På baggrund af coronapandemien får forårsudgaven af den kinesiske Chic-messe en ny dato samt ny lokation.

Coronavirusset har efterhånden sat sit præg overalt i verden. Det har nu også haft stor betydning for Asiens førende mode- og livsstilsmesse Chic Shanghai, som har set sig nødsaget til at rykke både dato og lokation for messen. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Forårsudgaven af Chic skulle oprindeligt have foregået fra den 11. til den 13. marts 2020 i The National Exhibition & Convention Center i Shanghai. Men på grund af Covid-19 og logistikproblemer rykkes Chic-messen nu, så den løber af stablen fra den 15. til den 17. juli 2020 og i stedet afholdes i Shenzhen World Exhibition & Convention Center. Den kinesiske storby Shenzhen er kendt for at være en af verdens mest dynamiske byer.

Juli-messen afholdes med forhåbning om at sætte gang i den kriseramte livsstils- og modebranche.

”For både vores udstillere og besøgende samt industrien er kontakten med markedet essentiel. Det er vigtigt at genstarte handlen snarest muligt og finde vejen tilbage til normalen. Vi ønsker at afholde forårsudgaven af Chic Shanghai i Shenzen i juli for at skabe en platform for netop dette,” udtaler Chen Dapeng, President hos Chic og China National Garment Association i pressemeddelelsen.

Det allerede planlagte messeområde for Chic i Shenzhen i juli vil blive udvidet fra 10.000 til 40.000 kvadratmeter.

Chic tilbyder ligeledes muligheden for at deltage i det digitale event ’Chic Online’ fra den 22. til den 24. april 2020, hvor Chic vil blive bruge messens ressourcer og netværk til at skabe en god oplevelse for de deltagende.

Efterårsudgaven af Chic-messen er planlagt til at blive afholdt fra den 23. til den 25. september 2020 i Shanghai.