For den københavnske børnemesse CIFF Kids byder fremtiden på forandringer. Messen vil fra januar 2019 skifte navn, forny visionen og blive placeret i nye omgivelser.

Fra januar 2019 vil CIFF Kids som vi kender det være fortid. Messen, der har fokus på børnemode og -interiør, har valgt at skifte navn til CIFF Youth. Navneskiftet sker i forbindelse med et ønske om også at målrette sig ungdomskulturen. Samtidigt vil messeplatformen blive udvidet i nye retninger med en vision.

”I løbet af de næste par måneder vil vi transformere CIFF Youth for at afspejle en mere ekspansiv og inkluderende vision. Ud over nye designere og brands vil CIFF Youth inkludere nye tilbud inden for livsstil, sport og kunst samt kuraterede områder og et program med master classes og talks, der kan inspirere,” lyder det fra kreativ direktør, Kristian W. Andersen, i en pressemeddelelse.

Den nye vision for CIFF Youth vil være helt på plads til august 2019.

Det nye navn og den nye vision markerer også en ny placering. Siden 2015 har CIFF Kids fundet sted i Forum, men messen rykker fra januar 2019 tilbage til sin ’gamle’ lokation i Bella Center. Med sin egen, selvstændige placering i Bella Center vil CIFF Youth blive afholdt sideløbende med CIFF.