S, HerningAnsøgningsfrist: 05-12-2018
A-TEX A/S
Graphic Designer

A-TEX A/S, Herning

Are you a creative soul with an innovative mindset? Do you have a passion for branding, fashion and life style in general? We’re looking for you!

THE JOB IS ABOUT

 • Designing trimmings – labels, hangtags, badges – packaging solutions and store decorations for international customers inside the industry of fashion and lifestyle
 • Contributing to the design of our collections, where innovation and product development are highly prioritized
 • Working with all types of tasks within graphic design, such as brainstorming, sketching, conceptualizing, designing and finishing artworks
A-TEX A/S
Studiejob under 18 årH&M Ringsted Klosterparks Alle 10Ansøgningsfrist: 06-12-2018
Studiejob under 18 år
Er du klar til et studiejob i vores energifyldte virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
H&M Ringsted Klosterparks Alle 10, Ringsted
H&M Ringsted Klosterparks Alle 10
Shopping AdvisorPopupshop ApSAnsøgningsfrist: 05-12-2018
Popupshop ApSShopping Advisor

Popupshop ApS

POPUPSHOP søger shopping advisors til vores nye salgskoncept med popupshop-events.

Med det nye salgskoncept som lanceres i starten af det nye år vil POPUPSHOP sælge sine kollektioner uden fordyrende mellemled direkte til vores kunder - Lækre kollektioner i høj kvalitetet uden skadelige stoffer og kemi til en rigtig god pris!

Popupshop tilbyder et spændende samarbejde, hvor du får mulighed for at arbejde med et godt produkt, som er let at sælge.

Som POPUPSHOP Shopping advisor får du et fleksibelt job hvor du møder mange nye mennesker og har mulighed for at opnå en god ekstra indtægt i de 2 årlige sæsoner og hvor du selv kan tilrettelægge din tid.

Du skal præsentere vores 2 årlige kollektioner som sælges via social-, shopping- og åbenthus-events i dit lokalområde. Det er omkostningsfrit for dig at starte op som shopping advisor hos popupshop og vi stiller kollektioner og alt professionelt salgsmateriale til rådighed såsom stativer, kataloger, etc.

Kunderådgiver/Salgsassistent med interesse for sport og modeProfil Optik Butikker A/S, AarhusAnsøgningsfrist: 05-12-2018
Profil Optik Butikker A/S
Kunderådgiver/Salgsassistent med interesse for sport og mode

Profil Optik Butikker A/S, Aarhus

Vi har rigtig travlt hos Profil Optik, hvor vi oplever både vækst og fremgang. Faktisk har vi så travlt, at vi nu søger flere dygtige spillere på holdet.

Til denne salgs- og kunderådgiverstilling i Ryesgade, Århus søger vi, i dig, endnu en empatisk, hjælpsom, smilende og serviceminded medarbejder med passion for mode, livsstil og sport – og med et brændende ønske om at arbejde på et højt fagligt niveau.

Som salgs- og kunderådgiver hos Profil Optik vil dine hovedopgaver være:

 • At forstå og rådgive kunden i de produkter, der passer til kundens stil og behov
 • At håndtere forskellige optiske instrumenter
 • At være passioneret omkring sport og sportsbriller
Profil Optik Butikker A/S
Master Data SpecialistBESTSELLER, Aarhus or BrandeAnsøgningsfrist: 05-12-2018
BESTSELLER
Master Data Specialist

BESTSELLER, Aarhus or Brande

Are you experienced in designing and implementing simple and efficient processes? And are you motivated to help develop BESTSELLER’s master data concepts globally?

Your primary responsibility will be to develop and implement structural concepts for BESTSELLER’s customers, locations, products and vendors in close cooperation with stakeholders across the business. You contribute to large projects and independently drive smaller projects.

More specifically, your tasks include:

 • Contribute to concept development in close cooperation with our brands, countries and group functions
 • Drive or participate in projects with respect to scope handling, project activities and deadlines
 • Drive process standardization across countries and regions
Kreativ marketingkoordinator med grafiske kompetencerJobindex A/SAnsøgningsfrist: 05-12-2018
Jobindex A/S
Kreativ marketingkoordinator med grafiske kompetencer

Jobindex A/S søger for Gabriel A/S i Aalborg

Er du koordineringsstærk og klar til en alsidig rolle i en førende koncern inden for tekstil og design? Og vil du være midtpunkt for koordinering af alle vores marketingopgaver?

Som marketingkoordinator får du derfor ansvar for at:

 • Koordinere produktlanceringer
 • Planlægge og koordinere internationale messer samt grafisk materiale
 • Koordinere og udvikle grafisk design til nyhedsbreve, præsentationer, salgsmateriale, academy- og eventmateriale, visitkort, prislister m.m.
Jobindex A/S
Salgsassistance til Peak Performance General Store i RosengårdscentretPeak Performance, OdenseAnsøgningsfrist: 20-11-2018
Peak Performance
Salgsassistance til Peak Performance General Store i Rosengårdscentret

Peak Performance, Odense

Peak Performance søger deltidsansatte

Som ansat hos os, skal du være med til at sælge og profilere varemærket på bedste vis. Af den grund er du en person som vægter service og skabelsen af gode kundeoplevelser højt og brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne i butikken. Du er aktiv orienteret og har gerne erfaringer med sports- og modetøj. Du trives med udfordringer, du er initiativrig og udadvendt og værdsætter en hverdag, hvor kundetilfredshed er et vigtigt mål.

Et job som salgsassistance i Peak Performance stiller krav til dig. Det er en forudsætning at du er/har:

 • Serviceminded og engageret.
 • Erfaring med personligt salg – gerne indenfor tøj (det er ikke en nødvendighed).
 • Fleksibel og mødesikker og ikke bange for at tage fat.
Society of Evidence is looking for writers in evidence-basedSociety of EvidenceAnsøgningsfrist: 05-12-2018
Society of Evidence is looking for writers in evidence-based
Society of Evidence is looking for writers to promote evidence-based medicine.
Society of Evidence, Aarhus C
frivilligjob.dk
Society of Evidence is looking for a Communication managerSociety of EvidenceAnsøgningsfrist: 05-12-2018
Society of Evidence is looking for a Communication manager
The online platform Society of Evidence is looking for a communication manager to promote evidence-based medicine.
Society of Evidence, Aarhus C
frivilligjob.dk
Concession Store ManagerMichael KorsAnsøgningsfrist: 05-12-2018
Concession Store Manager
Michael Kors is always interested in hearing from talented, globally-minded individuals with a passion for fashion. If you enjoy working in a creative, fast...
Michael Kors, København
Jobsincopenhagen
BUTIKSCHEF - BARSELSVIKARIAT - ESBJERG STORCENTER/DAME-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 03-12-2018
BUTIKSCHEF - BARSELSVIKARIAT - ESBJERG STORCENTER/DAME-AFD.

NIELSENs

Vi søger en dygtig og ambitiøs butikschef som barselsvikar til NIELSENs dameafdeling i Esbjerg Storcenter.

For dig er det at arbejde med mode en livsstil. Du er ambitiøs og kan begejstre andre til fælles succes. Det at nå dine mål og være en vinder er dit brændstof. Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job – hvor kodeordene er initiativ, team spirit og engagement.

DU FÅR:

 • En spændende hverdag med stor selvstændighed
 • Drifts- og budgetmedansvar for butikken
 • Medansvar for planlægning af aktiviteter og events i butikken
 • Uddannelse og træning
 • Engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø
 • Løn og bonusordning efter indsats og kvalifikationer
NIELSENs
International Loss Prevention CoordinatorBESTSELLER, Aarhus/BrandeAnsøgningsfrist: 04-12-2018
BESTSELLER
International Loss Prevention Coordinator

BESTSELLER, Aarhus/Brande

Motiveres du af en stilling, hvor du driver BESTSELLERs loss prevention-relaterede projekter på tværs af vores butikker i Europa? Så er dette din mulighed for et job med stor frihedsgrad og udfordrende arbejdsopgaver.

Som Loss Prevention Coordinator bliver dit overordnede ansvar at sælge ind og håndtere forebyggelsen af svind i vores butikker internationalt. Mere specifikt vil dine ansvarsområder inkludere følgende:

 • Bidrage til en reducering af BESTSELLERs detailsvind internationalt
 • Indsamling, behandling og formidling af data
 • Bidrage til en øget forståelse for og opmærksomhed omkring udfordringerne ved mulighederne i og værdien af svindstyring og detailsikkerhed internationalt
 • Tilsikre, at vores svindstrategi videreformidles og omsættes til en operationel indsats og brug lokalt
 • Sikre en ensartning af vores retningslinjer og politikker inden for svindhåndtering og detailsvindel.
Kreativ grafisk designer med flair for marketingMESSAGE, HjørringAnsøgningsfrist: 23-11-2018
MESSAGEKreativ grafisk designer med flair for marketing

MESSAGE, Hjørring

Vi søger en kreativ og effektiv person til vores marketingteam. Du vil få en central rolle i marketingteamet med en stor berøringsflade på tværs af organisationen. Ambitionsniveauet er højt og opgaverne er mange, hvorfor det også forventes, at du er struktureret, selvstændig og detaljeorienteret. Derudover elsker du mode og har styr på de nyeste trends.

Jobbet:

 • Design og produktion af in-store materiale og merchandise
 • Udvikling og vedligeholdelse af MESSAGEs og egne brands' visuelle identitet
 • Design og opsætning af nyhedsbreve
 • Design og opsætning af annoncer
 • Produktion af SoMe content herunder billeder og videoer

Vi tilbyder et spændende job i en kreativ virksomhed, hvor der er fart på hver dag. Du vil få en masse spændende udfordringer, hvor din evne til at finde kreative løsninger vil blive værdsat.

Salgsassistance til Peak Performance General Store i FieldsPeak Performance, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 20-11-2018
Peak Performance
Salgsassistance til Peak Performance General Store i Fields

Peak Performance, København

Peak Performance søger deltidsansatte

Som ansat hos os skal du være med til at sælge og profilere varemærket på bedste vis. Af den grund er du en person, som vægter service og skabelsen af gode kundeoplevelser højt og brænder for at gøre et positivt indtryk på kunderne i butikken. Du er aktivt orienteret og har gerne erfaringer med sports- og modetøj. Du trives med udfordringer, du er initiativrig og udadvendt og værdsætter en hverdag, hvor kundetilfredshed er et vigtigt mål.

Et job som salgsassistance i Peak Performance stiller krav til dig. Det er en forudsætning, at du er/har:

 • Serviceminded og engageret.
 • Erfaring med personligt salg – gerne indenfor tøj (det er ikke en nødvendighed).
 • Fleksibel og mødesikker og ikke bange for at tage fat.
Store ManagerRetail KnowledgeAnsøgningsfrist: 03-12-2018
Retail KnowledgeStore Manager

Retail Knowledge søger for GUESS i Aarhus

Som Store Manager i Guess' flotte butik i Bruuns Galleri er det dit ansvar at sikre at butikken lever op til Guess' kvalitet og høje standard. Guess-butikken er ikke bare en butik, det skal være en oplevelse, kunderne har forventninger om at få mere med hjem end blot en vare. Opgaverne er blandt andet:

 • Sikre en udsøgt kundeservice og oplevelse samt en sælgende butik
 • Ledelse af ca. 6 medarbejdere, rekruttering, vagtplanlægning og medarbejdertilfredshed
 • Indretning af butikken herunder visual merchandising og alm. vedligehold

Du har det overordnede ansvar for alt i butikken, til gengæld har du en stor international koncern at trække på. Du får et stort selvstændigt ansvar for de daglige aktiviteter og spiller tæt sammen med distriktschefen.

Guess tilbyder den rette kandidat en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og international virksomhed.

SalgsassistentLouis Nielsen A/S, OdenseAnsøgningsfrist: 03-12-2018
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Odense

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Specsavers

Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken, hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Servicetekniker til test af højteknologiske produkterDanfysik A/S, TaastrupAnsøgningsfrist: 30-11-2018
Danfysik A/S
Servicetekniker til test af højteknologiske produkter

Danfysik A/S, Taastrup

Danfysik i Taastrup søger dig, der vil være med til at arbejde med service, test og fejlsøgning af højstabile strømforsyninger samt test og reparationer af elektronik. Du får et job, hvor du er med til at sikre det høje niveau for vores produkter.

Du bliver en del af Danfysiks serviceafdeling med i alt fire medarbejdere, der varetager servicering af Danfysiks produkter, herunder strømforsyninger.

Som servicetekniker vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

 • Kundesupport til kunder i hele verden
 • Servicebesøg/igangsætning hos kunder
 • Test og fejlsøgning af højstabile strømforsyninger.
Danfysik A/S
ButikschefMESSAGE, SønderborgAnsøgningsfrist: 25-11-2018
MESSAGEButikschef

MESSAGE, Sønderborg

MESSAGE er en multibrand-kæde med 26 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 5 i Norge.

Som Butikschef er du en af nøglepersonerne i vores retail univers, gennem faglighed leder du dit team mod fælles målsætning, er ansvarlig for den daglige drift, agerer som en entreprenør for virksomheden, hvor respekt, udvikling, teamspirit og humør er i højsæde.

Ansvarsområder

 • Salg og kundeservice
 • Ledelse, oplæring, motivering og MUS-samtaler
 • Visuel merchandising

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab.

SalgselevLouis Nielsen A/S, OdenseAnsøgningsfrist: 03-12-2018
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Odense

Specsavers

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Du indgår i en hverdag, hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
Sælger til Women’s overtøjsafdeling i Salling - Århus CSallingAnsøgningsfrist: 04-12-2018
Sælger til Women’s overtøjsafdeling i Salling - Århus C
Vi søger en målrettet, engageret og uddannet salgsassistent med interesse for vores store overtøjsafdeling i vores fashion univers...
Salling, Aarhus C
Salling
Marketing and Communications InternSon of a TailorAnsøgningsfrist: 04-12-2018
Marketing and Communications Intern
Son of a Tailor is the world's leading made-to-measure T-shirt brand. Since our start in 2014 we have been revolutionizing the way T-shirts are made, through...
Son of a Tailor, København
Jobsincopenhagen
Country Sales & Product Responsiblename it, BrandeAnsøgningsfrist: 26-11-2018
name it
Country Sales & Product Responsible

name it, Brande

Do you speak French, and do you have great product knowledge about kids’ fashion in France? Would you like to contribute to the development of NAME IT’s position in the French market?

Then you may be just the one we are looking for to take on an exciting position in our dynamic sales team!

We are on the lookout for a structured Country Sales & Product Responsible with a strong product knowledge, excellent coordination skills and professional proficiency in French to support our Sales Manager and sales team in France.

As Country Sales & Product Responsible, your primary responsibility is to ensure the right product package for the French market through knowledge about the market needs and collaboration with our sales teams with the purpose of ensuring NAME IT’s growth in the French market.

Fashion Sales Associate -CamperAnsøgningsfrist: 04-12-2018
Fashion Sales Associate -
Offer description As Fashion Sales Associate at Camper, your main tasks will include: Introducing our products to customers and communicating the overall brand message. Providing helpful...
Camper, København
Jobsincopenhagen
The Future of Customer Experience in Financial ServicesOctoshapeAnsøgningsfrist: 04-12-2018
The Future of Customer Experience in Financial Services
Please email Akamai Sales and we will contact you within 1-2 business days.
Octoshape, København K
Octoshape
KONTORELEV (ADMINISTRATION) TIL HRMiintoAnsøgningsfrist: 04-12-2018
KONTORELEV (ADMINISTRATION) TIL HR
Miinto vokser hurtigt og har lagt en aggressiv vækststrategi i Europa for de næste 3 år.
Miinto, København S
elevplads.dk
Flyver til juleassistanceMeploy ApsAnsøgningsfrist: 04-12-2018
Flyver til juleassistance
Er du smilende, serviceminded og interesserer du dig for, hvad der rører sig i modebranchen?
Meploy Aps, København
Studiejobs
SALGSASSISTENTMESSAGE, VejleAnsøgningsfrist: 25-11-2018
MESSAGESALGSASSISTENT

MESSAGE, Vejle

MESSAGE er en multibrand-kæde med 26 butikker fordelt på de bedste placeringer i Danmark og 5 i Norge.

Vi søger en engageret og serviceminded salgsassistent, der kan give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse. Du stræber efter at gøre det bedste, i alt hvad du gør, og har en naturlig interesse for modebranchen.

Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi bakker hinanden op og hvor salg og service er drivkraften. En resultatorienteret, positiv salgsassistent som hos MESSAGE får en afgørende rolle for vores succes og inddrages naturligt i dagligdagen.

ARBEJDSOPGAVER

 • Salg og kundeservice
 • Visuel Merchandising
 • Vare- og lager styring

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse. MESSAGE er en social arbejdsplads med varme, sammenhold samt mulighed for et stort ejerskab.

Scrum MasterBESTSELLER, Brande/AarhusAnsøgningsfrist: 03-12-2018
BESTSELLER
Scrum Master

BESTSELLER, Brande/Aarhus

Are you agile by heart, and would you like the chance to play a significant part in the development of enterprise communication tools for a large global organisation? Then BESTSELLER IT may be just the place for you.

As Scrum Master, you are the team’s agile frontrunner with the primary responsibility of promoting and supporting the agile principles. You coach and guide the team and organisation to use agile methodologies to create true business value. You passionately strive towards strengthening the collaboration between colleagues with various professional and personal qualifications.

 • Support using the Scrum framework and Agile methodology
 • Facilitate the team for better creativity and efficiency
 • Remove impediments of the team
 • Ensure Scrum events are held
 • Assist the Product Owner to keep the product backlogs in good shape and ready for the next sprint.
SALGSASSISTENT – KOLDING STORCENTER/DAME-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 30-11-2018
SALGSASSISTENT – KOLDING STORCENTER/DAME-AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent til NIELSENs dameafdeling i Kolding Storcenter.

Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
NIELSENs
NEYE søger supersælger til vores butik i EsbjergNEYE A/SAnsøgningsfrist: 30-11-2018
NEYE A/SNEYE søger supersælger til vores butik i Esbjerg

NEYE A/S

Til vores butik i Esbjerg, søger vi en motiveret og målrettet 1. medarbejder med masser af energi, gode samarbejdsevner og lysten til at skabe gode resultater. Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat.

Vi forventer, at du:

 • Har et højt drive og en positiv livsindstilling
 • Brænder for SALG og service, og er et naturtalent indenfor salg
 • Er serviceminded, formår at skabe mersalg og god stemning i butikken

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Personligt salg og service, samt sikre gode kundeoplevelser
 • Efterlevelse af KPI’er som er fastlagt (Basketsize mv.)
 • Sikre butikkens drift i samarbejde med butikslederen
ButikschefVERO MODA, HillerødAnsøgningsfrist: 30-11-2018
VERO MODA
Butikschef

VERO MODA, Hillerød

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Hillerød?

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Visual MerchandiserMagasinAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Visual Merchandiser
Kan du bidrage til at give vores kunder 'mere end forventet' via Visual Merchandising og har du lyst til at arbejde i Magiske Magasin?
Magasin, Rødovre
Magasin
Sales Associate (12 Hours)LacosteAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Sales Associate (12 Hours)
Part Time Sales for Copenhagen Airport Boutique. Reporting to: Store Manager An exciting new opportunity has arisen to join our Copenhagen Airport...
Lacoste, København
Jobsincopenhagen
Assisterende butikschefVERO MODA, FrederiksbergAnsøgningsfrist: 30-11-2018
VERO MODA
Assisterende butikschef

VERO MODA, Frederiksberg

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA-butik i Frederiksberg Centret?

Som assisterende butikschef har du i samarbejde med butikschefen ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af medarbejderne. Vi forventer, at du er synlig og tilstedeværende, altid går forrest salgsmæssigt, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

I samarbejde med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra salg, merchandising, nøgletal samt daglig ledelse af butikken, når din butikschef holder fri eller ferie.

Salgselev til Textil - VejleføtexAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Salgselev til Textil - Vejle
Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne.
føtex, Vejle
føtex
Digital Marketing PraktikantTradono by TrendsalesAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Digital Marketing Praktikant
Tradono og Trendsales er begge digitale markedspladser for køb og salg af secondhand fashion & lifestyle items.
Tradono by Trendsales, København
The Hub
Business Intelligence InternOrganic BasicsAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Business Intelligence Intern
Headquartered in Copenhagen with Californian ties, Organic Basics is building the sustainable alternative to modern lifestyle brands.
Organic Basics, København
The Hub
Social Media InternNordgreenAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Social Media Intern
Nordgreen is a watch company which blends Scandinavian minimalism with fine craftsmanship of a leading Danish designer who has previously...
Nordgreen, København
The Hub
Business Developer InternMjuuzAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Business Developer Intern
Follow great brands, fashionistas, cool hunters – and your friends.
Mjuuz, København
The Hub
Front-end developer with UI/UX skillsEasysizeAnsøgningsfrist: 01-12-2018
Front-end developer with UI/UX skills
Easysize helps online fashion retailers and brands to reduce returns using data driven approach.
Easysize, København
The Hub
ServiceNow Senior DeveloperBESTSELLER, BrandeAnsøgningsfrist: 30-11-2018
BESTSELLER
ServiceNow Senior Developer

BESTSELLER, Brande

Are you passionate about developing the best solutions within the ServiceNow platform, ensuring that it creates even more value to our business? If you’re also excited about agile ways of working, BESTSELLER IT might be just the place for you!

You will become part of an autonomous SCRUM team consisting of three skilled developers/administrator, a scrum master and a product owner.

Having selected ServiceNow as our strategic service management tool, we now have our eyes set on the exciting future development of the platform and the implementation of new business areas. As Senior Developer, you contribute to setting the direction for this.

Your tasks will include:

 • Contrbuting to the further development of ServiceNow in BESTSELLER
 • Developing and implementing new solutions
 • Professional discussions and analyses in collaboration with our stakeholders
International Business Trainee 2019 - Retail ManagementBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2018
BESTSELLER
International Business Trainee 2019 - Retail Management

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you the kind of person who always strives to make an impact in all aspects of your job? And do you want to kick-start your career in a global and visionary retail company?

BESTSELLER’s International Business Trainee Programme offers ambitious and inspirational people from all over the world a chance to learn how to navigate in an international and fast-paced organisation. During the two-year programme, you are located at office locations in Denmark, and you will potentially also be stationed at BESTSELLER destinations abroad.

Retail Management is a broad specialist field offering you diverse and exciting learnings and experiences from several different aspects of our retail business; retail planning, retail buying, store design, visual merchandising, daily store operation and general management of our stores.

Regulatory Affairs Submission Coordinator/Senior AssociateY-mAbs Therapeutics A/S, HørsholmAnsøgningsfrist: 20-11-2018
Y-mAbs Therapeutics A/SRegulatory Affairs Submission Coordinator/Senior Associate

Y-mAbs Therapeutics A/S, Hørsholm

Y-mAbs Therapeutics A/S (Y-mAbs) is expanding and is now looking for an experienced Regulatory Submission Coordinator in a newly established position.

Y-mAbs is facing an exciting time planning for BLA and MAA submissions, as well as initiating clinical development for new projects.

Key responsibilities:

 • Coordinate and support regulatory submissions such as clinical trial applications and amendments, IND submissions and amendments, BLA submissions, and MAA submissions in collaboration with our CROs
 • Tracking health authority correspondence together with our CROs
 • Keeping the Regulatory Overviews up to date
Assisterende butikschef til Swarovski Fisketorvet (37 timer/uge)Retail Brands ApS, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 29-11-2018
Retail Brands ApSAssisterende butikschef til Swarovski Fisketorvet (37 timer/uge)

Retail Brands ApS, København

Som assisterende butikschef i vores team, får du chancen for at blive en del af et ikonisk og globalt brand med mulighed for at udvikle dig selv og din karriere. Du bliver en del af et dynamisk team, der deler din passion for luksuriøs mode og smykker.

Som assisterende butikschef er du ambassadør for vores brand. Sammen med butikschefen og resten af butikkens personale er du med til at skabe et fantastisk arbejdsmiljø, hvor I sikrer en oplevelse i særklasse for vores kunder.

Du bliver en del af en travl hverdag, hvor I sammen inspirerer hinanden til at opnå butikkens mål gennem personlig udvikling, kommunikation, ledelse og meget mere.

Post doc in digital transformation of business and management educationCopenhagen Business SchoolAnsøgningsfrist: 30-11-2018
Post doc in digital transformation of business and management education
Copenhagen Business School invites applications for a vacant post doc position within the field of digital transformation of education at...
Copenhagen Business School, Frederiksberg
Jobcenter
Barselsvikariat: Akademisk PA for den adm. direktør i Dansk Design Center og Design SocietyDansk Design CenterAnsøgningsfrist: 30-11-2018
Barselsvikariat: Akademisk PA for den adm. direktør i Dansk Design Center og Design Society
Vi søger en ambitiøs akademiker, der vil bidrage til udviklingen af Dansk Design Center og Design Society.
Dansk Design Center, København K
Djøf Jobunivers
Junior Data AnalystWundermanAnsøgningsfrist: 30-11-2018
Junior Data Analyst
Do you have strong analytical skills? Are you passionate about turning data into valuable knowledge? Would you like an exciting job with plenty of opportunity...
Wunderman, København
Jobsincopenhagen
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, BallerupAnsøgningsfrist: 27-11-2018
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Ballerup

Specsavers

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken, hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Salgsassistent 20 timer - ViborgZizziAnsøgningsfrist: 26-11-2018
ZizziSalgsassistent 20 timer - Viborg

Zizzi

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften?

Som salgsassistent i Zizzi får du en bred og alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og det øvrige team bidrager til at skabe flotte resultater gennem enestående kundeservice.

Dine ansvarsområder er at:

 • Sikre at kunden altid er i fokus ved at være smilende og nærværende, og yde en enestående service og styling vejledning
 • Håndtere modtagelse, udpakning og placering af nye varer dagligt på en effektiv og kommerciel måde
 • Holde dig opdateret på varesortiment, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer at vi er klar til kunderne til enhver tid

Vi kan tilbyde dig et spændende og varierende job med masser af kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi bliver du en del af et engageret og inspirerende team i Europas førende fashion brand i +size-segmentet.

International Business Trainee 2019 - SourcingBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2018
BESTSELLER
International Business Trainee 2019 - Sourcing

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an ambitious and proactive team player who is passionate about fashion? Are you motivated by starting up new collections, building strong relationships to suppliers and negotiating the best prices and qualities?

As a Sourcing IBT with a product development-oriented focus, you will become part of a team where you work closely together with Design and Sales to create the best collections. Your tasks are among others to handle the day to day business when developing a collection and transforming a sketch from design into an actual garment.

As a Sourcing IBT with a strategic sourcing-oriented focus, you will work closely with our suppliers and strive towards developing the way we work with them. Your tasks are focused on sourcing suppliers, garments, qualities and optimizing our supply chain flow. This can also include placing and purchasing orders, negotiating prices, qualities and deliveries.

International Business Trainee 2019 - Sales ManagementBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2018
BESTSELLER
International Business Trainee 2019 - Sales Management

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Do you often get compliments for your interpersonal skills and extrovert appearance? And would you love to bring these competences into play in a global and fast-paced sales organisation?

In BESTSELLER, Sales has two overall directions: Wholesale and Retail Sales. As an IBT in Sales Management within wholesale, you will have a close cooperation with the local Sales Representatives on your market(s). One of your responsibilities is to continuously serve current and potential customers by phone in order to create good relations and ensure the constant improvement of our sales.

Being an IBT in Sales Management within Retail means that you, among other tasks, ensure that we have the right products in our chain stores at the right time in close cooperation with District Managers and Partners.

Profil Optik Skanderborg søger kunderådgiver/salgsassistent med interesse for sport og modeProfil Optik Butikker A/SAnsøgningsfrist: 29-11-2018
Profil Optik Butikker A/S
Profil Optik Skanderborg søger kunderådgiver/salgsassistent med interesse for sport og mode

Profil Optik Butikker A/S

Vi har rigtig travlt hos Profil Optik, hvor vi oplever både vækst og fremgang. Faktisk har vi så travlt, at vi nu søger flere dygtige spillere på holdet.

Til denne salgs- & kunderådgiverstilling i vores to butikker i Skanderborg søger vi, i dig, endnu en empatisk, hjælpsom, smilende og serviceminded medarbejder med passion for mode, livsstil og sport – og med et brændende ønske om at arbejde på et højt fagligt niveau. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Du vil få en spændende og udfordrende stilling i en travl butik, hvor detailhandel og det sundhedsfaglige går hånd i hånd. Du vil opleve en uformel organisation, hvor din faglige og personlige udvikling er i fokus, og hvor vi samtidig elsker at have det sjovt på jobbet.

Profil Optik Butikker A/S
International Business Trainee 2019 - DesignBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2018
BESTSELLER
International Business Trainee 2019 - Design

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an innovative and creative designer who is passionate about leaving your mark on BESTSELLER’s future collections? And would you like to get best-practice experience on how to combine creativity with business sense?

During the two years as an IBT, you will experience all aspects of the design process - from brainstorming to final product. Your daily tasks will include drawing styles and commenting on shape and fitting together with our pattern designers. You will quickly build a broad network as you communicate with our international suppliers, collaborate with buyers, and receive feedback and comments from our sales team in order to learn about our market needs and demands.

As a future IBT, you will be given responsibility from day one and the opportunity to influence people and projects and to create results.

International Business Trainee 2019 - IT Business & Technology DevelopmentBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2018
BESTSELLER
International Business Trainee 2019 - IT Business & Technology Development

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you a graduate with a natural interest in IT and business flows? And would you like to become part of a global, innovative and proactive IT organisation?

This year, we are looking for IT profiles to join us as Business Analysts. As a Business Analyst, you are exposed to various business opportunities and asked to help design processes and IT solutions to meet and exceed the needs of our colleagues throughout the value chain. A Business Analyst is part of a task from the initial idea through analysis, development, test and implementation.

It is important to us that a Business Analyst has a broad knowledge of BESTSELLER, and through the International Business Trainee Programme, you will have great opportunity to grow this competence.

International Business Trainee 2019 - E-commerceBESTSELLER, Brande or AarhusAnsøgningsfrist: 29-11-2018
BESTSELLER
International Business Trainee 2019 - E-commerce

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you an ambitious graduate with a passion for e-commerce? And would you like to learn the perspectives of working with online shops in global and fast-paced organisation?

The E-commerce specialist field is broad covering many different aspects from the more fashion-related areas to the more technical functions. We match your individual competencies and wishes but strive to ensure that you are exposed to the comprehensive picture of E-commerce in BESTSELLER.

As an E-commerce IBT, your tasks and responsibilities could include:

 • Selecting and buying styles for the online shop
 • Coordination of photos and product descriptions for the website
 • Planning and designing online campaigns and newsletters
 • Collaborating with the Marketing Department regarding the use of social media and the customer club.
Butikschef, ONLY STORES, Viborg (barselsvikariat)ONLYAnsøgningsfrist: 20-11-2018
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Viborg (barselsvikariat)

ONLY

Til vores ONLY-butik i Viborg søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef til et barselsvikariat.

Som butikschef er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som butikschef i ONLY får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
ButikschefVERO MODA, SæbyAnsøgningsfrist: 28-11-2018
VERO MODA
Butikschef

VERO MODA, Sæby

Motiveres du af at give service i verdensklasse? Er tilfredse kunder og gode resultater stærke drivkræfter for dig? Så har du nu muligheden. Vi søger nemlig en dygtig butikschef til Vero Moda i Sæby.

Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra lagerbeholdning og salgstal til merchandising og planlægning af butikkens aktiviteter. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, visual merchandising samt butiksdrift. Yderligere vil du:

 • Sikre at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
 • Sikre en høj butiksstandard med fokus på salg og indtjening
 • Sørge for en dynamisk og salgsklar butik
MARKETING INTERNBy Malene Birger, FrederiksbergAnsøgningsfrist: 28-11-2018
By Malene Birger
MARKETING INTERN

By Malene Birger, Frederiksberg

By Malene Birger is seeking a full-time intern for the Marketing Department. The position runs for at least six months and the starting date is as soon as possible.

We offer:

 • a creative work space and professional colleagues
 • a modern, inspiring and international place of work
 • professional and personal development

Tasks:

 • assist with planning and execution of events
 • participate in developing marketing plans and initiatives
 • tracking of clippings from customers

The internship is unpaid with a working week of 37 hours.

Ambitiøs indkøbskoordinator til vores hovedkontorNEYE A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 20-11-2018
NEYE A/SAmbitiøs indkøbskoordinator til vores hovedkontor

NEYE A/S, København

NEYE søger en indkøbskoordinator med flair for tal og systemer, som skal assistere vores indkøber på rygsække, børneprodukter og toilettasker. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi vil være fleksible i forhold til den rette kandidat. Du vil sidde på vores hovedkontor i Klosterstræde, København K.

Det er indkøbskoordinatorens ansvar at udføre og analysere statistikker på vareflow, økonomi på varer/varegrupper/prisgrupper/styles, kampagner mv.

Du skal:

 • Fungere som højre hånd for indkøberen i dagligdagen, herunder sikre opfølgning på iværksatte aktiviteter samt løse ad hoc-opgaver
 • Gribe opgaver og løse ender for den ansvarlige indkøber
 • Assistere med overblik over økonomi og øvrige tal for indkøberen
Indkøbsansvarlig til Oh! by Kopenhagen FurKopenhagen FurAnsøgningsfrist: 28-11-2018
Kopenhagen Fur
Indkøbsansvarlig til Oh! by Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur

Vi søger en indkøbsansvarlig, der har erfaringen med indkøb af tekstiler (uld, silke, læder og cashmere, etc.) og produktudvikling. Du får en unik mulighed til at sætte dit præg på Oh! by Kopenhagen Fur og blive en del af den fantastiske vækstrejse, vi har planer om for fremtiden.

Som indkøbsansvarlig bliver du ansvarlig for at finde leverandører til produktion af kollektionerne, der er blevet designet af designteamet. Du skal give input på valg af materialer i processen samt sikre kvaliteten af de materialer, der bliver brugt.

Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk modevirksomhed med entreprenørånd og dedikerede og dygtige kollegaer, som alle brænder for brandet Oh!.

Kopenhagen Fur
Sales Supporter - FranceJACK & JONES, BrandeAnsøgningsfrist: 28-11-2018
JACK & JONES
Sales Supporter - France

JACK & JONES, Brande

Are you passionate about fashion and sales? Do you have a strong drive and the language competences to make difference to our customers in the French market?

Your primary responsibility will be to support our sales responsibles, our sales representatives and our customers in the French market. In addition, you will be the link between the customers, the sales team and JACK & JONES’ buying department, so you will have a broad network, internally as well as externally. More specifically, your tasks include:

 • Administrative support for the sales team in the French market
 • Ensuring correct sales flow in collaboration with Buying and Sales
 • Order processing and following up on order and stock situation
 • Distribution of products to our customers
 • Developing sales brochures for the fashion collections
Salgsassistent til KøbmagergadeLouis Nielsen A/S, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 26-11-2018
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Købmagergade

Louis Nielsen A/S, København

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Specsavers

Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken, hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Temporary Seasonal Sales Associate, Copenhagen - Part...Michael KorsAnsøgningsfrist: 28-11-2018
Temporary Seasonal Sales Associate, Copenhagen - Part...
Michael Kors is always interested in hearing from talented, globally-minded individuals with a passion for fashion. If you enjoy working in a creative, fast-paced environment, then we...
Michael Kors, København
Jobsincopenhagen
Allround kontorelevBESTSELLER, BrandeAnsøgningsfrist: 27-11-2018
BESTSELLER
Allround kontorelev

BESTSELLER, Brande

Brænder du for administration, service og kommunikation? Så har du her muligheden for at få en spændende og udbytterig uddannelse som kontorelev og blive en del af en stor international PEOPLE-afdeling (HR).

En allround kontoruddannelse med speciale i administration er et godt springbræt til fremtidens videre karriereforløb. Den toårige uddannelse er en kombination af administrative opgaver suppleret med 5-8 obligatoriske skoleophold af en uges varighed. I løbet af din uddannelse vil du få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, hvor du indgår på lige fod med dine øvrige kollegaer.

Som kontorelev hos os vil du spille en vigtig rolle især i forhold til de administrative og praktiske opgaver i teamet. I samarbejde med lønspecialisterne og piccolinerne i afdelingen er du ansvarlig for, at de administrative opgaver bliver udført korrekt og til tiden.

Butikschef 40 timer, Brunns GalleriVILA, AarhusAnsøgningsfrist: 26-11-2018
VILA
Butikschef 40 timer, Brunns Galleri

VILA, Aarhus

Trives du i en travl hverdag og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VILA-butik?

Du har ansvaret for butikkens drift og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, visual merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift. Yderligere vil du:

 • Beskæftige dig med driftsmæssige opgaver såsom planlægning, prioritering og opfølgning på de ansattes præstationer
 • Uddanne og træne nye såvel som erfarne medarbejdere
 • Sikre, at vores kunder er i fokus, så de altid føler sig velkomne
Kundesupporterpro&coAnsøgningsfrist: 25-12-2018
pro&coKundesupporter

pro&co søger for SPY i Ikast

Har du erfaring fra modebranchen og er du verdensmester i kundeservice - så har vi jobbet til dig.

SPY er i en rivende udvikling og søger derfor en kundesupporter, som skal hjælpe kunderne med at få det største udbytte af SPY. Dine opgaver vil være varierede, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med mange bolde i luften, og du holder trådene sammen både internt som eksternt og løser alle opgaver med kvalitet. God hjælp tager den tid den tar’, - derfor yder SPY fri support til kunderne.

Jobbet består af flere funktioner med hovedvægten på support på brugerniveau. Det er vigtigt, at du har kendskab til de forskellige ting der sker i en modevirksomhed; design, salg, indkøb, logistik og økonomi. Med baggrund i dit indgående kendskab til modebranchen hjælper du kunderne på den bedste måde og yder kundeservice i verdensklasse.

pro&co
Salgsassistent Randers StorcenterPIECESAnsøgningsfrist: 25-11-2018
PIECESSalgsassistent Randers Storcenter

PIECES

Til vores PIECES-butik i Randers Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Du har tjek på moden og de nyeste trends i ind- og udland, og vi lægger vægt på, at du både er vant til at arbejde selvstændigt og god til at samarbejde.

Som salgsassistent hos PIECES får du kontakt med både kunder og leverandører, og du får kendskab til alle detailopgaverne i en altid trendy modebutik herunder både merchandising, salg og indkøb. Du får desuden mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
AfdelingslederSinnerup, HorsensAnsøgningsfrist: 26-11-2018
Sinnerup
Afdelingsleder

Sinnerup, Horsens

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger i vores modeafdeling hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butik for at blive inspireret og går derfra tættere på, hvad der sker indenfor modeverdenen.

Som sælger får du stort ansvar i vores modeafdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Pakke varer ud
 • Gøre butikken salgsklar
Sinnerup
Salgsassistent - SilkeborgZizziAnsøgningsfrist: 26-11-2018
ZizziSalgsassistent - Silkeborg

Zizzi

Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften?

Som salgsassistent i Zizzi får du en bred og alsidig rolle, hvor du i samarbejde med butikschefen og det øvrige team bidrager til at skabe flotte resultater gennem enestående kundeservice.

Dine ansvarsområder er at:

 • Sikre at kunden altid er i fokus ved at være smilende og nærværende, og yde en enestående service og styling vejledning
 • Håndtere modtagelse, udpakning og placering af nye varer dagligt på en effektiv og kommerciel måde
 • Holde dig opdateret på varesortiment, toplister og salgsfremmende aktiviteter, så du sikrer at vi er klar til kunderne til enhver tid

Vi kan tilbyde dig et spændende og varierende job med masser af kundekontakt og fantastiske kolleger. Hos Zizzi bliver du en del af et engageret og inspirerende team i Europas førende fashion brand i +size segmentet.

Sales Coordinator, French marketSELECTED, BrandeAnsøgningsfrist: 26-11-2018
SELECTED
Sales Coordinator, French market

SELECTED, Brande

Are you fluent in French, and do you thrive in an administrative position? Would you like the chance to apply your excellent communication skills, your strong drive and your outgoing personality to make a difference to SELECTED HOMME in the French market?

Your primary responsibility is to maintain a close cooperation with the sales team in France and thus contribute to the continued growth on the market. You support the sales team with various administrative tasks, ensure that they always have the information they need, collect feedback and keep an ongoing overview, even when things get a little hectic.

More specifically, your tasks will include:

 • Coordination between the main office and the sales team in France
 • Developing and following up on sales lists and order processing
 • Helping to place the correct orders in our sales system
SalgselevLouis Nielsen A/S, MiddelfartAnsøgningsfrist: 23-11-2018
Louis Nielsen A/S
Salgselev

Louis Nielsen A/S, Middelfart

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Specsavers

Du indgår i en hverdag, hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
Salgsassistent Rosengårdcentret, deltidPIECESAnsøgningsfrist: 23-11-2018
PIECESSalgsassistent Rosengårdcentret, deltid

PIECES,Odense

Til vores PIECES-butik i Rosengårdcentret søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent 25-30 timer i december måned. Herefter vil stillingen overgå til studiejob.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i PIECES får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
Merchandiser/SalgsassistentBoesen Collection ApS, KalundborgAnsøgningsfrist: 26-11-2018
Boesen Collection ApSMerchandiser/Salgsassistent

Boesen Collection ApS, Kalundborg

Vi søger en kreativ modepige, der brænder for mode og det at sælge samt omlægning af butikken. Du vil være med til at udvikle og præge vores 1000 kvm. store modehus i Kalundborg.

Dine opgaver vil være:

 • At servicere og vejlede vores kunder.
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter.
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning.

Som Visual Merchandiser vil du få ansvaret for konceptvisualisering og optimering i vores butik. Du skal i tæt samarbejde med butikschefen og personalet udvikle butikken ifølge vores koncept.

Retailansvarlig med stort drive til Brands of Scandinavia A/S – KoldingHumanTrust A/SAnsøgningsfrist: 26-11-2018
HumanTrust A/S
Retailansvarlig med stort drive til Brands of Scandinavia A/S – Kolding

HumanTrust A/S søger for Brands of Scandinavia A/S

Har du erfaring indenfor livsstils-, tekstil- eller modebranchen? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling? Motiveres du af at drive retailprojekter fra A-Z? Så har du nu muligheden for at blive en del af en virksomhed i stærk medvind ...

Brands of Scandinavia A/S er en aldeles seriøs spiller på det europæiske fashionmarked og har siden sin etablering haft en stigende vækstkurve. Du skal med dit dybdegående kendskab til mode- og tekstilbranchen samt dine kompetencer indenfor konceptudvikling sætte dit præg på virksomhedens fremtidige retailstrategi.

Dine nøgleopgaver som retailansvarlig bliver:

 • Ansvarlig fra A-Z i alle retailprojekter
 • Løbende udvikling og vedligeholdelse af elementer i franchise og SIS-konceptet
 • Igangsætning af butikskampagner og analyse af nøgletal
HumanTrust A/S
HusmodelVERO MODA, KøbenhavnAnsøgningsfrist: 23-11-2018
VERO MODA
Husmodel

VERO MODA, København

Nu har du chancen for at blive en del af holdet bag et af Europas største womenswear brands. Hos VERO MODA COPENHAGEN søger vi en deltids-husmodel til at afprøve og kommentere på vores styles.

Din primære opgave bliver at afprøve og kommentere på vores kollektioner i samarbejde med vores indkøbere. Andre opgaver vil være opmåling af forskellige styles, at være med til modeshows og fremvisninger eller hjælpe indkøberne med at oprette styles i vores IT-system.

Stillingen er deltid, og vi forestiller os, at du arbejder ca. 8-10 timer om ugen fordelt på tre dage.

Stillingen kræver, at du er 172-175 cm høj og har følgende mål: bryst 90-92 cm, talje 70-72 cm og hofte 97-98 cm (svarende til en str. 38/M, ikke mindre).

Key Account Manager – Fashion AccessoriesK2 Search ApSAnsøgningsfrist: 23-11-2018
K2 Search ApSKey Account Manager – Fashion Accessories

K2 Search ApS søger for kunde i København

I stillingen som Key Account Manager vil du have ansvaret for afsætningen af Fashion Accessories til store og anerkendte brands og kæder i Danmark og udlandet.

I tæt samarbejde med produktchefer, designere og indkøbere vil du være i stand til at sparre med virksomhedens strategiske kunder og medvirke til at finde de rette produkter, der lever op til kundens ønske om at supplere deres brand med fashion accessories – eventuelt som private- eller white label.

Som Key Account Manager får du mulighed for at sætte dit personlige aftryk både overfor virksomhedens eksisterende nøglekunder og ved etablering af nye relationer.

 • Varetagelse og fortsat udvikling af etablerede kunderelationer i ind- og udland
 • Etablering af nye kunderelationer indenfor større modehuse og detaillister i Nordeuropa
 • Planlægning og gennemførelse af kundeaktiviteter og salg indenfor Private/White Label
SalgsassistentPIECES, OdenseAnsøgningsfrist: 23-11-2018
PIECESSalgsassistent

PIECES, Odense

Til vores PIECES-butik i Odense, Vestergade søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som salgsassistent i PIECES får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder:

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
SalgsassistentLouis Nielsen A/S, RingstedAnsøgningsfrist: 21-11-2018
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Ringsted

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden samt interesse for mode og personlig fremtoning hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser.

Specsavers

Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken, hjælper du med varebestilling og indretning af butikken samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
PR INTERN AT BY MALENE BIRGER – COPENHAGENBy Malene BirgerAnsøgningsfrist: 21-11-2018
By Malene Birger
PR INTERN AT BY MALENE BIRGER – COPENHAGEN

By Malene Birger

By Malene Birger is seeking a full-time intern for the PR department at our headquarter (Frederiksberg). The position runs for at least six months and the starting date is January 2019. As an intern at By Malene Birger you will be involved in a variety of tasks; showroom coordination, lend outs to magazines, stylists and VIP’s, PR send outs and invitations, seeding, researching, saving clippings, updating of data base, logistics, and assisting at event and fashion shows.

We expect that you:

 • are studying a bachelor degree
 • are independent, proactive and conscientious
 • are dedicated and shows responsibility for your job assignments

We offer:

 • a creative work space and professional colleagues
 • a modern, inspiring and international place of work
 • professional and personal development
International Sales ManagerHumanTrust A/S, søger for Dansk Smykkekunst A/S i HerlevAnsøgningsfrist: 20-11-2018
HumanTrust A/S
International Sales Manager

HumanTrust A/S, søger for Dansk Smykkekunst A/S i Herlev

Er du altid fuld opdateret på de nyeste trends indenfor fashion? Griber og handler du på salgsmulighederne, når de opstår? Kan du lede og motivere et internationalt salgsteam, og vil du stå i spidsen for opbygningen af nye salgskanaler?

Som International Sales Manager får du følgende ansvarsområder:

 • Ledelse af salgsafdelingen og mere end 30 agenter og distributører worldwide
 • Vedligeholdelse og udvikling af eksisterende kunder i samarbejde med agenter og distributører
 • Vurdering af nye salgskanaler, herunder fokus på onlinekunder og markedsstyrende spillere

I stillingen får du det overordnede salgsansvar for alle markeder, og du refererer i stillingen til virksomhedens CEO. Din base bliver på hovedkontoret i Herlev, og du skal forvente 50 rejsedage årligt.

HumanTrust A/S
Energisk Buying Manager med tekstilerfaringHumanTrust A/SAnsøgningsfrist: 20-11-2018
HumanTrust A/S
Energisk Buying Manager med tekstilerfaring

HumanTrust A/S søger for Baxx Promotion A/S i Kolding

Er du landets bedste, når det kommer til indkøb hos og forhandling med asiatiske og europæiske grossister og fabrikker? Har du ekspertviden om tekstil og promotionartikler? Så hop ombord hos en af landets førende leverandører, hvor du får rig mulighed for at præge den nyoprettede stilling og virksomhedens indkøbsafdeling!

HumanTrust A/S

I stillingen bliver du ansvarlig for alle indkøbsfunktionens facetter, og du beskæftiger dig med følgende:

 • Indkøb af promotionartikler, profil- og firmabeklædning hos fabrikker samt grossister
 • Drift, ledelse og optimering af indkøbsafdelingen og indkøbskontoret i Hong Kong – i alt 4 personer
 • Analyse og vurdering af virksomhedens nuværende indkøbsstrategi og set-up
HumanTrust A/S
Salgselev til City Vest, Brabrand v. ÅrhusLouis Nielsen A/SAnsøgningsfrist: 20-11-2018
Louis Nielsen A/S
Salgselev til City Vest, Brabrand v. Århus

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Specsavers

Du indgår i en hverdag, hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
DesignerPIECES, AarhusAnsøgningsfrist: 21-11-2018
PIECESDesigner

PIECES, Aarhus

Er du en erfaren designer og drømmer du om at kunne bruge dine faglige og personlige kompetencer fuldt ud hver dag? Har du lyst til at stå i spidsen for det kreative udtryk på en bærende produktkategori, hvor der er plads til at lege med detaljer, farver og kvaliteter?

Vi søger lige nu en erfaren designer til vores Garments produktgruppe, som kan spotte de nyeste trends og tendenser og omsætte dem til kommercielle styles med fokus på PIECES´ design-DNA.

Som designer på PIECES Garments indgår du i et dedikeret og kreativt team, som stræber efter altid at være på forkant med de nyeste trends og tilbyde vores kunder de mest attraktive designs med et kommercielt twist. Du får ansvar for at designe og udvikle styles på otte mindre main-kollektioner om året. Her har du mulighed for at gå i dybden og holde fokus på at vælge de rigtige kvaliteter, shapes, trim, farver etc.

Payroll AccountantBencke & PartnersAnsøgningsfrist: 20-11-2018
Bencke & PartnersPayroll Accountant

Bencke & Partners søger for Masai Clothing Company i København

Bencke & Partners søger en analytisk, selvkørende og udadvendt Payroll Accountant til Masai Clothing Company i hjertet af København K.

Stillingen vil være opdelt, så du i størstedelen af tiden har ansvar for lønbogholderiet og i den resterende tid vil varetage opgaver i Controllerteamet. Vi søger derfor efter en Payroll Accountant, der også har kompetencer inden for klassisk controlling.

Vi tilbyder

 • Et spændende alsidigt job i en dynamisk virksomhed i modebranchen
 • Dedikerede kollegaer med et højt fagligt niveau
 • Attraktive løn- og ansættelsesvilkår inkl. pension og sundhedsforsikring.
Accounting AssistantBESTSELLER, BrandeAnsøgningsfrist: 20-11-2018
BESTSELLER
Accounting Assistant

BESTSELLER, Brande

Er du serviceminded, detaljeorienteret og har du erfaring med bogholderi?

Vi søger en erfaren og struktureret kreditorbogholder, som er vant til at have mange bolde i luften og som sætter en ære i at yde en høj service i de daglige opgaver.

I teamet arbejder vi bredt inden for kreditorbogholderi, og vi håndterer en stor vifte af faglige opgaver. Du vil opleve en hverdag, hvor dine opgaver vil være af både udfordrende såvel som mere rutinepræget karakter. Vores omgangstone er uformel og afslappet, og vi vægter frihed under ansvar i vores daglige arbejde. Du bliver en del af et engageret team, som har fokus på at yde en optimal service på tværs af BESTSELLERs organisation.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig registrering og bogføring af leverandørfakturaer, herunder sikre korrekt kontering
 • Afstemning af kreditorkontoudtog
 • Løbende ajourføring og afstemning af kreditorbogholderi
Team leader for Key Account - Market Service CenterBESTSELLER, HaderslevAnsøgningsfrist: 20-11-2018
BESTSELLER
Team leader for Key Account - Market Service Center

BESTSELLER, Haderslev

Elsker du at arbejde med mennesker, at lede og motivere? Kan du lide at have en afvekslende hverdag, og vil du gerne være en del af en stor international organisation i udvikling?

Som Team Leader for engagerede logistik-kolleger får du et job med en til tider hektisk hverdag, hvor du bruger dig selv og din forretningsforståelse til at sætte kompetencer i spil og få det bedste ud af situationen. Du tror på frihed under ansvar og leder ud fra den situation, du står i.

Konkret er dine arbejdsopgaver blandt andet:

 • Daglig personaleledelse og udvikling af 5 engagerede medarbejdere
 • Løbende udvikling af samarbejdet med vore vigtigste kunder, hvor du er afdelingens ansigt udadtil
 • På teamleder-niveau at deltage i det daglige samarbejde og sikre konstant optimeringsfokus, som vi har med vore brands, markeder og de øvrige afdelinger i logistik.
EXPERIENCED DESIGNER & PROJECT MANAGER – SHANGHAI, CHINATJ Squared ApSAnsøgningsfrist: 20-11-2018
TJ Squared ApSEXPERIENCED DESIGNER & PROJECT MANAGER – SHANGHAI, CHINA

TJ Squared ApS

Are you passionate about designing and developing ‘Custom-made Visual Merchandise Display’? Do you want to work with some of the largest and most successful brands within, amongst others, the jewellery industry? Are you up for the experience of a lifetime?

You will be involved in a variety of projects, have the opportunity to utilise your creativity, manage a large number of projects including staff management, and thereby gain valuable professional and personal experience within one of the fastest growing production markets in the world. You will design, develop and manage the production of unique ‘Custom-made Visual Merchandise Display’ for primarily retail and department stores. You will work together with an international team of specialists and hold the overall responsibility for a portfolio of international customers/brands.

KundeservicespecialistSYKES, Turku, FinlandAnsøgningsfrist: 19-11-2018
SYKES
Kundeservicespecialist

SYKES, Turku, Finland

Taler du dansk på modermålsniveau og søger et job i Finland? Dette er din chance – vi søger nye kolleger!

Som kundeservicespecialist er dit job at understøtte danske kunder via telefon og e-mail. I dette team understøtter vi mode via e-handel.

For dem, der flytter fra udlandet for at arbejde ved os, tilbyder vi en god og omfattende relokeringspakke, hjælp med flytning samt med at finde et sted og bo.

 • Vi tilbyder træning til jobbet i begyndelsen af ansættelsen.
 • Permanent job (midlertidigt job er også muligt).
 • Moderne og ungdommeligt arbejdsmiljø.
SYKES
DeltidssælgerWagner, FrederikshavnAnsøgningsfrist: 19-11-2018
Wagner
Deltidssælger

Wagner, Frederikshavn

Som deltidssælger brænder du for salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt, og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Hvor der er vilje er der vej! Det er medarbejderne, der skaber vores succes – med hver deres personlighed. Det er en fordel, hvis du har salgserfaring fra f.eks. detail, opsøgende telefonsalg eller promotion jobs, men vigtigst er det, at du er den fødte vinder og drevet af salg!

Vi lærer dig grundigt op, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes hos os. Vi holder løbende samtaler omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden er i centrum.

ShopmanagerGS.STORE, GlostrupAnsøgningsfrist: 19-11-2018
GS.STOREShopmanager

GS.STORE, Glostrup

Vi er i fuld gang med at ”up-grade” vores profil på GS.Store til Vestegnens fedeste fashionshop for young men.

Vi søger en topengageret og motiveret butiksleder, der ved alt om fashion og universet omkring ”young men” mellem 18 til 30 år.

Du får ansvaret for at skabe et univers omkring GS Store med følgende brands: Tommy Hilfiger – Levis – Le Deux – La Coste – Calvin Klein – Woodbird – Selected.

Du får ansvaret for indkøb og budgetter.

Du får det totale ansvar for at markedsføre shoppen på SOCIALE MEDIER.

SALGSASSISTENT (37 timer) - ESBJERG STORCENTER/DAME-AFD.NIELSENsAnsøgningsfrist: 19-11-2018
SALGSASSISTENT (37 timer) - ESBJERG STORCENTER/DAME-AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent til NIELSENs dameafdeling i Esbjerg Storcenter.

Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

VI TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
CEO/administrerende direktørMercuri UrvalAnsøgningsfrist: 31-12-2018
Mercuri Urval
CEO/administrerende direktør

Mercuri Urval søger for T. Tholstrup Catering ApS i København

Inspirerende leder med sans for kvalitet og detalje

Overordnet ansvar for drift og udvikling af restauranter i København

T. Tholstrup Catering ApS (Tholstrup) er en familieejet virksomhed grundlagt i København i 1972 af Peter Tholstrup. Fælles for Tholstrups meget forskellige restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en dyb respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.

Nuværende direktør og ejer Thomas Tholstrup ønsker fremadrettet fortrinsvis at fokusere på forretningsudvikling og vil indtage rollen som CDO/udviklingsdirektør.

Derfor søges nu en erfaren og handlekraftig CEO/administrerende direktør, som med reference til og i samarbejde med virksomhedens professionelle bestyrelse, vil få det overordnede ansvar for den daglige ledelse af virksomheden samt udvikling og opfølgning på alle elementer af forretningen.

Mercuri Urval
Nyeste udgave af TØJ

TØJ nr. 3 2018

Tilmeld dig modebranchens nyhedsmail

Nyheder fra
Branchebladet TØJ?


Tilmeld dig den daglige nyhedsmail og få relevante tophistorier fra modebranchen.

Klik på linket i mailen vi har sendt til dig for at færdiggøre tilmeldingen. Bemærk at bekræftelses-mailen kan ligge i din spam-folder.