Messer

Bliv klogere på, og forbered dig til modebranchens mange messer.

Herunder kan du læse relevante nyheder om modebranchens messer samt optakter og reportager fra modemesserne i Danmark og rundt om i Europa.

Reportage: Aarhus Fashion Week er mødet med jyske kunder og muligheden for nye relationer

Kalenderen viser uge 34, og det betyder traditionen tro Aarhus Fashion Week. TØJ har været forbi både Ridehuset og Balticagade i Aarhus for at tale med to brands, der udstiller under den jyske modeuge.

Reportage: Masser af inspiration på CIFF Youth

CIFF Youth byder på et inspirerende univers for børn, teens og tweens i Bella Center i disse dage. TØJ har besøgt messen og talt med de tre danske udstillere: MarMar Copenhagen, Soft Gallery og Monsieur Mini.

Reportage: 3 danske skobrands på CIFF

Athleisure- og sneakers-trenden fortsætter sin fremmarch henover modelandskabet – noget som den nyeste udgave af branchebladet TØJ – Fashion & Business Trends også sætter fokus på. TØJ-redaktionen har talt med tre danske skoudstillere på CIFF, som alle mærker trendens effekt: Ca’Shott, Duffy og Lofina.

Reportage: Revolver udvider med messe i Forum

Det er igen blevet tid til sommerudgaven af den københavnske modeuge. På åbningsdagen har TØJ talt med messedirektør på Revolver, Christian Maibom, som løfter sløret for endnu en messe med placering i Forum København, og tre danske udstillere på Revolver: Les Deux, Lovechild 1979 og Day Et.

Revolver vil samle den skandinaviske modebranche i København

Når modeugen til januar 2020 skydes i gang, åbner Revolver ikke kun op i Øksnehallen, men også i Forum København. Med den nye udvidelse håber Revolver på at kunne samle den skandinaviske modebranche centralt i København.

Reportage: CIFF er en god cocktail af veletablerede brands og nye skud på stammen

I går blev denne sæsons udgave af modemessen CIFF skudt i gang.  Mange udstillere var velkendte og tilbagevendende, men også flere brands var med på CIFF for første gang. TØJ var forbi det nye DK Company-brand Lounge Nine samt A-view og Cräs, for at tale om, hvordan det er at være på messe for første gang.

CIFF og CIFF Youth sørger for en fuld booket kalender

Der er ingen, der vil komme til at kede sig, når CIFF slår dørene op for denne sæsons modemesse, der ligger lige rundt om hjørnet. 

Messeoptakt: Gallery har vokseværk

Den tyske modemesse Gallery vokser inden for accessories- og skosegmentet – både arealmæssigt i Alte Schmiedehallen, men også antallet af udstillere i Gallerys Showroom Concept bliver større.

Messeoptakt: Show & Order sørger for mode, livsstil og oplevelser

Sideløbende med Berlin-messerne Seek og Premium afholdes også modemessen Show & Order, der igen i går tilbyder mode, livsstil og oplevelser i det fem etager høje Kühlhaus i Berlin. 

Messeoptakt: Pure London samler hele forsyningskæden under ét tag

Storbritanniens største modemesse forener hele modebranchens forsyningskæde, fra materialer og metervarer til færdigt produkt, under Pure London og Pure Origin.

Messeoptakt: Oplev det sædvanlige mikset med noget nyt til Modefabriek

Den hollandske modemesse Modefabriek ligger lige rundt om hjørnet. Der talks, mad og drikke, musik, over 600 brands og meget mere på programmet.

Messeoptakt: Premium Berlin kickstarter den nye sæson

Berlin-messen Premium slår endnu en gang dørene op for de rå haller i Station-Berlin i starten af juli. Oplev over 1.000 brands, networking events og spændende foredrag.