Messer

Nord-Fair melder endnu en gang om succesfulde Vejle-messer

Både dame- og herretøjsmessen i Vejle i februar er veloverstået. TØJ har talt med en glad og tilfreds ansvarlig for messerne, Charlotte Strøm.

Reportage: Service, salg og nærvær er i højsædet til Aarhus Fashion Week

Udstillere, helt nye såvel som garvede, er enige om, at service, salg og nærvær er helt essentielle faktorer, der beskriver Aarhus Fashion Week. TØJ har besøgt modeugen i Aarhus og talt med Asui Agency, And Less og Blanche.

Messeoptakt: Gallery Shoes cementerer sin position

Den tyske messe Gallery Shoes åbner for fjerde gang dørene op til et inspirerende sko- og accessoriesunivers med mere end 500 brands fra over 20 lande.

CIFF introducerer ny sportsmesse

Hvis du var på CIFF i sidste uge, bemærkede du nok videoen i indgangspartiet med nedtælling til CIFF Sporting 2020. Nu fortæller CIFFs kreative direktør om baggrunden for den nye sportsmesse.

Reportage: Glade udstillere i CIFF Showrooms

Som altid er der ekstra meget liv i CIFF Showrooms under modeugen. TØJ fangede de to udstillere, Pierre Cardin og Gardenia Copenhagen, i et roligt øjeblik på en ellers travl messedag.

Reportage: Internationalt islæt på CIFF Youth

Børnemessen CIFF Youth er rykket tilbage i Bella Center, og selv om der var lidt forvirring blandt flere besøgende i forhold til at finde frem til den nye placering, så var det alligevel et par meget glade udstillere fra A Monday in Copenhagen og Kids Only, som TØJ talte med på messens anden dag.

Reportage: CIFF summer af liv

Der var mange besøgende på standene i Bella Center på åbningsdagen af modemessen CIFF. Derfor var det også tre meget tilfredse udstillere fra Second Female, Pico og Oscar Jacobson, som TØJ talte med.

Reportage: Revolver med fokus på kvalitet

Startskuddet til modeugen i København er gået. TØJ har besøgt modemessen Revolver på åbningsdagen og talt med både messedirektør Christian Maibom og de to udstillere Won Hundred og Rue de Tokyo.

Mød pej gruppen på Revolver

I denne uge samles modebranchen til den københavnske modeuge, og her har du mulighed for at kigge forbi pej gruppens pop-up stand i foyeren på Revolver.

Børnetøjsbrands om ændringer på CIFF

I forbindelse med lokations- og navneændringen for børnemessen CIFF Youth, har TØJ talt med Kent Jensen, Chief Marketing Officer hos teenagebrandet Grunt, og Peter Galsgaard, grundlægger af børnetøjsbrandet Wheat.  

CIFF indtager Paris

Der har længe været snak om en CIFF messe i Paris, og nu er planerne rykket et skridt nærmere mod at blive en realitet. Ifølge Kristian W. Andersen, kreativ direktør for CIFF, arbejder teamet bag messen på at lancere en CIFF messe i juni 2019 i Paris.

Messeoptakt: Revolver samler skandinavisk mode under ét tag

Flere og flere rejser til København for at se og købe skandinavisk mode samt opleve byen og den skandinaviske kultur og livsstil. Christian Maibom, stifter og kreativ direktør for Revolver, fortæller om effekten af den stigende interesse og om messens skærpede fokus på skandinavisk mode.