Kommunikation

Brands med en mission

En ny generation af mission-brands vender op og ned på de gamle spilleregler for god branding og introducerer nye konkurrenceparametre i kampen om kundernes velvilje. 

Medieforbruget i forandring

Vores medieforbrug er i høj grad koncentreret på digitale skærme. Skærmforbruget er steget markant de seneste år, og i gennemsnit bruger vi nu 10 timer og 40 minutter af døgnets 24 timer foran en skærm. De seneste år har vi oplevet en eksplosion af nye teknologier og kreativitet i måden at servere medieindhold på disse skærme, og vores måde at forbruge og interagere med indhold er ved at forandre sig radikalt. Det stiller nye krav til, hvordan medier og virksomheder skal agere for at fange vores opmærksomhed og få en andel af vores skærmtid i overfloden af medieindhold og kommercielle budskaber.

Guidelines for videoer til SoMe-universet

De sociale medier spiller en central rolle for brandprofilering, og mange brands forsøger at få det optimale udbytte af SoMe-universet. Læs med og få guidelines til format og længde på videoer til de forskellige sociale platforme.

Vidste du, at 93 % køber et produkt baseret på farve?

Farve spiller en vigtig rolle i alle aspekter af vores liv. Derfor bør brands og producenter have en god forståelse for farvepsykologi for at kommunikere mere tydeligt til kunderne. Her får du gode råd til, hvordan farven kan arbejde til din fordel. 

Kender du reglerne for skjult reklame og influenter?

Uklare retningslinjer om reklamebrug blandt influenter og medarbejdere har affødt et nyt regelsæt. Få et overblik over de nye regler, hvor gennemsigtighed og klarhed er nøgleordene.

Bliv klogere på reglerne for influent-samarbejder

Der er nogle helt klare regler for, hvordan virksomheder og influenter skal samarbejde. Der er vigtigt at have reglerne for øje, så derfor har TØJ samlet en række analyser udarbejdet af FDIH, som omhandler influent-samarbejder.

Sådan taler du med dine norske kunder i modebranchen

Genser, dress og plagg – har du lyst til at få udvidet dit norske mode-ordforråd? Læs med og få et lynkursus i at kommunikere med dine kunder fra Norge. 

Har du tag på kommunikationen til din kvindelige målgruppe?

Trine Lundahl fra Aller Media ved, hvordan man som virksomhed bør kommunikere til sin kvindelige målgruppe, når man berører temaer som mode, bolig og livsstil. Gør du? 

Fire metoder: Brug Instagram Stories i din branding

Skiller din virksomhed sig ud på sin Instagram-profil? Artiklen præsenterer fire innovative måder, hvorpå du kan ramme din målgruppe ved brug af den famøse Instagram Stories-funktion. Tid til at være kreativ! 

Tom Elert: Marketingudfordringen anno 2018

Stifter og ejer af kommunikationsbureauet 727 Tom Elert giver sit besyv med, når de største marketingudfordringer i 2018 er på dagsordenen.  

Ti stille og skab mere effektive møder

Den kostbare tid til møder spildes med for meget snak. Sådan lyder budskabet fra konsulent Bastian Overgaard, der mener, at ’stilhed’ er et aktiv i strategiprocessen. 

Hjemmesiden hersker i SoMe-æraen

På trods af den stigende brug af sociale medier viser nye undersøgelser, at hjemmesiden til stadighed er forbrugernes favorit, når de søger information om produkter på nettet.