Messer

Premiére Vision med rekord i udstillerantal

Den franske stormesse Premiére Vision løber snart af stablen med et rekordtal i udstillere. Messen sætter fokus på garner, tekstiler, læder, design og produktion og samler tekstilnørder, farveeksperter, trendforskere samt modefolk fra hele verden.

Fuldt booket skomesse oplever høj tilbagevendingsrate

Med en tilbagevendingsrate tæt på de 100 procent og fuldt bookede messehaller kan den tyske skomesse Gallery Shoes kigge tilbage på nogle vellykkede messedage. 

Revolver ser tilbage på en vellykket messe

Messeansvarlig for Revolver, Christian Maibom, ser tilbage på en messe, hvor alt gik op i en højere enhed. TØJ har bedt Christian Maibom om at gøre status over den nyligt afholdte messe.  

Succes for udsolgt herretøjsmesse

Herretøjsmessen i Vejle er lykkes med at få skabt en solid messeplatform. Både arrangører og udstillere er meget tilfredse med udviklingen.

Messeoptakt: New Nordic byder smykke- og urbranchen indenfor

New Nordic slår dørene op til en verden af ure og smykker fra den 17.-19. august i Bella Center i København.

Reportage CIFF Showrooms: JBR Agencies føjer anerkendt skobrand til porteføljen

Det summer af liv og travlhed i CIFF Showrooms i disse dage, hvor modeugen løber af stablen. Blandt udstillerne i de faste showroms i Bella Center finder man JBR Agencies, som har udvidet brandporteføljen.   

Reportage CIFF Showrooms: Skovhuus Strik vil tiltrække nye kunder med kollektion i økologisk bomuld

Temperaturen har været høj i Bella Center under de intensive messedage, og der er ikke været brug for de store, uldne striktrøjer. TØJ har besøgt Skovhuus Strik i CIFF Showrooms for at høre, om man også kan sælge strik om sommeren.

Reportage CIFF Kids: Melton har fokus på klimaet

På CIFF Kids har TØJ mødt ejeren af børnetøjsvirksomheden Melton, Helle Ghodt, og hendes designere Mia Hansen og Joan Mattrup, til en snak om, hvordan en kommerciel modevirksomhed forholder sig til miljøet.

Reportage Revolver: Ivan Grundahl har fundet hjem igen

På en af årets varmeste dage slog Revolver i går dørene op til sommerens modemesse i Øksnehallen. Der var god stemning på åbningsdagen, hvor TØJ fik en snak med Oliver Grundahl, som har videreført modebrandet Ivan Grundahl efter sin far.

Reportage Revolver: Hunkøn fejrer forskelligheden

Blandt de nye udstillere på Revolver finder man det danske modebrand Hunkøn, som på åbningsdagen havde arrangeret en lille happening ud over det sædvanlige. TØJ mødte den ene af de to kvinder bag brandet, Trine Keseric, til en snak om brandets forventninger til de kommende messedage.

Reportage CIFF Kids: The New fokuserer på motion mor og datter imellem

The New er i disse dage på CIFF Kids, hvor brandet præsenterer sit nye tiltag, Pure, som er en kollektion af sportsstyles til både mor og datter. TØJ har mødt Louise Paprika Clemmensen, designeren bag The New, til en fortælling om brandets nye satsning.

Reportage CIFF: Hummel satser på sport/fashion

Blandt udstillerne på CIFF finder man det danske sportsbrand Hummel, som præsenterer sin nye linje Hummel Hive, der er mere fashion-orienteret end de øvrige sportskollektioner fra brandet.