Det har i noget tid været planlagt, at CIFF skulle afholde messe under den parisiske modeuge. Nu løfter CIFF sløret for, hvor i Paris juni-messen skal foregå.

I begyndelsen af 2019 løftede den kreative direktør hos CIFF, Kristian W. Andersen, sløret for planerne om en CIFF-messe i den franske hovedstad.

Dengang blev datoerne for modemessen offentliggjort, men lokationen var på daværende tidspunkt endnu ukendt. Det er dog endelig kommet på plads, og i et interview med det britiske medie Fashion Network fortæller den kreative direktør for CIFF, hvor messen skal foregå.

Valget er faldet på den gamle industribygning Garage Amelot, der ligger i det hippe Marais-kvarter. Kristian W. Andersen er sikker på, at CIFF Paris vil bringe noget godt til modeugen i Paris:

”Paris har i lang tid været verdens hovedstad for mode og industriens foretrukne samlingspunkt. CIFF Paris vil tilføje en helt ny dimension til Garage Amelot ved den næste modeuge gennem en energi, som skal engagere branchen, bringe den sammen og give mulighed for at skabe gode forretninger,” siger han til Fashion Network.

Udover lokation fortæller den kreative direktør også, at CIFF Paris oprindeligt var tiltænkt at skulle afvikles fra den 18. juni til den 23. juni 2019. Messen er nu både forkortet og rykket et par dage, så den i stedet vil foregå fra den 21. juni til den 24. juni 2019. Hermed overlapper messen de parisiske messer Tranoï og Man/Woman, der finder sted fra den 20. juni til den 23. juni 2019.